Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Vi.Kri. @ 2010 12 07, 12:16)
Kad dar labiau norėtum, o gal net įkalbintum vyrą nulėkti savaitgaliui  tongue.gif

kaip gundančiai atrodo- nenulipčiau nuo tos statinaitės lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vi.Kri. @ 2010 12 07, 11:16)
Kad dar labiau norėtum

Mano dukra iš tos statinės neišliptų biggrin.gif
Kur čia buvot ? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2010 12 07, 12:05)
Ti blyn... Man ten dar dag ko trūksta smile.gif Galim savaitgalį, tik va nežinau katrą. Jei šį nefotkinu, tada galim šį, davai parašysiu dar kaip kas.. 4u.gif Bet žinokitės pačios, įspėjau, kad tai studija-nestudija  biggrin.gif Jei kažką prašmatnaus įsivaizduojat- kaltinkit save  biggrin.gif

tai mes gi ne i muzieju einam biggrin.gif mes arbatos isgert ateitume biggrin.gif ir siuo metu taip torto noreciau... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2010 12 06, 22:43)

Dėl vaikų... Jo, turiu tokius du.. pametinukus.. vienam "diu" metukai, kitam keturi mėnesiai...
Kaip susitvarkau- ogi niekaip. Nesusitvarkau.

na nesakyk kad nesusitvarkai, nuotraukas darai prie kompo pasėdi smile.gif)) Pas mane toks pats skirtumas tarp vaikų tik čiut didesni, šiuo metu juodas stygis su laiku tai bandau samdyti aukle... ax.gif Dėl pagirų nepergyvenk tuoj rasim už ką papeikti mirksiukas.gif

QUOTE(ohara @ 2010 12 06, 23:04)

labau jau daug visos aprašė, aš tik pridėsiu kad šviesa plokčia nesijaučia forma, gylis ir panašiai man taip pat per tamsus fonas, norėtusi konktetesnių kontūrų

QUOTE(paprasta @ 2010 12 06, 23:21)
aš tų šviesų su lempomis visai neišmanau- žalia žalia man  doh.gif

aš saviškį bandžiau prikalbinti fotografuotis- tai prikalbinau visoms penkioms minutėms- nu bet šeriukai matosi lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

šitas daug labaiu patiko, tik vietomis jau perdege mano akiai

aš tai saviškio neprikalbinu fotografuotis sad.gif(( vaikai neklauso tongue.gif tai kartais leiku be modelių doh.gif

nors ir pavėluotai ačiū robertui už išsamia info, visad naudinga viska krūvoj turėti
Atsakyti
QUOTE(Mustachio @ 2010 12 07, 13:31)
Mano dukra iš tos statinės neišliptų  biggrin.gif
Kur čia buvot ?  rolleyes.gif

Roma.
Atsakyti
QUOTE(vienintelė @ 2010 12 07, 12:36)

šitas daug labaiu patiko, tik vietomis jau perdege mano akiai

aš tai saviškio neprikalbinu fotografuotis sad.gif(( vaikai neklauso tongue.gif tai kartais leiku be modelių doh.gif

4u.gif 4u.gif nu man ir labai sunkiai sekasi....bet kažkaip kelioms minutėms sutiko doh.gif
Atsakyti
as irgi noriu i meetuka... ir i roma noriu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Melodi @ 2010 12 07, 11:24)
lotuliukas.gif  thumbup.gif
Nu idomus poziuris smile.gif  O tai kaip ta daikta fotkinsi jei su naturaliu nieko nesigaus, o dirbtiniam nesuaugus? Taigi tam ir mokomes. Fotografijos esme yra sviesa ir jos panaudojimas. Mes kazkada seniai darem ND su soniniu apsvietimu, zaidem su reflektoriais, atrode labai baisu, bet dave labai daug naudos 4u.gif
Perskaiciau kitu kritika ir jau  nebeturiu ka pridurt smile.gif  Nesciau i kursus antra 4u.gif

Požiūris mano normalus, man labiau patinka kūrybiniai žaidimai nei techniniai. Na ir nieko tame blogo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 07 gruodžio 2010 - 13:21
QUOTE(Yvette @ 2010 12 07, 13:20)
Požiūris mano normalus, man labiau patinka kūrybiniai žaidimai nei techniniai. Na ir nieko tame blogo.

na, tai gal galvojam ta zaidima su banaliu daiktu? Sugalvokit kas banalu daikta smile.gif
Ar rasomes i sarasa kas dalyvauja, ar ir taip prisiversit daryt?smile.gif o kas nori su sviesa, tegul daro.
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2010 12 07, 13:42)
na, tai gal galvojam ta zaidima su banaliu daiktu? Sugalvokit kas banalu daikta smile.gif
Ar rasomes i sarasa kas dalyvauja, ar ir taip prisiversit daryt?smile.gif o kas nori su sviesa, tegul daro.

Siulau banalu daikta-kojine.
O jei bus sarasai, tai
Alabama.

O del sviesos-kokios tam ND turi buti sviesos rusis?

O man ta backa su mandarinais ir kas salia jos-mmmmmmm rolleyes.gif
Atsakyti
nu tai rasomes.. sarasas labiau privercia prisiverst biggrin.gif

Alabama
brumbrumai
Atsakyti
Hello,

Taip bloga visas dienas buvo, kad niekam ūpo nesuradau, tame tarpe ir fotografijai. O va šiandien ne tik graži diena išaušo, bet ir nepykino ryte, tad užplūdus gerai nuotaikai griebiausi fotiko. Laukiu jūsų kritikos strėlių!!!!!!
Pati ką matau iš klaidų, tai pakyrėjus centrinė kompozicija doh.gif Ale nesusivokiu, kaip čia taip man gavos doh.gif blush2.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Atsiprašau, kad tiek daug prikroviau doh.gif nu bet taip sunku atrinkti doh.gif flickr'e dar keliom daugiau įmečiau blush2.gif
Atsakyti