Įkraunama...
Įkraunama...

L'Oreal Paris

QUOTE(shemsa @ 2011 11 27, 19:55)
gal kas isbandet sita Loreal maskuokli? 4u.gif
user posted image

.o jau yra jis pas mus?? ar buvo visalaika,tiesiog as nemaciau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(miyako @ 2011 11 28, 12:04)
.o jau yra jis pas mus?? ar buvo visalaika,tiesiog as nemaciau  blush2.gif

as matai uk, tai cia yra, tik gyvai neciuppinejau dar, tai smalsu gal kas jau isbande 4u.gif
Atsakyti
Gal kurios naudojat si serumuka? maciau atsiliepimu, kad sudetis beveik identiska Lancome Genifique tam brangiam serumui.. nes tipo Loreal ir Lancome yra ta pati kompanija, dukterine.. kaip chanel ir bourjois..
user posted image
Atsakyti
Merginos, kaip manot, neprašaučiau jei nusipirkčiau lorealio bronziką? blush2.gif Labai idomu, ar tos kurios turejo, patiko g.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(koko_sa @ 2011 12 02, 21:59)
Merginos, kaip manot, neprašaučiau jei nusipirkčiau lorealio bronziką? blush2.gif  Labai idomu, ar tos kurios turejo, patiko g.gif
user posted image

lotuliukas.gif lotuliukas.gif siandien apimta nostalgijos pasiemiau Glam Duo. briunetem ax.gif
Atsakyti
QUOTE(miyako @ 2011 12 07, 15:06)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif siandien apimta nostalgijos pasiemiau Glam Duo. briunetem  ax.gif

ir kaip? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(koko_sa @ 2011 12 02, 20:59)
Merginos, kaip manot, neprašaučiau jei nusipirkčiau lorealio bronziką? blush2.gif  Labai idomu, ar tos kurios turejo, patiko g.gif
http://media.onsugar...glam_bronze.JPG

Tokią dabar naudoju, 03nr, na bronzantas kaip bronzantas, gal norėčiau ryškesnio efekto, nes reikia nemažai brūžinti, o esu šviesiaodė, naudoju tik veido paformavimui.

Galvoju gal tas DUO labiau švyti, nes visgi iš dviejų dalių, mergaitės kurios turit DUO versiją, papasakokit, kaip ten su švytėjimu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Estela_ @ 2011 12 07, 15:58)
Tokią dabar naudoju, 03nr, na bronzantas kaip bronzantas, gal norėčiau ryškesnio efekto, nes reikia nemažai brūžinti, o esu šviesiaodė, naudoju tik veido paformavimui.

Galvoju gal tas DUO labiau švyti, nes visgi iš dviejų dalių, mergaitės kurios turit  DUO versiją, papasakokit, kaip ten su švytėjimu?  g.gif

vakare patestuosiu- parasysiu 4u.gif dar neispakuotas guli, tik galvoju, kad reikejo gal blondinem imti,ta sviesia spalva naudoti,kaip highliteri ant skruostu... parasysiu vakare ispudzius 4u.gif

nors prisiekiau sau,kad geriau guerlain terracotta4seasons isigysiu doh.gif doh.gif nesusilaikiau..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo miyako: 07 gruodžio 2011 - 15:32
aš nesulaukus atsakymu ir nuomonių nusipirkau ana savaitgalį. Esu šviesi, bet pirkaus 05 atspalvį, tai nepasakyčiau kad prašoviau su spalva. na gal trupučiuka švieselesnis ir galėtų būti, bet su švelniu šepečiu plonai pasidengia, neatrodo per tamsus. su pirštu perbraukus atrodo toks ryžavotas, bet užsitepus viskas gerai. Bet bliambački, turiu įtarimą kad kemša jis. Tuose srityse kur tepu vis po spuoga tai šen, tai ten g.gif nežinau, gal sutapimas. bus matyt ateity
Atsakyti
koko_sa, o kaip atrodo 105 numeris? tai tiesiog vientisas toks?
As siandien nusipirkau 102 Duo Sun Powder Brunette Harmony. Svytejimo nera labai daug, labai smulkus blizguciai. Ant veido matosi lengvas svytejimas.
Galvojau, kad nusipirkau per tamsu, bet realiai ant mano rankos sviesiausia spalva- susilygina su oda, o tamsi - nera daug tamsesne. Aisku, veidas sviesesnis uz rankas, tai susimaisius spalvas graziai pakonturuoja, paryskina skruostus.
Esu naudojus si produkta pries 5 metus. Gavau kazkada dovanu - tai nezinodama, kas ir kaip - paprastai susimaisydavau spalvas ir naudodavau vietoj skaistalu. Nepamenu, kimso ar ne poru..Bet dabar oda pasikeite siek tiek - tai galiu tokiu problemu susilaukti doh.gif
Naudosiu siek tiek konturavimui ir labiau vietoj skaistalu. Kazkodel ziema man norisi truputi bronzinius skaistalus naudoti, o ne rausvus..
Bet produktas pats man patinka thumbup.gif
Atsakyti
O miyako klausiat turbūt dėl to dviejų dalių , kur skaistalai ir bronzikas??
Jei taip, tai aš ne tą turiu. Turiu tokį, kur mano įkeltoje aukščiau nuotraukoje. ten grynai bronzantas smile.gif O maniškis turi blizgučių, bet užtepus ne kažkas ten ir matosi. nepatiktų jei būtų labai blizgus doh.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos, noreciau paklausti, gal kartais zinote koki gera stangrinamaji losijona is L'oreal? aciu smile.gif
Atsakyti