Įkraunama...
Įkraunama...

L'Oreal Paris

QUOTE(Victorious @ 2011 11 02, 20:18)

Apžiūrėjau naujus "True Match" pudros atspalvius. Šviesiausias atspalvis ale neutralus pasirodė į geltonumą. Kažkokį nenatūralų atspalvį tos pudros turi g.gif .

Tai kad tie atspalviai visi tie patys ,tik ipakavimas pasikeites biggrin.gif Ir man pasirode ,kad tepasi lygiau g.gif o jos visos kazkokios ryzu atspaviu.. ta sviesiausia man siek tiek per tamsi... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Elija* @ 2011 11 02, 21:25)
Tai kad tie atspalviai visi tie patys ,tik ipakavimas pasikeites  biggrin.gif

Reklamuoja, kad nauji atspalviai, naujas dizainas lalala... Negaliu palygint, nes niekad tos pudros nenaudojau. Gal tik ant rankos bandžiusi esu smile.gif.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 02 lapkričio 2011 - 19:38
Ai dar bandytas "Telescopic" tušas nepatiko, nes apimties nesuteikė, blakstienas sulipino... unsure.gif Visai nieko gero pasirodė cool.gif.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 02 lapkričio 2011 - 22:04
QUOTE(Victorious @ 2011 11 02, 23:04)
Ai dar bandytas "Telescopic" tušas nepatiko, nes apimties nesuteikė, blakstienas sulipino... unsure.gif Visai nieko gero pasirodė cool.gif.

o man kaip jis patiko wub.gif nekartoju vien todel, kad dar daugybe isbandyt noreciau, bet seip man jis liuksiškas buvo.
Atsakyti
QUOTE(Victorious @ 2011 11 02, 23:04)

as manau kad reikia moket dazytis lotuliukas.gif joke
siiaip dar nuo blakstienu priklauso..as ji naudoju 6 metai,ir mna jis labai patinka(nors del apimties tiesa) bet jis naujas man visada siek tiek sulipina,tai as dar persukuoju.
o dabar va,nervinuosi ,kazkas nutiko blakstienom,viena aki issidazau graziai wub.gif o kitai su blakstienom kazkas netaip,tai vargstu verysad.gif doh.gif
lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Victorious @ 2011 11 02, 22:04)

O man jis labai patiko ,tai vienas is tusu ,kuri karts nuo karto pakartoju...nes vis megstu pabandyti ir kitus ... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(escada* @ 2011 11 04, 12:18)
as manau kad reikia moket dazytis lotuliukas.gif  joke
siiaip dar nuo blakstienu priklauso..as ji naudoju 6 metai,ir mna jis labai patinka(nors del apimties tiesa) bet jis naujas man visada siek tiek sulipina,tai as dar persukuoju.
o dabar va,nervinuosi ,kazkas nutiko blakstienom,viena aki issidazau graziai wub.gif  o kitai su blakstienom kazkas netaip,tai vargstu verysad.gif  doh.gif
lotuliukas.gif

Aha, dar ir blakstienų priklauso. Vienoms vienas tušas, kitom kitas tinka. Na, visažistė sakė, kad gražios natūralios blakstienos. Ir spėju, dar naujas tušas buvo - dėl to lipdantis. Bet iš esmės man pats šepetėlis, dengimas juo nepatiko. Ne man "Telescopic". Kol kas labiau tinkančio už "Lancome Hypnose" nerandu, nors noriu ką naujo išbandyti rolleyes.gif.
Man irgi būna, kad skirtingai akis pasidažau biggrin.gif. Beje, tušas daug geriau rytais dengiasi vakare blakstes ricinos aliejumi patepus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 05 lapkričio 2011 - 17:38
Sveiki. 4u.gif
As labai megstu kosmetika Loreal. Tad jau isbandziau jau nauja sampuna ir balzama su kologenu, juodas buteliukas. Tad galiu pasakyti, kad man patiko, plaukai man pasirode lengvesni ir labiau issukuojami.
Atsakyti
QUOTE(doruta @ 2011 10 25, 21:00)
Ar jis tikrai toks geras, kaip liaupsina Cosmopolitan?  g.gif
user posted image

g.gif
Atsakyti
QUOTE(Neznakomka @ 2011 11 11, 12:59)
Sveiki. 4u.gif
As labai megstu kosmetika Loreal. Tad jau isbandziau jau nauja sampuna ir balzama su kologenu, juodas buteliukas. Tad galiu pasakyti, kad man patiko, plaukai man pasirode lengvesni ir labiau issukuojami.

Su kolagenu yra šviesiai violetinis buteliukas, ar turėjot galvoj su argininu?
user posted image
Atsakyti
QUOTE(delfiuka @ 2011 11 11, 12:32)
Su kolagenu yra šviesiai violetinis buteliukas, ar turėjot galvoj su argininu?
user posted image

Atsiprasau, taip sita turejau omeny. blush2.gif
Papildyta:
Dar turejau rudos spalvos ir turiu juodos spalvos tusa Volume Million Lashes - siap man jis visai nieko.
o vat Lash Architect 4D tusas man nepadare didelio ispudzio, man jis labai panasus i toks melynas su serumu, efektas toks pats.

neseniai nusipirkau Lorealio Glam Shine 6H nr.115. Galvojau kad bus rozines spalvos ant lupu, bet deja,bet siap tai nieko toks.

Gal galite pasiulyti koks nr. lupu blizgesio, kad ant lupos butu rozines spalvos smile.gif aciu

Atsakyti
gal galit kas nors paaiškinti, kodėl tušas Million lashes extra black yra ir ausinėje pakuotėje, ir juodoje su auksiniu dangteliu? kuo skiriasi? noriu užsakinėti internetu ir nebežinau ax.gif
Atsakyti