Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(bizyte @ 2010 12 03, 12:19)

Alabama, man ta kur flickre geresnė ax.gif o tu su pulteliu fotkini? g.gif man mistika kaip auto gerai sufokusuot? tau pavyksta smile.gif ale kokia tu fotogeniška mirksiukas.gif

Aciu:)
Neturiu nei pultelio nei trikojo:)Lakstau po kiekvieno kadro prie fotiko.Manksta.
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2010 12 03, 12:20)
hu iz bokeh efekt? g.gif

kas yra bokeh tai jau turbut pasiskaitei, bet klausimas teisingas, nes as nesupratau kas siuo atveju yra laikoma bokeh.

su vaiku foto viskas gerai, man blasko demesi kojines ant sienos, vienoj foto net ant galvos jos uzlipusios. Lagamino man atrodo nenaudok, nebeoriginalu smile.gif. Visos foto kur su lagaminu man pasidare banalios smile.gif nors kita vertus, labai mazai zinau ko klientai nori, gal jiem kaip tik pavydu pamacius kita vaika lagamine ir patys to nori smile.gif. Jei reiktu ideti lagamina i foto, as ji deciau po kojom ant stalo, po stalu, kur nors salia ar pan., bet vaiko i lagamina nesodinciau.
Atsakyti

QUOTE(robobebras @ 2010 12 03, 12:40)
kas yra bokeh tai jau turbut pasiskaitei, bet klausimas teisingas, nes as nesupratau kas siuo atveju yra laikoma bokeh.

su vaiku foto viskas gerai, man blasko demesi kojines ant sienos, vienoj foto net ant galvos jos uzlipusios. Lagamino man atrodo nenaudok, nebeoriginalu smile.gif. Visos foto kur su lagaminu man pasidare banalios smile.gif nors kita vertus, labai mazai zinau ko klientai nori, gal jiem kaip tik pavydu pamacius kita vaika lagamine ir patys to nori smile.gif. Jei reiktu ideti lagamina i foto, as ji deciau po kojom ant stalo, po stalu, kur nors salia ar pan., bet vaiko i lagamina nesodinciau.

Jo, pritariu. drinks_cheers.gif Dėl kojnių, tai laukiau, nugi kas prikibs, mane jos irgi blaško doh.gif Bet žinai kodėl kabinau jas- Rekvizitai yra ant žemės, pvz pasodini vaiką ant tos lovos, o už jo- plika balta siena, tai labai kažkaip neproporcingai atrodo.. Lovos pvz pledukas pamargintas, vaiko rubeliai veidukas, visko daug, o ta siena nu tooookia tusčia atrodo, tiesiog spengia man j nuotraukose.. Tai pamaniau pakabint ar kokį paveikslėlį ar kažką...kad nors truputį kompensuot tą sterilumą.
Dar va kas blogai- negaliu fotkint iš viraus kolkas- visur į kadrą lenda šlykšti mėlynos spalvos kiliminė danga. Nu kraupiai atrodo- tamsios šokolado spalvos baldai, baltos sienos, švelnios kitos dekoracijos ir pyst koks gabalas tų grindų mėlynuoja, nu apsivemt galima. unsure.gif Reik arba pirkt naują dangą ar kažką galvot.. Ieškojau dangos- brangu *****, apie 1000lt tik daina kaip kainuos.. tai va. g.gif
Dėl lagamino, aga, tiesa. Bet va netyčia taip sugalvojom.. Šiaip neketinau vaiko į jį sodint, banalu ir man.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2010 12 03, 13:35)
Aciu:)
Neturiu nei pultelio nei trikojo:)Lakstau po kiekvieno kadro prie fotiko.Manksta.

o kaip fokusuoji?
Atsakyti
Laukine,labai noriu tave pasveikint su studijuke.Jau zingsnis zengtas.Beje is foto matosi kad ten tikrai sviesu,erdvu (?) ir jauku.O del grindu,kolkas kol dar neturi kitos dangos tai tiesk ant ju koki neutralu vienspalvi pleda.Bent jau tose vietose kur matystusi foto.O nuotraukos puikios,sviesios mirksiukas.gif Su laiku issidekoruosi sienas kaip tau reikes mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Cheles @ 2010 12 03, 13:21)
o kaip fokusuoji?

Sufokusuoju i ta vieta, kur as busiu nuotraukoj.
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2010 12 03, 12:55)
Jo, pritariu.  drinks_cheers.gif

Šaunuolė, sveikinu 4u.gif Gražios, švelnios nuotraukytės. Labai gerai, kad tai ką darai tau teikia malonumą smile.gif Super wink.gif
Atsakyti
Laukine 4u.gif Sveikinimu balioncikas biggrin.gif

Be isvardintu dalyku kas man dar kliuva tai tas fotkio sukinejimas, nu ciuozia man vaikas is kadro nors tu ka, ypac is lagamino ir nuo lovos biggrin.gif Siaip mergicka labai grazi ir uz detales komplimentai smile.gif Sviesumas mmm, kokia technika pas tave? smile.gif

Ir dar keli autoportretai, kol sergam ir sedim namie smile.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Melodi: 03 gruodžio 2010 - 15:34
QUOTE(Melodi @ 2010 12 03, 16:19)

Ir dar keli autoportretai, kol sergam ir sedim namie  smile.gif

waje wub.gif kaip miela wub.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Linkėjimai iš KMUK'o smile.gif Ačiū, kad palaikot, Matilda visą krūvą "balionėlių" atnešė nuo jūsų wub.gif
Mačiau daug kam įdomu, tai viskas bus liuks. Turėsiu naują sanarį, tik pro metalo detektorių sunkiau bus praeit biggrin.gif
Šauniai darbuojatės visos 4u.gif Smagu žiūrėt wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Melodi @ 2010 12 03, 15:19)
Ir dar keli autoportretai, kol sergam ir sedim namie  smile.gif

nuostabios foto rolleyes.gif
Atsakyti
Melodi, tiesiog nepaprasta... wub.gif

Laukine, sveikinu su studija 4u.gif 4u.gif 4u.gif Sėkmės kuo didžiausios 4u.gif Pritariu išsakytiems komentarams- man patiko labiausiai paskutinioji, nors ir nevaikiška poza 4u.gif
Atsakyti