QUOTE(airv @ 2010 12 03, 21:25)
Egipta, tai aišku turi
kritikai
šiaip man patinka. Bet jei prašai kritkuoti, susikaupsiu ir paieškosiu kabliukų.
Nežinau ar patinka, kad antra akis vos vos matosi. Tada arba daugiau arba visai plaukais uždengčiau.
Nesuprantu veido išraiškos. Ar jai ten pabodo, kad fotografuoji, ar atvirkščiai atsipalaidavusi ji čia ar dar kažkas. Tai vat tai, kad nesuprantu, mane nervina
nes patinka žiūrėti ir kurti nebūtas istorijas.
Ranka gal ir nelabai natūraliai, nros kas žino, bet man visai patinka.
Patinka foto šviesumas, tinka būtent šiai foto. Plaukai patinka. Vos matomi dryžiukai irgi mieli.
Kairėje kažkiek erdvės trūksta, dešinės man gali būti ir mažiau.
Laukine, taip pat sveikinu su studijos ar ne studijos atidarymu. Pradžioje nekomentavau, nes pažiūrėjus dienoraštyje norėjau sakyti, kad perdaug man vistik detalių kai kuriose foto, na perkrauta. Bet pagalvojau, gal tik todėl, kad man apskritai tokios režisuotos (dėl žodžio galima ir ginčytis) foto nepatinka. O gal ir patinka, bet kur su saiku visko. Na gal Loretoidas nesupyks, kad ją pavyzdžiu paimsiu. Ji jaučia kur kokia detalė tinka, kur ko perdaug ar per mažai.
Tai vat to linkiu ir tau išmokti
Šviesios foto, kaip paskutinė miegelio, man patinka, bet taip pat, kai nepersistengiama. O taip pat pasisakau už standartinius formatus. Sunku būtų tokią panoraminę atsispausdinti, rėmelius parinkti. Matyt reiktų spec. užsakymo, todėl tarkim jei daryčiausi fotosesiją, tokio formato nenorėčiau. Nes rėmelių tikrai neičiau užsakinėti. Tai čia ne minusas tau, tiesiog pamąstymui. Bet tikriausiai pasidarei šitokį formatą, kad savo dienoraštį papuošti galėtum, tuo atveju suprantama.
Vaišinu visus meduoliukais ir einu miegoti.
Papildyta:QUOTE(kristukass @ 2010 12 04, 01:08)
Kaip jums si?
mergina graži, nu bet kam ją už grotų kišti. O be jų galėjo būti visai normalus portretas.