Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Vi.Kri. @ 2010 12 07, 17:43)
Gotte, man labai patiko modelis wub.gif
Net užpavydėjau, kad taip ramiai išpildo mamos sumanymus smile.gif Ir būtų visai mielos nuotraukos, bet visur kliūna kompozicija. Daug nereikšmingo fono.

Dėkui ax.gif

Ramiai nepildo, anaiptol, jei aš su fotiku, tai jinai bėga į šalį, ją nervina, kai aš ją fotkinu, o jei kviečiu atsisukti, tai specialiai to nedaro doh.gif todėl reikia priemones mąstyt doh.gif

O galima konkrečiau kompozija? Kas konrečiai dėl fono kliūva, kur jo per daug? g.gif gal jam tiesiog trūksta kažkokių daiktų? g.gif labai noriu taisyt klaidas, todėl prašau info detaliau rolleyes.gif

Atsakyti
Nu man visgi foto yra tiesi šito vaikino (ar čia mergina?), fotikas laikytas tiesiai, jo galva pasukta kampu. Bet va pvz šioj foto- fotikas laikytas kampu, tai čia važiuoja ar ne?
http://fotomokykla.l...d=252&pic=24239
http://fotomokykla.l...d=252&pic=23050
http://fotomokykla.l...d=252&pic=23051

Bandau suprasti kad yra čiuožimas, o kas yra stiliovas fotkinimas kampu. Tikiuosi, čia ne OT?
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2010 12 07, 18:01)
Nu man visgi foto yra tiesi šito vaikino (ar čia mergina?), fotikas laikytas tiesiai, jo galva pasukta kampu. Bet va pvz šioj foto- fotikas laikytas kampu, tai čia važiuoja ar ne?
http://fotomokykla.l...d=252&pic=24239
http://fotomokykla.l...d=252&pic=23050
http://fotomokykla.l...d=252&pic=23051

Bandau suprasti kad yra čiuožimas, o kas yra stiliovas fotkinimas kampu. Tikiuosi, čia ne OT?

Nu paskutine tai man ciuozia, kitos dvi ne ax.gif

O del daikto... imam gal kiausini?
Atsakyti
QUOTE(green_tea @ 2010 12 07, 18:10)
Nu paskutine tai man ciuozia, kitos dvi ne ax.gif

O del daikto... imam gal kiausini?

Paskutinė ir man čiuožia, bet va FM vadui neužkliuvo... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2010 12 07, 19:19)
Paskutinė ir man čiuožia, bet va FM vadui neužkliuvo... g.gif

Laukine, parodyk viena nuotrauka 10ciai zmoniu ir isgirsi 10 skirtingu nuomoniu smile.gif svarbu atsirinkti, kas tau paciai reikalinga, naudinga... ir ne visada reikia pasikliauti ar cia issakytom nuomonem, ar kokiotais vado mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Cheles @ 2010 12 07, 18:49)
Laukine, parodyk viena nuotrauka 10ciai zmoniu ir isgirsi 10 skirtingu nuomoniu smile.gif svarbu atsirinkti, kas tau paciai reikalinga, naudinga... ir ne visada reikia pasikliauti ar cia issakytom nuomonem, ar kokiotais vado  :mirksiukas:

tiap.

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Klausykit, flickr'e, kokiu būdu galima apsimokėti, kad leistų daugiau foto dėti? g.gif nes man neleidžia jau, rašo 2 proc g.gif
Atsakyti
QUOTE(gotte @ 2010 12 07, 19:00)
Klausykit, flickr'e, kokiu būdu galima apsimokėti, kad leistų daugiau foto dėti?  g.gif nes man neleidžia jau, rašo 2 proc  g.gif

Aš dabar nepirkau, bet kai pirkau anksčiau tai mokėjau paypalu. 4u.gif
Atsakyti
o kas bus per žaidimas gal ir man sudalyvaut.. 4u.gif galima? 4u.gif

Vi.Kri. nerealiai gražios kelioninės foto..ir kokios ryškios,pasaka... wub.gif

gotte wow... bigsmile.gif thumbup.gif wub.gif

Aš šiandien vėl savo makalliūzą fotkinau bet jaučiu vėl kažkas neto.... blink.gif verysad.gif

user posted image user posted image

Ir dar savo auto portreta bandžiau... g.gif blink.gif

user posted image

Taršykit... user posted image
Atsakyti
QUOTE(ohara @ 2010 12 07, 19:10)

Vi.Kri. nerealiai gražios kelioninės foto..ir kokios ryškios,pasaka...  wub.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

Man TB veidas kažkos persharpintas... nu neįkertu, taip kaip katinas, kažkoks keistas ryškumas...
O tavo man negražus portretas, kažkokia piguva... rolleyes.gif (tik nedrįsk supykt), net nžn kas nepatinka..trūksta erdvės žvilgsniui, kažkaip plokštokas veidas, nežinau, ne man komentuot, per maža aš dar, bet išsakau ką jaučiu smile.gif

Ką RZ apie diedo portretą sakė?
Atsakyti
Ohara, man šį kartą labiau gal patinka dėl emocijų, bet persharpinta ir man blush2.gif norėtųsi matyti visas alkūnes ax.gif rinkčiausi pirmą

O tavo auto ne blush2.gif suspausta labai, trūksta erdvės žvilgsniui ir tas veidas toks piktas blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paprasta: 07 gruodžio 2010 - 20:11
QUOTE(paprasta @ 2010 12 01, 19:14)
Na, šiandien fotografavu vieną merginą- gavosi čia man ar nesigavo- kritikai, patarimams

as nenorejau komentuoti, bet vis delto indesiu savo trigrashi, vien del to, jog ziemine fotosesija su raudonai apsirengusia mergaite buvo labai labai cool. tos merginos sesija man nepatiko. gal ne tavo diena buvo, o ir modelis ne is lengvuju. man patinka kaip tu fotkini, dazhniausiai tai geri kadrai, bet cia man nepatiko jb, pozavimas arba naturali veido ishraishka merginos, kadravimas (beveik visur suspausta ir galva didziule atrodo, kunas mazhytis, zodz kazhkas ne taip), makijazhas (too much) ir pats modelis (negrazhu taip sakyt.. bet cia as nepataisoma, jei foto gera, bet modelis man nelimpa - ir cia ne apie grozi, nes visgi kiekvienas ji suvokia kitaip, - nemoku komentuot.. gal reikejo patylet). jei galeciau rinktis - spalvos man kiek sita fotosesija gelbeja.
QUOTE(paprasta @ 2010 12 04, 19:36)
Šiandien su drauge apsilankėme miške 4u.gif Kritikai...  blush2.gif

labai patiko. net nemaniau, kad imanoma tokiu oru, kur daug sniego (su juo problema, tai per pilka, tai ishdege - bent jau man) ishgauti toki grazhu rezultata. merginos makijazhas man nekliuna. patiko apranga. viskas kruopsciai apgalvota. nice. labiausiai patiko kur nugara, eina link misko, salikas iki zemes, kazhkaip gerai nuteikia. mergina (ne visur), bet atsipalaidavus, faina.
QUOTE(Žydraakė @ 2010 12 04, 23:20)
paprasta 4u.gif Nemažai darbelių paskutiniu metu sukūrei 4u.gif Visų neaptarsiu, bet bloge mačiau, šaunuole

visom keturiom drinks_cheers.gif kaip noreciau tokio ikvepimo ir as... blush2.gif
QUOTE(Alabama @ 2010 12 05, 15:52)

ir Alabamai - 365 uzplauke biggrin.gif man patiko si. sutinku, kad per daug ishblurinta, bet sekantis variantas per daug noise. tai man vis del to pirmasis variantas. siaip nuotrauka man patiko, nuotaika irgi ir taip jausmingai, nostalgishkai laiko fotoaparata, dar tas pledukas. kazhkaip linxmai ir ilgesingai ziurisi.
QUOTE(airv @ 2010 12 06, 21:17)
čiuožia?

ciuozhia. nors pagal palange - lyg ir neturetu. man noretusi daugiau atidengto uzpakaliuko ir mazhiau sulenktu koju blush2.gif
QUOTE(Cheles @ 2010 12 07, 14:04)
as irgi noriu i meetuka... ir i roma noriu 

kukliai taip. thumbup.gif as irgi.
QUOTE(Laukine25 @ 2010 12 03, 12:37)

labai patiko. sparciai tobuleji. tik kodel visi taip "pastelina" viska, mada uzejus shvelniu spalvu, man kartais taip norisi spalvu, kontrasto net, ypac kai didesni vaikai blush2.gif kazhkas paminejo pilkos megztos sukneles su shviesiai ruzhava spalva derini - pritarsiu, labai stilinga, grazhu ir tinka tokio shviesumo fotkem.
QUOTE(Laukine25 @ 2010 12 04, 01:35)
Tai ta smagia gaida, linkiu labos nakties...

per shviesu. man. bandyciau jb ir pastu,dyciau levels, bei padidinciau kontrasta.
QUOTE(mamagute @ 2010 12 04, 09:54)
Laukinuke ir sveikinu su studijos-ne studijos atidarymu(bet netikiu, kad tik šiaip nuomą mokėsi ir karts nuo karto kažką pafotkinsi)

lotuliukas.gif as ir ;] nu su laiku. tai tikrai.
QUOTE(Laukine25 @ 2010 12 04, 12:38)
Dar klausimas dėl foto kirpimo  biggrin.gif
Jūs prieš atiduodant nuotraukas visas pervarot su tuo kirpimo mygtuku 2x3cm, kad žinot ar visas bus galima pasigamint ant popieriaus?
Dėl tos panoraminės, tai jo, čia sau ji, bet dabar galvoju ar visos kitos tikrai tikrai 3x2 ar 2x3 formato  doh.gif

cia man neaishku, mano fotike nustatyta (canon) max dydis 2000 - kazhkiek ant kazhkiek. kaip suprastu 3x2 formata..?

Papildyta:

QUOTE(bizyte @ 2010 12 03, 13:19)
kalėdiniam žaidimui foto dar neturiu

o kas cia per zaidas? kazhka praleidau doh.gif
QUOTE(kristukass @ 2010 12 04, 01:08)
Kaip jums si?

grotos ir visa kita - pasake jau merginos. bet man kas uzkliuvo, tai viena akis fokuse, taip baisoka. pazaisk dar su ta panele, geras modeliukas.
QUOTE(Melodi @ 2010 12 03, 16:19)
Ir dar keli autoportretai, kol sergam ir sedim namie  smile.gif

sergancios manekenes sakyciau ax.gif
QUOTE(Laukine25 @ 2010 12 03, 16:49)
Nedėčiau į koliažą antros. Man tie flomikai per prasti Jūsų jaukioms foto su vaiku.

ir man flomasteriai kazhkaip pasimeta salia kitos foto. nors nemanau, kad guashas cia butu jau labai super. ishvis kazhko kito noretusi.
man buckiss yra ze best. mergyte taaaaip nuosirdziai buciuoja. nu mano svajoniu foto su dukrele butu wub.gif
QUOTE(Laukine25 @ 2010 12 07, 15:45)
Pataršykit ir mano:
Labai abu kampai ir krepšio ir dėžės "žiūri" į vieną pusę,ane?

man si - nea. nedera koliazhai, kaip is skirtingu backu zuvys. pirmoje nelabai suprantu kas ten yra. antroje man per daug ishplauktas pirmas objektas, gal didesnio f noretusi. anyways, sis man nelabai.
Atsakyti