QUOTE(Yvette @ 2010 12 04, 00:57)
Oi Yvette, kaip aš tau dėkinga už šį komentarą... Labai labai ačiū.
Dėl detalių, labai sutinku ir kaip jau rašiau, jo, bijau, kad galiu perlenkt lazdą, nes atrodo ir tas tinka ir tas.. bet va kai modeliukas pats iš savęs gražus, tai tų detalių beveik ir nereik... Na, jei išmokau foto apkirpt, tai išmoksiu ir detales dėliot...
Loretoidas aišku tą daro tobulai, bet ir jos bagažas fotkinimo yra visai kitas.. Aš aktyviai fotkinu (ne buitiakus savo vaikus) o va kiek "paturbintą buitiaką" gal pora mėnesių... Va kai priskretau prie jūsų būrio tai ir yra pradžia.
Bet čia ne pasiteisinimas. Kad galėčiau fotknt, ir tą studijėlę atidariau, nes namie nenoriu, su kūdikiu po laukus modelių neprisivaikysiu, į svetimus namus nei su vaiku nei be jo- eit nenoriu, tad teko ieškot kompromiso... Kukli ta mano studijėlė labai. Sakau, per vaizdžiai pasakyta ją vadinant studija
bet man ten jauku.
QUOTE(juratike13 @ 2010 12 04, 08:10)
Laukine25, grazus blogas, grazios istorijos, ir is viso super del studijos ar tai ne...ot but gerai zodi koki sugalvot, ka tu cia atidarei...
o jei ne i tema...kodel tavo toks nikas?
Todėl, kad manyje gyvena laukinė dvasia- laisva, nepripažystanti taisyklių, laiko rėmų, galima/negalima ir kitų nesąmonių. Virtualiame pasauly galiu būti tokia, kokia esu- jei kažkas nepatinka, galiu drėbt su keiksmais žmogui tiesiai, jei patinka, galiu prieit ir 'virtualiai' apkabint svetimą žmogų ir pasakyt kad jį myliu.
Ar atsakiau į klausimą?
Ištiesų, esu tokia keistoka ponia, tai ir pasivadinau šitaip
QUOTE(ohara @ 2010 12 04, 10:40)
Laukine25 Tu NEREALI,taip greit ištobulėjai,jau ir studija turi... džiugu smagu..pasakiška,šilta ir nerelaiai miela....sėkmės tau mieloji kuo dideliausios..
Nu nežinau ką atsakyti
Tikrai nelaukiau tiek pagyrų.. Man regis net nerašiau temoj apie tą savo studiją, o va išlindo ir sureagavote..
Aš, turbūt jei kažkas atidarytų studiją, nesusiprasčiau net pasveikint.. O su kuo čia sveikint? Nematau šiaip...
Kuri (-is) iš Jūsų nesugebėtų išsinuomot patalpų ir iš visokių pakampių prisirinkt visokių senienų? Ar čia yra su kuo sveikint?
Nu nemanau.
Va kai pas mane norės eiti pasifotografuot, nes aš GERAI TĄ DARYSIU ir mane girs dėl mano darbų,- va tada jei nesveikinsit, supyksiu
Nors, nesieju savo ateities su fotografija, aš žmogus verslininkas, sušiktas materialistas, o ne menininkas, pirmiausia. Tai nežinau kaip čia reiktų savo godumą suderint su miela veikla.
Anyways, labai smagu kad reaguojat.