Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Zirzilja @ 2010 12 06, 19:32)
vieno banalaus daikto fotografavimas kitap smile.gif jei gerai suformulavau

QUOTE(green_tea @ 2010 12 06, 19:41)
As uz namu darba su sviesa!!!

Noriu ir to ir to. smile.gif
Atsakyti
Sviesa naudingiau manau, ypac bandant tarkim vyriska portreta (jau gal vyra namuos visos ras), nes dabar pagal daugumos, tame tarpe ir mano, stilistika cia, tai tik vaikai ir grazios moterys biggrin.gif O ir ta pati portreta galima bandyt pateikt kurybiskai, su cinkeliu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Melodi @ 2010 12 06, 19:45)
Sviesa naudingiau manau, ypac bandant tarkim vyriska portreta (jau gal vyra namuos visos ras), nes dabar pagal daugumos, tame tarpe ir mano,  stilistika cia, tai tik vaikai ir grazios moterys biggrin.gif O ir ta pati portreta galima bandyt pateikt kurybiskai, su cinkeliu smile.gif

drinks_cheers.gif , sveisa butu naudingiau, bet ne visi vyrai leidziasi fotografuojami biggrin.gif, todel manau, kad kas neturi vyro gali, kad ir save ar mergina, vaika fotografuoti. Juk svarbiausia uzduotis butu perprasti, isgauti, butent konkretu apsvietima smile.gif .
Atsakyti
sveiki

as noreciau ir su sviesa ir daikto fotogr. kitaip smile.gif dar turiu beveik 2 savaites laisvas , nes paskui bizeke ir tik po visu svenciu sugrysiu

laukine saunuole 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eurikaite: 06 gruodžio 2010 - 21:01
QUOTE(Melodi @ 2010 12 06, 20:45)
Sviesa naudingiau manau, ypac bandant tarkim vyriska portreta (jau gal vyra namuos visos ras), nes dabar pagal daugumos, tame tarpe ir mano,  stilistika cia, tai tik vaikai ir grazios moterys biggrin.gif O ir ta pati portreta galima bandyt pateikt kurybiskai, su cinkeliu smile.gif

Čia banalaus daikto fotkinimas lotuliukas.gif

Sorry blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(rarity @ 2010 12 06, 21:04)
Čia banalaus daikto fotkinimas  lotuliukas.gif

Sorry  blush2.gif

biggrin.gif

as savo vyra Zolubai jau atkankinau, ir tai sss gavosi biggrin.gif tai gal dar koki kurybini sugalvojam? smile.gif kad kazkokia tema istrauki ir kazka darai.. pvz, prigalvoji daug temu.. arba bedi piestuku i knyga ir gauni zodi smile.gif taip surasai i sarasa tuos zodzius. tada tos kur dalyvauja sako numeriuka ir taip gauna tema biggrin.gif jei zodelis 'ir', tai tada pridedi po jo einanti. nu cia staigiai dabar sugalvojau biggrin.gif nu noriu as kokios temos, nors pasiusk biggrin.gif
Atsakyti
Na ar pakomentuos kas nors ta mano uzpakali ar mirsiu nezinioj? cray.gif
Atsakyti
As ten parasiau hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ievukis: 06 gruodžio 2010 - 22:01

Man visai patiktų banalaus daikto fotografavimas, šviesai taip pat nesijaučiu pasiruošusi.
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2010 12 06, 22:13)
Man visai patiktų banalaus daikto fotografavimas, šviesai taip pat nesijaučiu pasiruošusi.

Ja ja, nu tai ka ten ruostis? Pasiskaitei teorija, pasistatei lempa ir pykst pokst - tam namu darbai ir yra, kad kazka ismokti, isbandyt. Lygiai kaip ir naujokai visu pirma turi 'nuobodzius' namu darbus padaryti. As is viso siulyciau namu darba su sviesa irasyti i privalomuju sarasa, vietoj to su lasiukais ar baltas baltame. O kai visi kartu darysim, tai bus galimybe palyginti kas kaip kam gavosi ir kas nesigavo.

Mano galva, sioje temoje mes visi skirtingi, su skirtingais norais, siekiais ir taip toliau, bet yra dalykai visiems aktualus, tai yra technikiniai aspektai - ekspozicija, apsvietimas, elementarioji kompozicija, todel tuo ir turetumeme cia uzsiimti.
Atsakyti
QUOTE(green_tea @ 2010 12 06, 23:24)
Ja ja, nu tai ka ten ruostis?

man bet kaip nesinori atlikinėti. Paskutinėm dienom tarkim tamsu kambariuose visą dieną, tai su natūraliu apšvietimu nieko gero nesigaus. O dirbtinis, dar nesuaugusi iki jo, nejaučiu poreikio ar intereso dirbtinį apšvietimą naudoti. Todėl ir parašiau, nepasiruošusi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 06 gruodžio 2010 - 22:38
QUOTE(vienintelė @ 2010 12 06, 16:01)
Retai beužsuku vis striuka laiko, bet labai norėjau pagirti Laukine25 šaunuolė esi, kad taip staigiai tobulėji, kad atsidarei savo kampeli. man tavo nuotraukos ir stilius patinka, yra dar klaidelių bet viskas iškomstama o tu tikrai gan sparčiai mokaisi, dar karta šaunuolė. Ir dar vis galvoju ar tu turi du mažiukus vaikus ar maišau? Jei taip papasakok kaip spėji g.gif ?

QUOTE(eurikaite @ 2010 12 06, 21:00)
sveiki

as noreciau ir su sviesa ir daikto fotogr. kitaip smile.gif dar turiu beveik 2 savaites laisvas , nes paskui bizeke ir tik po visu svenciu sugrysiu 
laukine saunuole  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Baikit mane girt smile.gif Jau man nejauku žinokit.. Aišku, labai miela, nu bet jau ir nejauku, aš nepratus kai mane giria...

Dėl vaikų... Jo, turiu tokius du.. pametinukus.. vienam "diu" metukai, kitam keturi mėnesiai...
Kaip susitvarkau- ogi niekaip. Nesusitvarkau.
Labai griežtai pasiskyriau laiką, kiek jo praleidžiu ir kada sesijose, kiek prie kompo foto tvarkant ir pan. Aš tokia gana disciplinuota moteriškė, jei užsibrėžiu, tai pasiekiu, bet negaliu blaškytis. Jei susikoncentruoju, negaliu viena ranka mažojo supt, kita foto tvarkyt, ir dar su didžiuoju daineles dainuoti ar kamuolį spardyt. Jei dirbu, tai mamytės nėr. Jei yra mamytė, vadinas ji nedirba. Žodžiu bandau derint, bet... blyn, mažas visai neleidžia. Aš tik į namus- mažas klykt ir tik ant mano rankų nurimsta. Dargi- ant rankų negerai, turiu vaikščiot doh.gif O jei bandau juo "nusikratyt" bent minutei kad į SM įlyst, parašyt kažkam emailą, tai kątu, vaikeli, stogas kilnojas. Niekur nepadėsi mažiuko, tik bandau artyn linguoklio nešt, tuoj jis man kvaksėt pradeda... Užtat kai palieku vaiką vyrui, jis mažą į linguoklį, pats prie kompo ir puikiai leidžia laiką.. Po to vyras stebisi ir ko aš taip nuvargus per dieną doh.gif Kažkoks piktybiškas mažasis pasidarė, sakau gal prieštarauja prieš mano veiklą, pajuto kad mama viena koja su juo, tai tuoj imasi represijų prieš mane... 1:0 mano nenaudai wink.gif
Bet aš pati tai atsigaunu. Nors minimaliai būnu studijoj, bet man ten taip gera, man taip gera išvažiuot, taip gera žmonių sulaukt, taip gera bijot, nervuotis, taip gera kai jie išeina, prijungiu fotiką prie kompo ir traukiu sesijos rezultatą... Ir matau, o šitoj emociją, pagavau, šitoj fokusas geras, anoj šviesa puiki, va šitoj sumaliau sh ir pražiopsojau gerą kadrą.. nuuuu, kaaaifas smile.gif biggrin.gif
Tai va, nesusitvarkau žinokit. Aš kaip tik norėjau AirV klaust kaip jai su pametiniais sekasi, ba mane čia kažkurią dieną neviltis ėmė, o jūs va manęs užklausėt to. Kažkokia telepatija, matyt daromės draugai, ką? g.gif

QUOTE(Alabama @ 2010 12 06, 21:58)
Na ar pakomentuos kas nors ta mano uzpakali ar mirsiu nezinioj? cray.gif

Tu turi super fotogenišką veidą, manau apsistok ties juo. Tau visos sakė pas fredericą, kad esi tobulas modelis, nu ir varyk prieš veidrodį pažaidus. Nors... biškį gaila, ane, kad tas modelis esi tu pati ir jo negali fotkint? smile.gif Painu vienok. Susirask kažką su kuo galėtum praktikuotis. Imk diedą už skverno ir lai sėdi, kenčia, po to duok jam .. ką nors smile.gif Ir foto turėsi ir vedybinis gyvenimas bus pakurstytas...
Aj, nusišneku. Aš kažkaip durnėju pastarosiom dienom. Miegu po keturias valandas, vakare jau komoj, siaubingai miego noriu, bet tik mano berniukai nulužta, iš kažkur atsiranda jėgų ir vėl sėdžiu, skaitau, darau kažką.. gaila laiko miegot. Trūksta paroj valandų.. Ir iš vis, kaip gaila, kad žmonėms reikia miegot. unsure.gif Kiek galėtume daug visko išmokti, sužinot, nuveikt, jei tas miego valandas galėtume skirti savišvietai, ka?
Vsio, pjaunu grybą, vadinas reik baigt rašyt, ba po to bus gėda. Labos doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laukine25: 06 gruodžio 2010 - 22:45