QUOTE(paprasta @ 2010 12 06, 23:21)
aš saviškį bandžiau prikalbinti fotografuotis
Va, veido faktūra čia man jau patinka.. taip ir norisi ryškiai lakuotais nagais brūkštelėti jam per tuos šerius...Rrrrrr
QUOTE(ohara @ 2010 12 06, 23:25)
užmoviau apvalkalą pagalvės baltą kad skalidytų šviesą..jetus vargo vakarienę...
kažkaip labai juokinga iš tavo pastangų.. Ir ko žmogus nepadaro.. Man taip įdomu paskaityt visokius tokius mūsų išmislus kaip suktis iš padėties tenka
QUOTE(Alabama @ 2010 12 06, 23:47)
As nieko nesupratau, ka tu cia parasei.
O tu manaič aš supratau?
Gi sakiau, kad reik baigt rašyt, ba šiandien bus gėda.. Nu va, prirašiau nesąmonių, maniau kad užpakalis tavo
QUOTE(brumbrumai @ 2010 12 07, 08:02)
Yvette, jei gausi, tu tikrai
manes nekesi
Mjo, taip ir priešu gyvenime galima patapt
QUOTE(Vi.Kri. @ 2010 12 07, 10:00)
Todėl galvoju, o kam tu tą šviesą sklaidei - kontrastinga, šoninė šviesa padėtų tai išryškinti.
QUOTE(Vi.Kri. @ 2010 12 07, 10:14)
Nu juk nė viena nepasakė, kad čia yra Š... tieiog pastabos, kurios galbūt padės tobulėti.
Būtent. Aš va kai zosinėju po interneto tyrus, randu nu tookių gražių foto, tokių mielų akiai, bet randu ir neretai kokių gryn taisyklių pažeidimų- tai alkūnė nukirsta, tai šviesa nelabai, tai kadravimas, tai koks reikšmingas foto daiktas kirptas ar spalvos neočin..
Tobulos foto nėra. Bent jau aš tokios nežinau. Kad ji patiktų visiems ir niekas prie nieko niekada neprikibtų.
Todėl tos pastabos kartais labai atkreipia dėmesį, verčia pasidomėt daugiau, tobulėt, bet kartais man gražu palikta klaida ir išsaugota graži foto.