Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(airv @ 2010 12 03, 19:17)
iki gruodžio 6 koliažai wink.gif

Tai dar turiu sancu koliazo su savo nuotrauka sulaukti, galvojau, kad jau su koliazais baigta.
Atsakyti
Egipta, tai aišku turi wink.gif

kritikai
user posted image
Atsakyti
Kas ten parodėt tutsą apie path tool? Darau gracingą reveransą ir labai dėkoju.
Dauguma jutubo filmukų negaliu pasinaudot, nes tai nesimoto ką jie ten spaudo, tai neatitinka PS versija tai nerandų tų mygtukų pas save, tai dar kažkas. O čia- aišku viskas nuo pradžios iki galo.
Aš jau beveik fotošopo dievas, jaučiat? Per šią savaitę išmokau apkirpt nuotraukas, žinau kaip pasinaudot path tool, išmokau keist vieną detalę nuotaukoj.. Blyn, nerealu.
Kai aš būsiu labai kieta fotografė, Jūs galėsite girtis savo draugams, kad ir Jūs prisidėjote prie to, kad aš tokia tapau tongue.gif
Atsakyti
Ne į fotografijos temą, bet mano leliokai sirguliuoja doh.gif Nėr ūpo fotografuot..

QUOTE(Melodi @ 2010 12 03, 16:19)
Ir dar keli autoportretai, kol sergam ir sedim namie  smile.gif

Mmm wub.gif
Noriu paklausti, į ką fokusuojatės, kad jau čia auto? Ir taip ryšku. Gal galima parametrus pvz trečios foto ax.gif Nu kaip tap pataikyti į tą bučkį? g.gif Naudojat pultelį?

Laukine, SVEIKINU 4u.gif 4u.gif 4u.gif Sparti tu bigsmile.gif

Kažką praleidau, koks čia kalėdinis žaidimas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Melodi @ 2010 12 03, 14:19)
kol sergam ir sedim namie  smile.gif

Labai smagiai sergat wub.gif

QUOTE(Cheles @ 2010 12 03, 15:29)
noriu nauju namu, patyrusiu draugiu , grazaus pilvo, antro vaiko. kazi, neperdaug vienom kaledom priedu prie objektyvo?  g.gif

lotuliukas.gif Visi mano norai biggrin.gif

Laukine sveikinimai su studijos atidarymu 4u.gif
Atsakyti
Kaip jums si?

user posted image
Atsakyti
Ačiū už sveikinimus.. *****, čia šiaip ne verslas kažkoks, šiaip atidariau, kad ištrūkt iš namų, tai kažkaip visai nesureikšminau to įvykio.. Bet dabar susimąsčiau, kad gal visgi įvykis,nu biggrin.gif . Nes pirma tai jausmas toks: fotkinau namie, daba fotkinsiu išnuomotose patalpose už kurias dar nuomą reik kas mėnesį mokėt... Tai anoks čia džiaugsmas smile.gif O va Jūs kažkaip taip sveikinat, vis paminit, tai ir aš kažkaip dabar sureikšminau, kad visai džiugi čia žinia smile.gif

Tai ta smagia gaida, linkiu labos nakties...

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laukine25: 04 gruodžio 2010 - 00:36
QUOTE(airv @ 2010 12 03, 21:25)
Egipta, tai aišku turi wink.gif

kritikai

šiaip man patinka. Bet jei prašai kritkuoti, susikaupsiu ir paieškosiu kabliukų.
Nežinau ar patinka, kad antra akis vos vos matosi. Tada arba daugiau arba visai plaukais uždengčiau.
Nesuprantu veido išraiškos. Ar jai ten pabodo, kad fotografuoji, ar atvirkščiai atsipalaidavusi ji čia ar dar kažkas. Tai vat tai, kad nesuprantu, mane nervina smile.gif nes patinka žiūrėti ir kurti nebūtas istorijas.
Ranka gal ir nelabai natūraliai, nros kas žino, bet man visai patinka.
Patinka foto šviesumas, tinka būtent šiai foto. Plaukai patinka. Vos matomi dryžiukai irgi mieli.
Kairėje kažkiek erdvės trūksta, dešinės man gali būti ir mažiau.

Laukine, taip pat sveikinu su studijos ar ne studijos atidarymu. Pradžioje nekomentavau, nes pažiūrėjus dienoraštyje norėjau sakyti, kad perdaug man vistik detalių kai kuriose foto, na perkrauta. Bet pagalvojau, gal tik todėl, kad man apskritai tokios režisuotos (dėl žodžio galima ir ginčytis) foto nepatinka. O gal ir patinka, bet kur su saiku visko. Na gal Loretoidas nesupyks, kad ją pavyzdžiu paimsiu. Ji jaučia kur kokia detalė tinka, kur ko perdaug ar per mažai.
Tai vat to linkiu ir tau išmokti smile.gif
Šviesios foto, kaip paskutinė miegelio, man patinka, bet taip pat, kai nepersistengiama. O taip pat pasisakau už standartinius formatus. Sunku būtų tokią panoraminę atsispausdinti, rėmelius parinkti. Matyt reiktų spec. užsakymo, todėl tarkim jei daryčiausi fotosesiją, tokio formato nenorėčiau. Nes rėmelių tikrai neičiau užsakinėti. Tai čia ne minusas tau, tiesiog pamąstymui. Bet tikriausiai pasidarei šitokį formatą, kad savo dienoraštį papuošti galėtum, tuo atveju suprantama.

Vaišinu visus meduoliukais ir einu miegoti.

Papildyta:
QUOTE(kristukass @ 2010 12 04, 01:08)
Kaip jums si?

mergina graži, nu bet kam ją už grotų kišti. O be jų galėjo būti visai normalus portretas.
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2010 12 04, 01:57)
mergina graži, nu bet kam ją už grotų kišti. O be jų galėjo būti visai normalus portretas.

Nusikalto truputi, tai teko nubausti. lotuliukas.gif

Aciu labai uz komentara. 4u.gif
Atsakyti
Labuka...
uzvakar smagiai leidau laika su drauge, gerem vyna, cepsejom "Dziuga" ir fotkinom jos pilvuka...nu gerai,fotkinau RAW, bet niekaip as neisgaunu tokio sviesumo, kaip Melodi ar Laukine25...Bandziau ir su Lightroom ir su CS5...nu niekaip...help...

Laukine25, grazus blogas, grazios istorijos, ir is viso super del studijos ar tai ne...ot but gerai zodi koki sugalvot, ka tu cia atidarei... bigsmile.gif o jei ne i tema...kodel tavo toks nikas?

Melodi,labai labai...flomasteriai ir man uzkliuvo,graziau but koks guasas, bet tu ir pati tai zinai...o del fokusavimo...atrodo fokusuoju i tarpuaki, nu bet man kazkur vistiek nusoka...kame gali buti reikalas...?

O siaip nera labai nuotaikos, vakar masina partrenke mano kriksto dukryte verysad.gif
Atsakyti
Labas rytas visiems (dar visi miegat...) ax.gif
Pavydžiu baltu pavydu tau Laukinuke ir sveikinu su studijos-ne studijos atidarymu(bet netikiu, kad tik šiaip nuomą mokėsi ir karts nuo karto kažką pafotkinsi biggrin.gif ) 4u.gif
Prašau visų patarimo labai . Reikia įsigyti fotoaparatą, noriu veidrodinio, o kadangi tokio neturėjau, kolkas sunkoka rinktis. Beskaitydama senas temas ir šiaip straipsnius, galvoju, kad 'kūną' reik pirkti tokį, kuris 'liptų' rankose , nebūtinai jau tokį patį naujausią, gal ir nebrangų, o va, objektyvus jau reik atidžiau... Galvoju CANON. O gal pirkti jau naudotą , pagal skelbimus? Dar gal galit atskleist, kokių klaidų nebedarytumėt, įsigydami fotiką (ir priedus)? ax.gif Iš anksto dėkoju už atsakymus aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(mamagute @ 2010 12 04, 08:54)
Labas rytas visiems (dar visi miegat...) ax.gif
Prašau visų patarimo labai .

Labas rytas. Aš jau nemiegu smile.gif

Pirmiausia, tai fotoaparato pasirinkimas priklauso nuo to, ką ir kaip intensyviai fotografuosi. Jei šeimą, draugus... ir šiaip visokius dalykėlius savo malonumui, tai manau, kad gali rinktis ir kiek dėvėtą. Labai svarbus momentas, kad veidrodinio fotoaparato užuolaidos turi ribotą resursą, t.y. po tam tikro skaičiaus suveikimų jos susidėvi ir reikia keisti, o tai kainuja. Senesnio modelio fotoaparatms jis yra apie 50 tūkst. kartų. Iš pirmo žvilgsnio daug, bet tie kadrai labai greit caksi. Tai va, dėvėtą perkant reikia pasitikrinti, kiek tų kadrų padaryta. Nikon'o galima pasitikrinti pačiam, o su Canonu sudėtingiau.
Kas dar - pažiūrėk, kad rankoje smagiai gulėtų wink.gif
Aišku, visada geriausia pirkti naują, bet ir pagal skelbimus būna tikrai gerų dalykų, tik reikia neskubėti.
Objektyvai - 50'tukas. Jei biudzetas ribotas - f 1.8. Portretams nepamainomas dalykas.
Vėliau, pafotografavusi, suprasi, ko dar nori - plataus kampo ar televyko ar macro...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rarity: 04 gruodžio 2010 - 09:13