QUOTE(robobebras @ 2010 12 03, 12:40)
kas yra bokeh tai jau turbut pasiskaitei, bet klausimas teisingas, nes as nesupratau kas siuo atveju yra laikoma bokeh.
su vaiku foto viskas gerai, man blasko demesi kojines ant sienos, vienoj foto net ant galvos jos uzlipusios. Lagamino man atrodo nenaudok, nebeoriginalu
. Visos foto kur su lagaminu man pasidare banalios
nors kita vertus, labai mazai zinau ko klientai nori, gal jiem kaip tik pavydu pamacius kita vaika lagamine ir patys to nori
. Jei reiktu ideti lagamina i foto, as ji deciau po kojom ant stalo, po stalu, kur nors salia ar pan., bet vaiko i lagamina nesodinciau.
Jo, pritariu.
Dėl kojnių, tai laukiau, nugi kas prikibs, mane jos irgi blaško
Bet žinai kodėl kabinau jas- Rekvizitai yra ant žemės, pvz pasodini vaiką ant tos lovos, o už jo- plika balta siena, tai labai kažkaip neproporcingai atrodo.. Lovos pvz pledukas pamargintas, vaiko rubeliai veidukas, visko daug, o ta siena nu tooookia tusčia atrodo, tiesiog spengia man j nuotraukose.. Tai pamaniau pakabint ar kokį paveikslėlį ar kažką...kad nors truputį kompensuot tą sterilumą.
Dar va kas blogai- negaliu fotkint iš viraus kolkas- visur į kadrą lenda šlykšti mėlynos spalvos kiliminė danga. Nu kraupiai atrodo- tamsios šokolado spalvos baldai, baltos sienos, švelnios kitos dekoracijos ir pyst koks gabalas tų grindų mėlynuoja, nu apsivemt galima.
Reik arba pirkt naują dangą ar kažką galvot.. Ieškojau dangos- brangu *****, apie 1000lt tik daina kaip kainuos.. tai va.
Dėl lagamino, aga, tiesa. Bet va netyčia taip sugalvojom.. Šiaip neketinau vaiko į jį sodint, banalu ir man..