Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(brumbrumai @ 2010 12 07, 09:02)
ee, neimkit mano foto, ji tikrai baisi biggrin.gif Yvette, jei gausi, tu tikrai manes nekesi smile.gif nu as tikrai s sumaliau su ja...

žinok labai fainą foto gavau. Galvojau, kad Loretoidas ar Frederica galėtų nuostabų koliažą padaryti su ta foto. O aš pasistengsiu irgi, nenuvilti. Tik tikiuosi kažkiek laiko duosit smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 07 gruodžio 2010 - 09:11
QUOTE(Yvette @ 2010 12 07, 09:10)
žinok labai fainą foto gavau. Galvojau, kad Loretoidas ar Frederica galėtų nuostabų koliažą padaryti su ta foto. O aš pasistengsiu irgi, nenuvilti. Tik tikiuosi kažkiek laiko duosit  smile.gif

Lauksim thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Wow, kiek čia išgyventa vos per savaitę...

Ohara, Tavo katinas nerealiai fotogeniškas! Ir perlai jam tikrai labiau tinka bigsmile.gif
Iš nuotraukų su vyru, labiausiai patinka antroji - dėl emocijos.
Kas dėl "nepatinka" - tai šviesa. Kaip Laukinė minėjo, norisi daugiau "vyro" - šerių, randų, raukšlių ir t.t. Todėl galvoju, o kam tu tą šviesą sklaidei - kontrastinga, šoninė šviesa padėtų tai išryškinti. Ir dvejoju dėl to juodo fono, nes jo daug ir man lyg pilkumą kokį metą ant modelių.

Paprasta, man Tavo vyrukas patiko. Tik kliūna tas balkis fone virš galvos.
Atsakyti
Ačiū mergytės už išsamius komentarus tik nznau kaip db nešiu šituos savo Š..... user posted image gėda... lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Kadras iš trumpų mano atostogų.
user posted image
Papildyta:
QUOTE(ohara @ 2010 12 07, 11:10)
Ačiū mergytės už išsamius komentarus tik nznau kaip db nešiu šituos savo Š..... user posted image gėda...  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Nu juk nė viena nepasakė, kad čia yra Š... tieiog pastabos, kurios galbūt padės tobulėti. Be to, kritikuoti visada lengviau, nei pačiam padaryti.
Kaip pirmam kartui net labai neblogai pavarei rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(rarity @ 2010 12 06, 21:04)
Čia banalaus daikto fotkinimas  lotuliukas.gif

Sorry  blush2.gif

lotuliukas.gif thumbup.gif

QUOTE(Yvette @ 2010 12 06, 22:38)
man bet kaip nesinori atlikinėti. Paskutinėm dienom tarkim tamsu kambariuose visą dieną, tai su natūraliu apšvietimu nieko gero nesigaus. O dirbtinis, dar nesuaugusi iki jo, nejaučiu poreikio ar intereso dirbtinį apšvietimą naudoti. Todėl ir parašiau, nepasiruošusi.

Nu idomus poziuris smile.gif O tai kaip ta daikta fotkinsi jei su naturaliu nieko nesigaus, o dirbtiniam nesuaugus? Taigi tam ir mokomes. Fotografijos esme yra sviesa ir jos panaudojimas. Mes kazkada seniai darem ND su soniniu apsvietimu, zaidem su reflektoriais, atrode labai baisu, bet dave labai daug naudos 4u.gif

QUOTE(ohara @ 2010 12 06, 23:04)

Perskaiciau kitu kritika ir jau nebeturiu ka pridurt smile.gif Nesciau i kursus antra 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vi.Kri. @ 2010 12 07, 09:14)
Kadras iš trumpų mano atostogų.

Noriu į ten wub.gif

Klausimą turiu rolleyes.gif Kaip reikia panaikint nuotraukos informaciją? Tą kur per properties galima pažiūrėt?

Ir tikriausiai Cheles nematė,bet aš galiu paimt tą vieną vargšę užsilikusią žaidimo nuotrauką smile.gif
Atsakyti
QUOTE(paprasta @ 2010 12 06, 23:21)

aš saviškį bandžiau prikalbinti fotografuotis

Va, veido faktūra čia man jau patinka.. taip ir norisi ryškiai lakuotais nagais brūkštelėti jam per tuos šerius...Rrrrrr biggrin.gif

QUOTE(ohara @ 2010 12 06, 23:25)
užmoviau apvalkalą pagalvės baltą kad skalidytų šviesą..jetus vargo vakarienę...  doh.gif  verysad.gif

biggrin.gif lotuliukas.gif kažkaip labai juokinga iš tavo pastangų.. Ir ko žmogus nepadaro.. Man taip įdomu paskaityt visokius tokius mūsų išmislus kaip suktis iš padėties tenka smile.gif

QUOTE(Alabama @ 2010 12 06, 23:47)
As nieko nesupratau, ka tu cia parasei.

O tu manaič aš supratau? blink.gif Gi sakiau, kad reik baigt rašyt, ba šiandien bus gėda.. Nu va, prirašiau nesąmonių, maniau kad užpakalis tavo smile.gif

QUOTE(brumbrumai @ 2010 12 07, 08:02)
Yvette, jei gausi, tu tikrai manes nekesi smile.gif

Mjo, taip ir priešu gyvenime galima patapt lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

QUOTE(Vi.Kri. @ 2010 12 07, 10:00)
Todėl galvoju, o kam tu tą šviesą sklaidei - kontrastinga, šoninė šviesa padėtų tai išryškinti.

drinks_cheers.gif

QUOTE(Vi.Kri. @ 2010 12 07, 10:14)

Nu juk nė viena nepasakė, kad čia yra Š... tieiog pastabos, kurios galbūt padės tobulėti.

drinks_cheers.gif Būtent. Aš va kai zosinėju po interneto tyrus, randu nu tookių gražių foto, tokių mielų akiai, bet randu ir neretai kokių gryn taisyklių pažeidimų- tai alkūnė nukirsta, tai šviesa nelabai, tai kadravimas, tai koks reikšmingas foto daiktas kirptas ar spalvos neočin.. smile.gif Tobulos foto nėra. Bent jau aš tokios nežinau. Kad ji patiktų visiems ir niekas prie nieko niekada neprikibtų. 4u.gif Todėl tos pastabos kartais labai atkreipia dėmesį, verčia pasidomėt daugiau, tobulėt, bet kartais man gražu palikta klaida ir išsaugota graži foto. rolleyes.gif
Atsakyti
Laukine, kada pakviesi pas save i studija-ne-studija? smile.gif suguzetume visos biggrin.gif tik ne darbo dienom plyzzzz smile.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2010 12 07, 11:43)
Laukine, kada pakviesi pas save i studija-ne-studija? smile.gif suguzetume visos biggrin.gif tik ne darbo dienom plyzzzz smile.gif

Ti blyn... Man ten dar dag ko trūksta smile.gif Galim savaitgalį, tik va nežinau katrą. Jei šį nefotkinu, tada galim šį, davai parašysiu dar kaip kas.. 4u.gif Bet žinokitės pačios, įspėjau, kad tai studija-nestudija biggrin.gif Jei kažką prašmatnaus įsivaizduojat- kaltinkit save biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vi.Kri. @ 2010 12 07, 10:00)

Paprasta, man Tavo vyrukas patiko. Tik kliūna tas balkis fone virš galvos.

ačiū 4u.gif

QUOTE(Laukine25 @ 2010 12 07, 11:34)
Va, veido faktūra čia man jau patinka.. taip ir norisi ryškiai lakuotais nagais brūkštelėti jam per tuos šerius...Rrrrrr biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif bandysiu kada ilgėliau priklabinti, kad papozuotų doh.gif

QUOTE(brumbrumai @ 2010 12 07, 11:43)

QUOTE(Laukine25 @ 2010 12 07, 12:05)
Ti blyn... Man ten dar dag ko trūksta smile.gif Galim savaitgalį, tik va nežinau katrą. Jei šį nefotkinu, tada galim šį, davai parašysiu dar kaip kas.. 4u.gif

ir aš norėčiau atlėkti- gal bendrą pažįstamą prikalbinčiau kelionei thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Mustachio @ 2010 12 07, 12:17)
Noriu į ten  wub.gif

Kad dar labiau norėtum, o gal net įkalbintum vyrą nulėkti savaitgaliui tongue.gif
user posted image
Atsakyti