Sveiki ir sveikos,
kaip paprastą daiktą siūlau užsukamą stiklainio dangtelį Labai noriu fotkint, bet kad fotiko dar neturiu (o kitas nepataisytas )
Gotte, man ,kaip eilinei žiūrovei, foto patiko tikrai , tik pirmojoj užkliuvo erdvės trūkumas virš galvytės...
Ohara, pritariu prieš tai pasisakiusioms, ir man jos tokios per 'aštrios'-kaip eilinei žiūrovei )
QUOTE(gotte @ 2010 12 07, 12:58)
Hello
Labai gražu.... Labai graži mergytė Ir kiek šviesos ,koks šviesus kambarys Net pavydu ,kad turit tokius šviesius namus
Alabama
brumbrumai
Melodi
bizyte
paprasta
eurikaite
airv
Zirzilja
gotte
Agneza
green_tea
Tiga
Mustachio
Aš siūlau daiktą - puodą Visos ir visi namie turi...į rankas galima paimt,ant stalo padėt..ant galvos užsidėt
Maggie, ačiū tau už nuomonę ir kritiką
Maggie, aciu tau.
Kaip gerai, kai yra kas pakritikuoja Frederika-auuuuuu
Kaip gerai, kai yra kas pakritikuoja Frederika-auuuuuu
Vyras ir kojinės gal ir banalūs "dalykai", bet aš šiam žaidimui siūlyčiau fotkinti iki skausmo "nufotkintus" dalykus - gvazdikai buvo įdealus variantas, tiesa sutarėm, kad būtų visiem prieinamas, t.y ranka pasiekiamas namuose. Prie "nufotkintų" priskirčiau skalbinių segtukus, kiaušinius, kalėdinius žaisliukus, puodelius kavai arbatai ir t.t
kokį daiktą išrinksit - man tiks.
Atleiskit, kad nieko nepakomentuoju, tiesiog šiuo metu negaliu to padaryti. Gal kiek vėliau brūkštelsiu.Linkėjimai visoms ir robobebrui
kokį daiktą išrinksit - man tiks.
Atleiskit, kad nieko nepakomentuoju, tiesiog šiuo metu negaliu to padaryti. Gal kiek vėliau brūkštelsiu.Linkėjimai visoms ir robobebrui
QUOTE(gotte @ 2010 12 07, 14:58)
Hello,
Taip bloga visas dienas buvo, kad niekam ūpo nesuradau, tame tarpe ir fotografijai. O va šiandien ne tik graži diena išaušo, bet ir nepykino ryte, tad užplūdus gerai nuotaikai griebiausi fotiko. Laukiu jūsų kritikos strėlių!!!!!!
Pati ką matau iš klaidų, tai pakyrėjus centrinė kompozicija Ale nesusivokiu, kaip čia taip man gavos
Taip bloga visas dienas buvo, kad niekam ūpo nesuradau, tame tarpe ir fotografijai. O va šiandien ne tik graži diena išaušo, bet ir nepykino ryte, tad užplūdus gerai nuotaikai griebiausi fotiko. Laukiu jūsų kritikos strėlių!!!!!!
Pati ką matau iš klaidų, tai pakyrėjus centrinė kompozicija Ale nesusivokiu, kaip čia taip man gavos
Grazuole mergaite, man labai patiko nuotraukos. Ir mums tokios sukneles reikia!!! Beziuredama jusu nuotraukas pagalvojau, kad ten kur musu naujuose namuose numatyta spinta, butu puiki siena fotografuotis, velniop tos spintos, geriau grazios nuotraukos.
Naujam zaidimui as siulau fotografuot LYGINTUVA!
QUOTE(Maggie @ 2010 12 07, 20:21)
as nenorejau komentuot
labai patiko. sparciai tobuleji. tik kodel visi taip "pastelina" viska, mada uzejus shvelniu spalvu, man kartais taip norisi spalvu, kontrasto net, ypac kai didesni vaikai kazhkas paminejo pilkos megztos sukneles su shviesiai ruzhava spalva derini - pritarsiu, labai stilinga, grazhu ir tinka tokio shviesumo fotkem.
labai patiko. sparciai tobuleji. tik kodel visi taip "pastelina" viska, mada uzejus shvelniu spalvu, man kartais taip norisi spalvu, kontrasto net, ypac kai didesni vaikai kazhkas paminejo pilkos megztos sukneles su shviesiai ruzhava spalva derini - pritarsiu, labai stilinga, grazhu ir tinka tokio shviesumo fotkem.
OoooOOOOOOoooo va čia tai komentaras. Super. Ačiū. LABAI.
Dėl pastelinimo...Gavau pisdako nuo robobebro dėl lagamino- tiap, sutinku, nuo tavęs- dėl šviesos, irgi sutinku.
bandau argumentuot, po to pasakysiu BET.
taigi argumentas- kadangi fotkinu vaikus, tokias švelnias būtybes, nu negaliu jų fotkinti su cigarete burnytėj, man negražu vaikai aprengti vyriškais kostiumais o vos gimusios mergaitės su auskarais ausytėse, man negražu ryški aplinka prie vaikų, nepatinka turginiai žaislai šalia jų, nepatinka plastmasė. Kadangi prie vaikų man gražiausia tai kas natūralu- mediniai žaislai, visos gamtos spalvos, drabužėliai kurie ne rėkia ir atkreipia į save dėmesį, bet tik paryškina tą vaikiškumą, kūdikiškumą, todėl ir spalvos man čia dera šviesios, ramios, gamtos..
Taip, pastelinimas dabar ant bangos. Kartais to šviesumo pasidaro daugoka, bet man, kaip pradedančiai, jis kolkas labai patinka.. Tačiau vėlgi, manau tas pastelinimas tinka ne visiems modeliams ir ne visur...
Aš dar labai blaškausi, ieškau savęs.. Kartais man norisi šiurpinti savomis foto žiūrovą, norėčiau tabore pafotografuot neviltį, pyktį, abejingumą.. Norėčiau pafotografuot gimdymą "iš priekio", noriu fotografuot rūžavus gražius mylimus kūdikius, visaip kaip puckinamus jų tėvelių, norėčiau pafotografuot vaikus vaikų namuose, seną močiutę nuogą, nukarusiais iki žemės papais, norėčiau nufotografuot.... Ieškau saves žodžiu. Bet nuo kažko reikia pradėti, o ryšium su tuo, kad esu standartinė nusi
vylusi namų šeimininkė, auginanti du bamblius, tai kaip ir visos tokios šeimininkės, pradeda fotkint savo rausvažandžius taip ir aš- ne išimtis. Blaškausi žodžiu...
Bet man patiko vienos mano draugės komentaras: tas, kas pats turi vaikų, kas gyvena vaikuose ir apie juos, tas geriausiai ir gali atspindėti tuos vaikus nuotraukose.. Nes tas žmogus, kuriam artimas modelio gyvenimo būdas, stilius ir pan, jaučia kas svarbu, ką norima pasakyti, ir tai sugeba nupaveiksluot.. Gal apie save ir per skambiai parašiau, bet nu tarkim apie gerą fotografą čia kalbu..
Abejoju ar galėtų kūdikius ar gimdymus fotografuot koks užkietėjęs pedantas šovinistas.
Blyn, jaučiat, vėl nusišneku ane? Ryt vėl gali būt gėda, Ok, šiandien nebekalbėsiu, tik skaitysiu ką kalbat Jūs...
QUOTE(frederica @ 2010 12 07, 20:41)
Vyras
O tau viskas gerai? nieko nenutiko?
QUOTE(Egipta @ 2010 12 07, 21:12)
Grazuole mergaite, man labai patiko nuotraukos. Ir mums tokios sukneles reikia!!! Beziuredama jusu nuotraukas pagalvojau, kad ten kur musu naujuose namuose numatyta spinta, butu puiki siena fotografuotis, velniop tos spintos, geriau grazios nuotraukos.
oi, lygintuvas tai sunku.. visai nepasiduoda jis mano fantazijai
pvz puodas manau yra gerai. as uz puoda
o gal imkim kelis daiktus- pasirinksim, kuris būtų artimiau
QUOTE(brumbrumai @ 2010 12 07, 22:23)
oi, lygintuvas tai sunku.. visai nepasiduoda jis mano fantazijai
Nu puodas, tai puodas. Jau turiu ideja puodui!
Papildyta:
Tik greiciau nuspreskim, kad tureciau ka nakti sapnuot
Dėkui visoms dar kartą už komentarus
gražumėlis...džiugumėlis...neturiu aš jo
Dėl visų komentarų pritariu. Vyro portretuose labai šarpo daug duok mums netaisytą foto pažiūrėt Man gal daugiau šviesos norėtųsi
Auto ir man neee labai griežta atrodai, man kliuvo lūpdažis kažkoks į melsvumą, suspaudei labai savo veiduką, nėra erdvės nuotraukoj
Suknelė iš dėvėtų rūbų parduotuvės bet buvo nauja, su etikete, pirkau papuošti mažylę Kalėdoms, bet va ir fotosesijai pasitarnavo
Dar savo kycę šiandien nutraukiau (sori, kad foto tokios didelės, bet mažesnių neturiu), bet taip visur ausys nusikapojo Ir akys kokios ryškios gavosi natūraliai jos labai labai ryškios, bet levelius pastumdžius dar ryškesnės tapo Ką manot?
Norėjau pasiklausti, kaip jums šitoks kirpimas?
Dėl daikto fotografavimo, tai siūlau obuolį gal arba citriną, arba šaukštą sriubinį.
QUOTE(Laukine25 @ 2010 12 07, 19:01)
Aš dabar nepirkau, bet kai pirkau anksčiau tai mokėjau paypalu.
gražumėlis...džiugumėlis...neturiu aš jo
QUOTE(ohara @ 2010 12 07, 19:10)
Aš šiandien vėl savo makalliūzą fotkinau bet jaučiu vėl kažkas neto....
Ir dar savo auto portreta bandžiau...
Ir dar savo auto portreta bandžiau...
Dėl visų komentarų pritariu. Vyro portretuose labai šarpo daug duok mums netaisytą foto pažiūrėt Man gal daugiau šviesos norėtųsi
Auto ir man neee labai griežta atrodai, man kliuvo lūpdažis kažkoks į melsvumą, suspaudei labai savo veiduką, nėra erdvės nuotraukoj
QUOTE(Egipta @ 2010 12 07, 21:12)
Ir mums tokios sukneles reikia!!!
Suknelė iš dėvėtų rūbų parduotuvės bet buvo nauja, su etikete, pirkau papuošti mažylę Kalėdoms, bet va ir fotosesijai pasitarnavo
Dar savo kycę šiandien nutraukiau (sori, kad foto tokios didelės, bet mažesnių neturiu), bet taip visur ausys nusikapojo Ir akys kokios ryškios gavosi natūraliai jos labai labai ryškios, bet levelius pastumdžius dar ryškesnės tapo Ką manot?
Norėjau pasiklausti, kaip jums šitoks kirpimas?
Dėl daikto fotografavimo, tai siūlau obuolį gal arba citriną, arba šaukštą sriubinį.
nu tai tegul ateina kas ir nuspredzia koks bus daiktas nes nu gincysimes savaite.. manau, kad tai neturi but labai mazas, nes nu ne visi megsta visokius natiurmortus...