Paprasta - labai šiltos ir gražios nuotraukos:) jaučiasi ta kalėdinė dvasia.. Tik modeliukui makiažas netinkamas, kaip kažkas sakė. Manau net nereikėtų jokių šešėlių, geriau jau antakius paryškinti, nes jie veidui labai daug priduoda šaunuolė!
QUOTE(lolbreta @ 2010 12 04, 19:22)
grazios spalvos labai.
QUOTE(Tiga @ 2010 12 04, 19:33)
Paprasta - labai šiltos ir gražios nuotraukos:) jaučiasi ta kalėdinė dvasia..
Ačiū
Reiktų visažisto dar pašonėje
Norejau jusu paklausti, kaip ir kur ismokote isgauti tokias spalvas, ty kaip tai padaryti su photoshopu? yra gal kur nete pamokeles? va, pvz kaip paprasta grazias spalvas isgavo, kaip ta padaryt? galit man pagelbet ir pasakyt kur toki mena ismokt daryt?
Paprasta, jei reiktų rinktis geriausią iš pateiktų, man paskutinė tokia natūrali
lolbreta, kol neparodei savo ND neaisku isvis kokio lygio fotografavimo stadijoj esi
O pamokeliu youtubas pilnas
QUOTE(<emigrante> @ 2010 12 04, 21:56)
lolbreta, kol neparodei savo ND neaisku isvis kokio lygio fotografavimo stadijoj esi
ok ok, budet rytoj namu darbai sakau, lempos namie mane zudo...o lygis, kaip cia pasakyt...toks pradinis. va pora fotkiu, siaip tik, kad i kalusimus atsakytumet iki ryt ryt kai pana uzmigs, padarysiu ND, pazadu
cia is paskutinio papyskinimo...
youtubas kad pilnas visko tai taip, bet kaip atrasti tinkama vaizda?todel ir prasau jusu pagalbos
Paprasta, pirma man visai nelimpa tos rankos, nenaturaliai atrodo, labai iremina veida ir kirsta per riesus, kaip portrete isvis nesuprantu ju prasmes, tada reiktu arba daugiau ju rodyt, na, kad matytusi jog pasiremus i kazka arba isvis nereik. Tas pats tai foto kur lyg stovi lyg eit bando, bet rankom veida susiemus, nu jausmas, kad jai danti skauda
Patiko antras koliazas, trecio koliazo kaire foto. Trecio desne tai siek tiek kaip cia pasakius, kraupokai suderinta Na virsutinej foto galva su tom nukirtom rankom, apatinej kunas vel su tom rankom, o kai nesueina tai man kazkaip kaip zmogus sukapotas, jei supratai ka noriu pasakyt Makiazas man neuzkliuvo, merginos akys tokios plieno spalvos labai tinka prie ziemiskos aplinkos, spalvytes grazios
Patiko antras koliazas, trecio koliazo kaire foto. Trecio desne tai siek tiek kaip cia pasakius, kraupokai suderinta Na virsutinej foto galva su tom nukirtom rankom, apatinej kunas vel su tom rankom, o kai nesueina tai man kazkaip kaip zmogus sukapotas, jei supratai ka noriu pasakyt Makiazas man neuzkliuvo, merginos akys tokios plieno spalvos labai tinka prie ziemiskos aplinkos, spalvytes grazios
Melodi, ačiū už kritiką- būtinai atkreipsiu dėmesį kitą kartą darydama koliažiuką va kaip susakei ir aš preregėjau
lolbreta, cia mes mokomes ne ant auto fotografuot. |Is tavo p[ries paskutines foto matau kad dar auto naudoji Taigi pradedam nuo foto isntrukcijos
Paskutinej veidukas isdegintas
Pirmoji -skonio reikalas, bet tas remas man
QUOTE(airv @ 2010 12 04, 19:51)
Paprasta, jei reiktų rinktis geriausią iš pateiktų, man paskutinė tokia natūrali
Man ši ir patinka ačiū
QUOTE(lolbreta @ 2010 12 04, 20:13)
ok ok, budet rytoj namu darbai sakau, lempos namie mane zudo...o lygis, kaip cia pasakyt...toks pradinis. va pora fotkiu, siaip tik, kad i kalusimus atsakytumet iki ryt ryt kai pana uzmigs, padarysiu ND, pazadu
aisku, cia skonio reikalai ir pan, nu bet tie remai tai man tokie laidotuviu... toki sunkuma uzkrauna foto. o i juos neziurint, tai foto labai pilka, vaikas taip nuosaly, tarsi tarp kitko. antra man visai nieko, tik jau tokia tamsoka.. veiduko spalva nepatinka. o trecios tai isvis nesuprantu
sekmes moksluose
QUOTE(<emigrante> @ 2010 12 04, 22:44)
lolbreta, cia mes mokomes ne ant auto fotografuot. |Is tavo p[ries paskutines foto matau kad dar auto naudoji Taigi pradedam nuo foto isntrukcijos
nea, as tikrai ne su auto fotkinu, jau seniai to nedarau instrukcija jau ismokata ir perprasta...bet aciu uz kritika kaip tik keliausiu ryt i seminara pas Algimanta Aleksandravičiu , ziuresim ka jis apie mano portretines foto pasakys, visada laaabai idomu nuomones.
Tiesiog pasakiciusi namu pavadinima..pradziamokslis...galvojau, cia kaip tik man, bet matau, kad nelabai. sekmes fotografijoj.