Man tai keletas klausimu iskilo del to kaledinio zaidimo. Siusit Jus tik nuotraukas? Nesusilamdys kazin? Rasysit ka nors ant nuotraukos? Kokio dydzio galvojat rinktis?
QUOTE(Yvette @ 2010 12 02, 22:34)
man žinok ir anoji patiko, nepaisant tų iškraipytų rankų. Jb buvo man tikrai gražu, tik kažkaip nieko nebeparašiau.
Čia smagu, kad spalvota. Fonas toks keistas, su dryžiais vertikaliais tamsesniais. Toks iš tikrųjų ar kažkas su PS nepavyko? Tonus gal kiek pašildyčiau.
Čia auto? Jei taip kitąkart atsipalaiduok daugiau prieš objektyvą. Dabar susirūpinusi labai atrodai.
Dešinės pusės man vos vos perdaug.
Čia smagu, kad spalvota. Fonas toks keistas, su dryžiais vertikaliais tamsesniais. Toks iš tikrųjų ar kažkas su PS nepavyko? Tonus gal kiek pašildyčiau.
Čia auto? Jei taip kitąkart atsipalaiduok daugiau prieš objektyvą. Dabar susirūpinusi labai atrodai.
Dešinės pusės man vos vos perdaug.
Kaip cia prisipazinus, kad cia uzuolaida
Auto, uhu.
Labai aciu.
QUOTE(kristukass @ 2010 12 02, 22:53)
Man tai keletas klausimu iskilo del to kaledinio zaidimo. Siusit Jus tik nuotraukas? Nesusilamdys kazin? Rasysit ka nors ant nuotraukos? Kokio dydzio galvojat rinktis?
Atspaudziau nuotrauka, 20*30, siusiu i stora kartona ikisus kad pastininkas perlenkt negaletu. Kitoj pusej gal ir parasysiu ka nors. Dar negime sakinys kol kas
QUOTE(kristukass @ 2010 12 02, 23:53)
Emigrantė jau atsakė. Aš nuo savęs dar pridėsiu - spausdinsiu ne mažesnę kaip 15x20. Dedu į kartoną ir paskui dar galima įdėti į voką su burbuliukais.
Pernai gavau būtent 15x20 ir esu labai patenkinta. Būčiau gavusi 20x30 irgi būčiau patenkinta Va su mažesnem tai nežinočiau ką veikti.
QUOTE(Tiga @ 2010 12 02, 12:16)
Kad butu sukuriamas "bokeh" efektas
hu iz bokeh efekt?
QUOTE(Alabama @ 2010 12 02, 18:09)
Komentarai, kritika ir visa kita labai laukiami.Zoominau, kaip sake Robobebras, dabar tarp manes ir fotiko buvo apie 2.5 metro(ana syk apie 60 cm)Kaip rankos, visties iskraipytos ar geriau?
355
355
Mano tavo foto žinok kvepia kažkokiu jausmu. Nors šioj paskabinėčiau prie šviesos ant veido- tave sendina, bet gal čia tokia idėja.. Šiaip, moters portretui rekomenduojama tiesi šviesa, tada nesimato raukšlių, o va močiutėms, kai nori pabrėžt jų amžių- šoninė. Čia taip pats Zolubas aiškina, tai sakau, ką girdėjau. Nors pritariu, kad aklas taisyklių laikymąsis ir visiška nesąmonė.
Žalia ir ruda spalvos- tavo stichija, bet fonas man irgi nelabai.. O visa kita.. Man dar rūkstančios cigaretės trūktų.. Žodžiu matau kaip galima būtų pažaist su tokia foto
Aš vėl užsisukus. vakar fotkinau labai gražią mergytę. Daug gražiū foto gavos, kelias įdėjau į blogą, va vieną kitą rodau:
QUOTE(Laukine25 @ 2010 12 03, 11:20)
hu iz bokeh efekt?
Mano tavo foto žinok kvepia kažkokiu jausmu.
Aš vėl užsisukus. vakar fotkinau labai gražią mergytę. Daug gražiū foto gavos, kelias įdėjau į blogą, va vieną kitą rodau:
Mano tavo foto žinok kvepia kažkokiu jausmu.
1) http://en.wikipedia.org/wiki/Bokeh
2)as jau flikre truputi parasiau- as nutariau po maza zingsniuka pazindintis su sviesa, su kompozicija-ir tesiog manau, kai tokie dalykai taps savaime suprantami, galesiu judeti toliau.Taigi si kart TIK sonine sviesa, tam, kad pamatyti visus seselius, visa efekta, kuri ji duoda.Ir kompozicija-kaip jau minejo merginos tvarkinga.Del fono sutinku O save fotografuoju, nes sio metu neturiu jokio kito modelio, o fotografuot reikia.
3) pamaciau flikre ir atejau komentuot:)
Pirmoj, kur mergaite su lagaminu-siek tiek blasko demesi lempa ant sienos, antroj uzkliuvo, kad bliudas stovi ant lovos, o trecioj, net nezinau, kaip cia pasakyt-bet poza tokia nelabai vaikyska, o moteriska, bet nurasom mano paranojai-juk auginu dukra
O aplinka labai grazi, ir sviesumas, ir tie baldai, ir smulkmenytes visos-man labai patinka.
Papildyta:
QUOTE(Laukine25 @ 2010 12 03, 11:37)
O cia pirmoj eilei atkreipiau demesi i rubelius-man LABAI grazu, kai salta rozine derinama su sviesiai pilka, ir tiulis su vilna.Super.
Ir siaip matosi, kad pragalvota viskas.
Jo, dėl tos pozos ir aš galvojau.. nu bet.. Galima būtų kirst per kojas...bet gal gaila?
Dėl bliūdo, tai čia toks bliūdas kuriame laikomi žaislai.. Viskas ok jam ant lovos Čia- žaidimų bliūdas Toks užmanymas.. Gal reikėjo dar tą senovišką lėlę pafotkint iš arčiau.. Blyn, graži lėlė buvo nu, galėjau pavaryt biškį į savo kolekciją.. Ot višta
Dėl to kur ji lagamine.. Jo, pradedu pastebėt, ar nepradėsiu aš kaip kažkas čia kažkada komentavo- dėt į foto viską, ir padaugint su detalėm.. Kai modelis toks gražus, atrodo ir tas tinka ir tas.. O ištiesų gal net nereikėtų nieko... Sutinku su pastaba visiškai.
Ačiū labai už komentarą..
Papildyta:
O cia pirmoj eilei atkreipiau demesi i rubelius-man LABAI grazu, kai salta rozine derinama su sviesiai pilka, ir tiulis su vilna.Super.
Jo, man irgi šitas derinys pats gražiausias buvo.. Bet, padariau siaubingą klaidą- pasirinkom jį pirmuoju, kol mergytė dar nebuvo "apšilusi ir atsipalaidavusi', tai nemažai foto gavosi tokia susikausčiusi ar pozuojanti... Na, kaip sakant- augu ir mokinuosi...
Dėl bliūdo, tai čia toks bliūdas kuriame laikomi žaislai.. Viskas ok jam ant lovos Čia- žaidimų bliūdas Toks užmanymas.. Gal reikėjo dar tą senovišką lėlę pafotkint iš arčiau.. Blyn, graži lėlė buvo nu, galėjau pavaryt biškį į savo kolekciją.. Ot višta
Dėl to kur ji lagamine.. Jo, pradedu pastebėt, ar nepradėsiu aš kaip kažkas čia kažkada komentavo- dėt į foto viską, ir padaugint su detalėm.. Kai modelis toks gražus, atrodo ir tas tinka ir tas.. O ištiesų gal net nereikėtų nieko... Sutinku su pastaba visiškai.
Ačiū labai už komentarą..
Papildyta:
QUOTE(Alabama @ 2010 12 03, 11:50)
Jo, man irgi šitas derinys pats gražiausias buvo.. Bet, padariau siaubingą klaidą- pasirinkom jį pirmuoju, kol mergytė dar nebuvo "apšilusi ir atsipalaidavusi', tai nemažai foto gavosi tokia susikausčiusi ar pozuojanti... Na, kaip sakant- augu ir mokinuosi...
QUOTE(Laukine25 @ 2010 12 03, 11:59)
Sveikinu su studijos atidarymu Esi tikrai labai greita ir drasi Sekmes
QUOTE(brumbrumai @ 2010 12 03, 12:10)
Aga, paskaiciau Laukines bloge.Zaviuosi, rimtai. Indre saunuole.
QUOTE(brumbrumai @ 2010 12 03, 12:10)
jo... čia mano ir yra bėda. Visko man reikia VAKAR Čia gal net labiau ne studija, o vieta fotografuot- namie svetimų žmonių nenoriu, visur tamsu, lauke šalta, kadangi mano pirmenybė yra vaikiukas, tai visur einu su juo, vadinas turi jam būti šilta gera ir patogu miegot, kol mama fotkina Tai va, sukūriau sąlygas, tinkamas mums abiems ..
Šiaip, tų patalpų pavadinimas "studija" gal kiek per skambus, bet ko man reik- šviesos ten sočiai Labai gera ten nuvažuot ir ištrūkt iš namų...
Laukine, sveikinu su studija foto gražios
Alabama, man ta kur flickre geresnė o tu su pulteliu fotkini? man mistika kaip auto gerai sufokusuot? tau pavyksta ale kokia tu fotogeniška
dar norėjau Cheles padėkot už žaidimo organizavimą
kalėdiniam žaidimui foto dar neturiu
Alabama, man ta kur flickre geresnė o tu su pulteliu fotkini? man mistika kaip auto gerai sufokusuot? tau pavyksta ale kokia tu fotogeniška
dar norėjau Cheles padėkot už žaidimo organizavimą
kalėdiniam žaidimui foto dar neturiu