nu ka, DONE! Zaidimas pabaigtas.
Aciu visiems dalyvavusiems! Aciu uz netiketas idejas, uz grazius koliaziukus, uz nauja patirti, uz gautas zinias, uz vyno taure
ka darysim su neatlikusiais uzduoties?...
QUOTE(Cheles @ 2010 12 06, 22:56)
o aš taip laukiau ančiuko pratęsimo
QUOTE(Laukine25 @ 2010 12 06, 21:43)
Ir iš vis, kaip gaila, kad žmonėms reikia miegot. Kiek galėtume daug visko išmokti, sužinot, nuveikt, jei tas miego valandas galėtume skirti savišvietai, ka?
Labai pritariu šitiem sakiniam
Sveiki visi..
Retai pasirodau,nes nesijaučiu tiek judanti profesionalumo link kiek jūsų..net nedrystu žaidimuose dalyvauti..šiandien pirmą kart gyvenime fotkinau portretą.. žmogaus.. nemoku.. tikrai nemoku...bet privalau išmokt,kiek galiu rodyt šunis katina ar sriuba su pyragais ir kokteiliais.. prašau taršykit draskykit, bet pasakykit kas gerai kas negerai..labai reikia.. keliu 4turias pasakykit kurios dvi geriausios..nešiu ryt į kursus..bus labai gėda...
Retai pasirodau,nes nesijaučiu tiek judanti profesionalumo link kiek jūsų..net nedrystu žaidimuose dalyvauti..šiandien pirmą kart gyvenime fotkinau portretą.. žmogaus.. nemoku.. tikrai nemoku...bet privalau išmokt,kiek galiu rodyt šunis katina ar sriuba su pyragais ir kokteiliais.. prašau taršykit draskykit, bet pasakykit kas gerai kas negerai..labai reikia.. keliu 4turias pasakykit kurios dvi geriausios..nešiu ryt į kursus..bus labai gėda...
QUOTE(paprasta @ 2010 12 06, 23:57)
o aš taip laukiau ančiuko pratęsimo
ir anciuko, ir gelyciu, ir ryziu... gal yra norinciu dar viena foto gauti? Kazkaip gaila, kad va zmones dare, siunte, o savo nuotraukos pratesimo ir nesulauke
QUOTE(Cheles @ 2010 12 06, 23:05)
ir anciuko, ir gelyciu, ir ryziu... gal yra norinciu dar viena foto gauti? Kazkaip gaila, kad va zmones dare, siunte, o savo nuotraukos pratesimo ir nesulauke
ryžiai yra
negaliu "add to the group" savo koliazho nu nemaniau, kad susidursiu su tokia problema kaip ji ikelt, ka darau ne taip?
p.s. susivelinau ziauriausiai, yra dar keli variantai (kazhkaip daug ideju sukele man atsiusta foto, daug minciu, nors igyvendinau tik viena, kuri nesulipdziau, nes sita foto yra archyvine, bet ji labiausiai tiko, bandziau "testi" istorija, o ne tik atkartoti kelis daiktus ar spalvas), bet jie dar nesulipinti.
p.s. susivelinau ziauriausiai, yra dar keli variantai (kazhkaip daug ideju sukele man atsiusta foto, daug minciu, nors igyvendinau tik viena, kuri nesulipdziau, nes sita foto yra archyvine, bet ji labiausiai tiko, bandziau "testi" istorija, o ne tik atkartoti kelis daiktus ar spalvas), bet jie dar nesulipinti.
QUOTE(Cheles @ 2010 12 07, 00:05)
aš galiu antrą padaryti, jeigu laiko kažkiek duosit.
QUOTE(paprasta @ 2010 12 07, 00:06)
ryžiai yra
HA! o tu greita
negausiu 2? kad pavelavau
p.s. einu skaityti laukines posto. kazhkas cia klause - kaip suspejat - darbas, vaikas, vyras, o kur asmeninis gyvenimas bei buitis. kai kurias paguosiu, pas mane tas pats sh. visishkai nieko nespeju, cia aishku off topic, bet vistiek, nesmagu net del zaidimo, kazhin ar antram pasirasysiu, nes bijau, kad paprasciausiai jo nepadarysiu zyzla as shian.
QUOTE(ohara @ 2010 12 06, 23:04)
Sveiki visi..
Jaučiu Zolubas iškart prikibs prie rėmelių, sakys, ar ne laidotuvėms čia fotkinai...
Man, (taškukui), truputį kerta vyro galva balta. Ji čia ką veikia tam juodam fone? Kabo?
Nesimato ar čia ji turi kūną kokitais ar kaip čia... Ir jei gerai suprantu, šviesa vyrui iš galo truputį kitu kampu dedama.
Bet emocija man labai patinka.
Pirmoj nukirstas barzdos kampas ir tas baltas trikampis man kliūna.
Antroj, absoliučiai nesu tikra dėl taisyklių šviesai, bet dar dėčiau lempą iš priekio, nes man vyro kakta kiek plokščia. Bet dar kart kartoju, aš studijinės fotografijos iš vis nei mėgstu nei moku nei domiuosi...Sakau tik kaip jaučiu.
Trečioj man trūksta šviesos iš šono/galo.
ketvirtoj labai geras katino žvilgsnis, bet kliūna kas ten jam prie letenėlių, vyras laiko jį, jei taip, tai kur to vyro ranka/pirštai ar jis turi tik tris pirštus ar dar kiek daugiau?
Ohara, o kas ten prie letenėlės? Man visur kaip galva nukirsta...
QUOTE(ohara @ 2010 12 06, 22:04)
Nu man tai viskas kaip ir gerai su tavo portretais...tik trečios gal ryškesnės norėtūsi Aš rinkčiausi pirmą ir antrą ...Ir pirmoj tas baltas trikampiukas man maišo
Ir kad galva skraido man visai patinka
Aš galiu paimt dar vieną foto žaidimo