QUOTE(Laukine25 @ 2010 12 04, 11:25)
Nu nežinau ką atsakyti Tikrai nelaukiau tiek pagyrų.. Man regis net nerašiau temoj apie tą savo studiją, o va išlindo ir sureagavote..
Aš, turbūt jei kažkas atidarytų studiją, nesusiprasčiau net pasveikint.. O su kuo čia sveikint? Nematau šiaip... Kuri (-is) iš Jūsų nesugebėtų išsinuomot patalpų ir iš visokių pakampių prisirinkt visokių senienų? Ar čia yra su kuo sveikint? Nu nemanau.
Aš, turbūt jei kažkas atidarytų studiją, nesusiprasčiau net pasveikint.. O su kuo čia sveikint? Nematau šiaip... Kuri (-is) iš Jūsų nesugebėtų išsinuomot patalpų ir iš visokių pakampių prisirinkt visokių senienų? Ar čia yra su kuo sveikint? Nu nemanau.
Noriu sureaguoti į šį postą Manau, kad mes skirtingi žiūrime į tavo studijos atidarymą. Tu sakai, kuri iš jūsų nesugebėtų išsinuomoti patalpų... sugebėtų ko gero visos, bet ar galėtų tai padaryti, dėl tokio niekingos priežasties kaip pinigai... Jei jau nuomojiesi patalpas studijai, tai su tikslu iš to uždirbti (dažniausiai) ir tada, kai jau manai, kad sugebėsi tai padaryti. Pasirodo būna ir kitaip - ir tai puiku.
Sveikinti abiem atvejais yra su kuo - tavo atveju įsigijus naują žaislą (kaip sveikiname įsigijus naują fotoaparatą, objektyvą ir .t.t) Kitu atveju - sveikinimai pribrendus studijinei fotografijai
QUOTE(Laukine25 @ 2010 12 04, 11:38)
Dar klausimas dėl foto kirpimo
Jūs prieš atiduodant nuotraukas visas pervarot su tuo kirpimo mygtuku 2x3cm, kad žinot ar visas bus galima pasigamint ant popieriaus?
Dėl tos panoraminės, tai jo, čia sau ji, bet dabar galvoju ar visos kitos tikrai tikrai 3x2 ar 2x3 formato
Jūs prieš atiduodant nuotraukas visas pervarot su tuo kirpimo mygtuku 2x3cm, kad žinot ar visas bus galima pasigamint ant popieriaus?
Dėl tos panoraminės, tai jo, čia sau ji, bet dabar galvoju ar visos kitos tikrai tikrai 3x2 ar 2x3 formato
Fotoaparatas fotografuoja 2x3 formatu. Jei kerpu, beveik visada kerpu būtent šiuo formatu. Taigi tokios problemos kaip ir neturiu