QUOTE(vienintelė @ 2010 12 06, 16:01)
Retai beužsuku vis striuka laiko, bet labai norėjau pagirti
Laukine25 šaunuolė esi, kad taip staigiai tobulėji, kad atsidarei savo kampeli. man tavo nuotraukos ir stilius patinka, yra dar klaidelių bet viskas iškomstama o tu tikrai gan sparčiai mokaisi, dar karta šaunuolė. Ir dar vis galvoju ar tu turi du mažiukus vaikus ar maišau? Jei taip papasakok kaip spėji
?
QUOTE(eurikaite @ 2010 12 06, 21:00)
sveiki
as noreciau ir su sviesa ir daikto fotogr. kitaip
dar turiu beveik 2 savaites laisvas , nes paskui bizeke ir tik po visu svenciu sugrysiu
laukine saunuole
Baikit mane girt
Jau man nejauku žinokit.. Aišku, labai miela, nu bet jau ir nejauku, aš nepratus kai mane giria...
Dėl vaikų... Jo, turiu tokius du.. pametinukus.. vienam "diu" metukai, kitam keturi mėnesiai...
Kaip susitvarkau- ogi niekaip. Nesusitvarkau.
Labai griežtai pasiskyriau laiką, kiek jo praleidžiu ir kada sesijose, kiek prie kompo foto tvarkant ir pan. Aš tokia gana disciplinuota moteriškė, jei užsibrėžiu, tai pasiekiu, bet negaliu blaškytis. Jei susikoncentruoju, negaliu viena ranka mažojo supt, kita foto tvarkyt, ir dar su didžiuoju daineles dainuoti ar kamuolį spardyt. Jei dirbu, tai mamytės nėr. Jei yra mamytė, vadinas ji nedirba. Žodžiu bandau derint, bet... blyn, mažas visai neleidžia. Aš tik į namus- mažas klykt ir tik ant mano rankų nurimsta. Dargi- ant rankų negerai, turiu vaikščiot
O jei bandau juo "nusikratyt" bent minutei kad į SM įlyst, parašyt kažkam emailą, tai kątu, vaikeli, stogas kilnojas. Niekur nepadėsi mažiuko, tik bandau artyn linguoklio nešt, tuoj jis man kvaksėt pradeda... Užtat kai palieku vaiką vyrui, jis mažą į linguoklį, pats prie kompo ir puikiai leidžia laiką.. Po to vyras stebisi ir ko aš taip nuvargus per dieną
Kažkoks piktybiškas mažasis pasidarė, sakau gal prieštarauja prieš mano veiklą, pajuto kad mama viena koja su juo, tai tuoj imasi represijų prieš mane... 1:0 mano nenaudai
Bet aš pati tai atsigaunu. Nors minimaliai būnu studijoj, bet man ten taip gera, man taip gera išvažiuot, taip gera žmonių sulaukt, taip gera bijot, nervuotis, taip gera kai jie išeina, prijungiu fotiką prie kompo ir traukiu sesijos rezultatą... Ir matau, o šitoj emociją, pagavau, šitoj fokusas geras, anoj šviesa puiki, va šitoj sumaliau sh ir pražiopsojau gerą kadrą.. nuuuu, kaaaifas
Tai va, nesusitvarkau žinokit. Aš kaip tik norėjau AirV klaust kaip jai su pametiniais sekasi, ba mane čia kažkurią dieną neviltis ėmė, o jūs va manęs užklausėt to. Kažkokia telepatija, matyt daromės draugai, ką?
QUOTE(Alabama @ 2010 12 06, 21:58)
Na ar pakomentuos kas nors ta mano uzpakali ar mirsiu nezinioj?
Tu turi super fotogenišką veidą, manau apsistok ties juo. Tau visos sakė pas fredericą, kad esi tobulas modelis, nu ir varyk prieš veidrodį pažaidus. Nors... biškį gaila, ane, kad tas modelis esi tu pati ir jo negali fotkint?
Painu vienok. Susirask kažką su kuo galėtum praktikuotis. Imk diedą už skverno ir lai sėdi, kenčia, po to duok jam .. ką nors
Ir foto turėsi ir vedybinis gyvenimas bus pakurstytas...
Aj, nusišneku. Aš kažkaip durnėju pastarosiom dienom. Miegu po keturias valandas, vakare jau komoj, siaubingai miego noriu, bet tik mano berniukai nulužta, iš kažkur atsiranda jėgų ir vėl sėdžiu, skaitau, darau kažką.. gaila laiko miegot. Trūksta paroj valandų.. Ir iš vis, kaip gaila, kad žmonėms reikia miegot.
Kiek galėtume daug visko išmokti, sužinot, nuveikt, jei tas miego valandas galėtume skirti savišvietai, ka?
Vsio, pjaunu grybą, vadinas reik baigt rašyt, ba po to bus gėda. Labos