Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Melodi @ 2010 12 03, 17:23)

Aciu!
noriu nauju namu, patyrusiu draugiu , grazaus pilvo, antro vaiko. kazi, neperdaug vienom kaledom priedu prie objektyvo? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cheles: 03 gruodžio 2010 - 16:30
Laukine, sveikinu ir aš, fotosesija man patiko ir pritariu daugeliui komentarų mirksiukas.gif

Melodi, net susileidau, kaip man gražu wub.gif spalvytės drinks_cheers.gif

QUOTE(Cheles @ 2010 12 03, 16:29)

noriu nauju namu, patyrusiu draugiu , grazaus pilvo, antro vaiko. kazi, neperdaug vienom kaledom priedu prie objektyvo?  g.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Cheles @ 2010 12 03, 17:19)

del actionu - juos perkat? randat nemokamu? buvo rekomenduotas vienas pavadinimas su kava smile.gif gal dar kazka parekomenduot galite?

internete galima nemokamu rast smile.gif
cia yra nemazai, tik dar nebandziau, nezinau ar veikiantys rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Melodi @ 2010 12 03, 18:18)

kodel? unsure.gif tu laukiesi ar ne tu? niek nesuprantu
Atsakyti
QUOTE(Melodi @ 2010 12 03, 15:19)

Ir dar keli autoportretai, kol sergam ir sedim namie  smile.gif

Puikus laikas, kad ir sergant smile.gif

QUOTE(airv @ 2010 12 03, 15:45)
Sveikos  4u.gif

Linkėjimai iš KMUK'o smile.gif Ačiū, kad palaikot, Matilda visą krūvą "balionėlių" atnešė nuo jūsų  wub.gif
Mačiau daug kam įdomu, tai viskas bus liuks. Turėsiu naują sanarį, tik pro metalo detektorių sunkiau bus praeit biggrin.gif
Šauniai darbuojatės visos 4u.gif Smagu žiūrėt wink.gif

Sėkmės, laikykis smile.gif 4u.gif

QUOTE(Cheles @ 2010 12 03, 16:29)
QUOTE(Melodi @ 2010 12 03, 17:23)

Aciu!
noriu nauju namu, patyrusiu draugiu , grazaus pilvo, antro vaiko. kazi, neperdaug vienom kaledom priedu prie objektyvo? g.gif

Svarbu ne per mažai norėti wink.gif
Atsakyti
Melodi. Kokios fainos fotkos! Cia auto dareis? Paauginsiu ir as biski savaji, ir bandysim su maze piest ir mes wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2010 12 03, 09:20)
Aš vėl užsisukus. vakar fotkinau labai gražią mergytę. Daug gražiū foto gavos, kelias įdėjau į blogą, va vieną kitą rodau:

tkrai, pirmoj nuotraukoj mergyte ciuozia... bet siap labai grazios foto-sviesios tokios-patinka man ax.gif
QUOTE(Melodi @ 2010 12 03, 13:19)
Ir dar keli autoportretai, kol sergam ir sedim namie  smile.gif

Kokios mielos foto wub.gif
Labai grazi nestuke esi beje blush2.gif

Tai tikriausiai tokiu sviesiu nuotrauku su tokios spalvom be sansu isgaut be PS? nu reiks man jamti uz ragu prisedus ta programa.... Kas tie actionai isvis man mistika g.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(O.o @ 2010 12 03, 17:11)
kodel?  unsure.gif tu laukiesi ar ne tu? niek nesuprantu

Aaaaa biggrin.gif lotuliukas.gif Oi negaliu lotuliukas.gif As supratau, kad tu mane sveikini, jog tik detales mano silpnoji vieta fotkinime lotuliukas.gif Uztai ir galvojau, kad erzinies lotuliukas.gif Aciu 4u.gif wub.gif

QUOTE(<emigrante> @ 2010 12 03, 17:22)
Melodi. Kokios fainos fotkos! Cia auto dareis? Paauginsiu ir as biski savaji, ir bandysim su maze piest ir mes  wub.gif

Jep, auto smile.gif Iskart perpeju flomikai prastai matosi, reiktu gal kokiu guasu duot tepliot g.gif Ir nepamirst visokiu laikrodziu, ziedu ir t.t. nusiimt doh.gif

Dar karta aciu uz grazia nestuke ir kitus komplimentus, net nuraudau blush2.gif blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(dosa @ 2010 12 03, 17:22)

Tai tikriausiai tokiu sviesiu nuotrauku su tokios spalvom be sansu isgaut be PS? nu reiks man jamti uz ragu prisedus ta programa.... Kas tie actionai isvis man mistika  g.gif  doh.gif

Nu ne be sansu, reik sviesios patalpos, sviesaus objektyvo, grazios sviesos ir dar galima expo i pliusa pareguliuot smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Melodi: 03 gruodžio 2010 - 17:30
Tai zaidimas su koliazais oficialiai baigtas? ar visi sudalyvavo?

Koks sekantis zaidimas? ax.gif Nors as dar Kalediniam zaidimui foto neturiu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(dosa @ 2010 12 03, 17:58)

Koks sekantis zaidimas?  ax.gif  Nors as dar Kalediniam zaidimui foto neturiu  doh.gif

iki gruodžio 6 koliažai wink.gif
Atsakyti
QUOTE(dosa @ 2010 12 03, 18:58)

Koks sekantis zaidimas?  ax.gif  Nors as dar Kalediniam zaidimui foto neturiu  doh.gif

ne ne ne! buvo prasymas 2 savaitgalius skirti fotografavimui, tai iki pirmadienio! dar truksta truksta koliaziuku.. veliau galesiu suziureti kieno dar laukiam
Atsakyti
QUOTE(airv @ 2010 12 03, 16:17)
iki gruodžio 6 koliažai wink.gif

QUOTE(Cheles @ 2010 12 03, 16:26)
ne ne ne! buvo prasymas 2 savaitgalius skirti fotografavimui, tai iki pirmadienio! dar truksta truksta koliaziuku.. veliau galesiu suziureti kieno dar laukiam

supratau, busiu praleidus tada mirksiukas.gif
Atsakyti