Įkraunama...
Įkraunama...

L'Oreal Paris

QUOTE(shemsa @ 2012 02 08, 15:35)
o kuom ipatingi tie seseliai  g.gif ?

na teigiama, kad jie tarsi pigesnė Armani eyes to kill šešėlių versija.. nei milteliniai nei kreminiai (tokia tarpinė versija), gana pigmentuoti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(shemsa @ 2012 02 08, 16:35)
o kuom ipatingi tie seseliai  g.gif ?

labai gerai pigmentuoti bei labai gerai laikosi... turiu 2 spalvytes - visai gera kokybe uz tokius pinigus..
Atsakyti
QUOTE(_sala_ @ 2011 12 09, 09:20)

user posted image

as irgi dabar kaip tik esu mineralines paiekose.nete labai daug geru atsiliepimu apie ja.net beautypedijoje gerai apie ja atsiliepe.tikrai pirksiu jei pas mus atsiras
Atsakyti
merginos,gal kuri naudojot stai tokius loreal produktus? 4u.gif

user posted image

http://www.pakcosmet...lHommeTonic.jpg
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo astulka1: 03 kovo 2012 - 23:31
merginos noreciau atsiliepimu apie naujus loreal sampunus 4u.gif 4u.gif
gal kas naudojot ta juoda loreal elvital arginin resist sampuna ir kondicionieriu? kuom skirias nuo yprastiniu senu? ar geresni?
ir dar tuos naujus rozinius nutri gloss crystal kas naudojot? kaip patiko?
Atsakyti
QUOTE(laukianti stebuklo @ 2012 03 07, 14:01)

ir dar tuos naujus rozinius nutri gloss crystal kas naudojot? kaip patiko?

nenaudoju, buvau susigundžius pirkt šampūną, bet nepatiko, kad šampūnas, tikėtina ir kondicionierius, su blizgučiais. Aplimpa kaklas, kakta, rankos, nenuplausi doh.gif
Atsakyti
Sveiki smile.gif

Gal atsirastu atsiliepimu apie L`oreal Infallible pudryte?

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamulioka: 08 kovo 2012 - 09:28
QUOTE(myglle @ 2012 02 09, 14:35)
as irgi dabar kaip tik esu mineralines paiekose.nete labai daug geru atsiliepimu apie ja.net  beautypedijoje gerai apie ja atsiliepe.tikrai pirksiu jei pas mus atsiras

O čia kažkokia atnaujinta mineralinė ta kairėje ar tik pakuotė pakeista?
Man Loreal mineralinė labai patiko, pirksiu vasarai vėl.
Matau, kad nauja, žiūrinėjau internete, bet spalvų kiek daug... biggrin.gif

Gal yra bandžiusių Loreal Lumi Magique maskuoklį? Pudra gerą įspūdį padarė, gal ir maskuoklio reiktų smile.gif

L`oreal Infallible esu naudojusi kažkada seniau, man žiūriu jų visos pudros neblogos, bet ji lyg sunkoka tokia pasirodė, maskavo gerai rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistuliaa: 23 kovo 2012 - 08:42
Labas, gal galit pamokyti kaip dažytis šiuos turiu rudos ir onikso spalvos , nu niekaip nesigauna gražiai, o jei nubyra išsiterlinu visa biggrin.gif
LorealBareEyelinerBronze
Atsakyti
Nusipirkau šį maskuoklį (3 nr., dark, nors, atrodo, ir nesu labai tamsi, bet kiti du tokie šviesūs jau), visai neblogas, pabandžiau spuogiuką raudoną maskuot, visai neblogai atrodo smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2012 03 23, 09:37)
Gal yra bandžiusių Loreal Lumi Magique maskuoklį? Pudra gerą įspūdį padarė, gal ir maskuoklio reiktų  smile.gif

O kaip jum pudra, nepasirodė super lengva.. ? Bandžiau ant rankos tai atrodė kad visiškai peršviečiama, o maskavimo norėčiau kiek didesnio, gal maždaug tokio kaip dabar naudojamos Bourjois Healthy Mix.. smile.gif

QUOTE(dzimbiene @ 2012 03 23, 14:54)
Labas, gal galit pamokyti kaip dažytis šiuos turiu rudos ir onikso spalvos , nu niekaip nesigauna gražiai, o jei nubyra išsiterlinu visa biggrin.gif
LorealBareEyelinerBronze

Pabandykit su šešėlių pagrindu, prie jo turėtų milteliai labiau prilipti ir taip nebyrėti..
Atsakyti
Gal kas bandė naujuosius l'oreal rouge caresse lūpdažius/lūpų balzamus?
Atsakyti