Įkraunama...
Įkraunama...

L'Oreal Paris

Merginos, kaip suprantu Lorealis yra išleidęs liniją Bare Naturale, bet LT da turbūt nėra..Gal ka jau esat bandžiusios ką nors?
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(koko_sa @ 2011 12 08, 18:46)
O miyako klausiat turbūt dėl to dviejų dalių , kur skaistalai ir bronzikas??
Jei taip, tai aš ne tą turiu. Turiu tokį, kur mano įkeltoje aukščiau nuotraukoje. ten grynai bronzantas smile.gif O maniškis turi blizgučių, bet užtepus ne kažkas ten ir matosi. nepatiktų jei būtų labai blizgus doh.gif  mirksiukas.gif

ah, supratau dabar 4u.gif mano irgi turi blizguciu prie dirbtines sviesos idemiai paziurejus, bet uzsitepus - nesimato ju. tiesiog kazkiek atspindi sviesa.
Bet, vakar pastebejau, kad nelabai issilaiko iki darbo pabaigos...o nesiotis su savim - yra tikimybe,kad dangtelis nusilauz greitai.. g.gif nors mano makiazas kazkaip greit "nuplaukia" pastaruoju metu..ypac skaistalai ir visokie bronzantai tai tikria vidury dienos pradingsta..
Atsakyti
QUOTE(miyako @ 2011 12 09, 10:33)
Bet, vakar pastebejau, kad nelabai issilaiko iki darbo pabaigos...o nesiotis su savim - yra tikimybe,kad dangtelis nusilauz greitai.. g.gif nors mano makiazas kazkaip greit "nuplaukia" pastaruoju metu..ypac skaistalai ir visokie bronzantai tai tikria vidury dienos pradingsta..

maniškis laikymosi atžvilgiu irgi labai nesužavėjo. Bet kadangi darbe vidurdieny turiu galimybę pasitaisyti makiažą, tai no problems. cool.gif
Atsakyti
QUOTE(koko_sa @ 2011 12 09, 21:07)
maniškis laikymosi atžvilgiu irgi labai nesužavėjo. Bet kadangi darbe vidurdieny turiu galimybę pasitaisyti makiažą, tai no problems. cool.gif

na ir as galiu, bet gaila kazkaip, kad taip neissilaiko jis.. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(_sala_ @ 2011 12 09, 09:20)

Šią turiu, normali kompaktinė pudra, pamaskuojanti, bet nesunki. Mažai ir benaudoju - tąsaus rankinėj, jei reiktų kada, tai susibrūžinus ta pakuotė - visai nepatvari biggrin.gif
Įdėtas šepetėlis labai jau šiurkštus doh.gif aš jį išėmiau ir įsidėjau pudrinę kempinėlę.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Estela_: 09 gruodžio 2011 - 21:02
Kaip jums naujieji Nutri-Gold kremai? Pradėjau naktinį naudot, bet maitinimo man kažkaip trūksta. Ypač dabar, kai tooooks temperatūrų skirtumas lauke ir kambaryje. Atsigulu lyg ir minkšta oda (patepus Nutri-Gold), bet ryte ji jau būna visiškai išsausėjusi sad.gif O jums kaip (pa)tiko?
Atsakyti
gal bandėt http://www.loreal-pa...ct:id=serumeyes? Droge gera kaina dabar.
Atsakyti
Merginos, sakykit, gal kas kur mate siuos seselius??
user posted image

As visur apie juos paklausiu - niekas net negirdejo apie juos. O internetas jau pilnutelis atsiliepimu..senokai ieskau, bet niekur nemaciau
Atsakyti
QUOTE(miyako @ 2012 02 08, 11:03)
Merginos, sakykit, gal kas kur mate siuos seselius??
user posted image

As visur apie juos paklausiu - niekas net negirdejo apie juos. O internetas jau pilnutelis atsiliepimu..senokai ieskau, bet niekur nemaciau

maciau buvo Droge, pati pirkau Eurokoke, bet manau kad jeigu dabar ir rasit tai likucius nes kazkaip greitai juos visur ispirko g.gif Pati ieskau kokios naturalios splvos arba sidabrines, tai maciau tamsiai zalius bei pilkus schmoll.gif
Atsakyti
eisiu ieskot g.gif g.gif noriu sviesesniu,naturalesniu spalvu...
Atsakyti
QUOTE(miyako @ 2012 02 08, 15:56)
eisiu ieskot  g.gif  g.gif noriu sviesesniu,naturalesniu spalvu...

o kuom ipatingi tie seseliai g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(shemsa @ 2012 02 08, 16:35)
o kuom ipatingi tie seseliai  g.gif ?

negaliu as tiksliai pasakyti, nes pati ju neciupinejau...bet patiko kai kurios spalvos ir atsiliepimai apie juos 4u.gif norisi isbandyt
Atsakyti