Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Alabama @ 2010 12 02, 21:39)
Ir visos tyyyyyli....biggrin.gif Reiskias shh.
Jums visoms(iems) linkejimai nuo Alinos. smile.gif

O as atejau taves paklaust kaip gi Alinos reikalai? Perduok linkejimus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2010 12 02, 21:01)
O as atejau taves paklaust kaip gi Alinos reikalai? Perduok linkejimus  4u.gif

Guli, laukia operacijos.Operuos tik po savaites, lauks, kol patinimas atslugs.Tiek tu naujienu, laukimas.
Atsakyti
Alabama, kita įdėta flicr man labiau patinka, tik erzina fonas...

Dar klausimukas- aš jau atspausdinau foto, įdėjau į voką, užrašiau ir galvoju- siųst ar nesiųst? g.gif turiu omenyje kalėdinį žaidimuką 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(paprasta @ 2010 12 02, 21:12)

Dar klausimukas- aš jau atspausdinau foto, įdėjau į voką, užrašiau ir galvoju- siųst ar nesiųst? g.gif turiu omenyje kalėdinį žaidimuką 4u.gif

O kodėl nesiųsti? Siųsk, kažką nudžiuginsi wink.gif
Aš, deja, savosios dar nenufotografavau sad.gif Tikiuosi, kad nufotografuosiu ir išsiųsiu po dviejų savaičių.

Linkėjimai Alinai 4u.gif

Alabama - nelabai turiu ką pasakyti apie tavo foto. Tiesiog foto smile.gif Tvarkinga gražios moters foto.
Atsakyti
QUOTE(rarity @ 2010 12 02, 21:26)

Linkėjimai Alinai  4u.gif 

Alabama - nelabai turiu ką pasakyti apie tavo foto. Tiesiog foto smile.gif Tvarkinga gražios moters foto.

Kadravimas, emocija, kuno daliu isdeliojimas-??? unsure.gif Minusai??
Atsakyti
QUOTE(paprasta @ 2010 12 02, 22:12)

drinks_cheers.gif toje poza panasi kaip ir seniau, galima ivertint skirtuma. Rankos tikrai proporcingesnes atrodo, sitoj kur cia idejai tai kazkaip jos net plokscios smile.gif
Atsakyti
QUOTE(robobebras @ 2010 12 02, 21:31)
drinks_cheers.gif toje poza panasi kaip ir seniau, galima ivertint skirtuma. Rankos tikrai proporcingesnes atrodo, sitoj kur cia idejai tai kazkaip jos net plokscios smile.gif

O siaube, perduosiu mamai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rarity @ 2010 12 02, 21:26)
O kodėl nesiųsti? Siųsk, kažką nudžiuginsi wink.gif
Aš, deja, savosios dar nenufotografavau sad.gif Tikiuosi, kad nufotografuosiu ir išsiųsiu po dviejų savaičių.

galvoju ar ne per anksti išsiųs g.gif al luktelti, kad arčiau Kalėdų gautų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2010 12 02, 21:30)
Kadravimas, emocija, kuno daliu isdeliojimas-??? unsure.gif Minusai??

Na, kaip ir tvarkinga viskas ir teisinga, bet neįdomu blush2.gif Gal emocija, gal dar kas, bet nekabina, netraukia sugrįžti ir dar pažiūrėti. Tikrai gali geriau. Cinkelio trūksta ax.gif

QUOTE(paprasta @ 2010 12 02, 21:40)
galvoju ar ne per anksti išsiųs g.gif  al luktelti, kad arčiau Kalėdų gautų 4u.gif

Bendrai apsigalvojau - kiek aš spėjau tave pažinti, tai ryt poryt r po trijų dienų padarysi geresnį kadrą ir graušiesi, kad jau išsiuntei. Geriau luktelk savaičiukę, jei ne į užsienį siunti biggrin.gif Tik nepyk, čia tikrai draugiškai wink.gif
Atsakyti
QUOTE(rarity @ 2010 12 02, 21:48)

Bendrai apsigalvojau - kiek aš spėjau tave pažinti, tai ryt poryt r po trijų dienų padarysi geresnį kadrą ir graušiesi, kad jau išsiuntei. Geriau luktelk savaičiukę, jei ne į užsienį siunti biggrin.gif Tik nepyk, čia tikrai draugiškai wink.gif

va labai gera mintis drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif o apie mano būdą- tai pataikei kaip į akį thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif man reikia mokytis neskubėti, leisti susitupėti nuotraukoms ir mintims lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rarity @ 2010 12 02, 21:48)
Na, kaip ir tvarkinga viskas ir teisinga, bet neįdomu  blush2.gif  Gal emocija, gal dar kas, bet nekabina, netraukia sugrįžti ir dar pažiūrėti. Tikrai gali geriau.  Cinkelio trūksta  ax.gif

Aciu:)Bandau zanudnai perprast kadravima, tai ir gavosi zanudnai.Bet kad tvarkingai tai valio:))
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2010 12 02, 19:09)
Komentarai, kritika ir visa kita labai laukiami.Zoominau, kaip sake Robobebras, dabar tarp manes  ir fotiko buvo apie 2.5 metro(ana syk apie 60 cm)Kaip rankos, visties iskraipytos ar geriau?
355

man žinok ir anoji patiko, nepaisant tų iškraipytų rankų. Jb buvo man tikrai gražu, tik kažkaip nieko nebeparašiau.
Čia smagu, kad spalvota. Fonas toks keistas, su dryžiais vertikaliais tamsesniais. Toks iš tikrųjų ar kažkas su PS nepavyko? Tonus gal kiek pašildyčiau.
Čia auto? Jei taip kitąkart atsipalaiduok daugiau prieš objektyvą. Dabar susirūpinusi labai atrodai.
Dešinės pusės man vos vos perdaug.
Atsakyti