QUOTE(escada* @ 2011 09 22, 16:16)
mano plaukai ilgi,nestori,bet ju daug(galiukai siek tiek pasauseje)sviesinti sruogom,slapi labai veliasi,sunkiai issisukuoja
tai kurios priemones man tikru is L'oreal profesional? ar tie ruzavi,ar gelsvi buteliai..labai reikia,o nzn ka isigyti,kainos nera mazos,taigi labai svarsatu,ir laukiu jusu nuomoniu
jei sruogom sviesinti tai bandykit loreal lumino contrast, pacios paciausios priemones , kurios nuostabu blizgesi duoda , o siiap tai daug esu ir loreal prof bandzius, tai visos geros,visos padrekina, pamaitina, jei plaukai sakot pasauseje tai gal Intensive repair tiktu,geltoni buteliukai. kainos tai ju nemazos, bet as perku dideli kieki tai susitaupo labai
Papildyta:
QUOTE(escada* @ 2011 09 23, 09:35)
kurie is siu liniju geriausi?
- L'oreal Professionnel Absolut Repair linija? Regeneruojamasis šampūnas(keuke) pažeistiems plaukams. Praturtintas stiprinamaisiais keramidais. Intensyviai maitina, minkština ir atgaivina plaukus, apsaugo nuo kenksmingo aplinkos poveikio ir nuo lūžinėjimo.
- L'oreal Professionnel Lumino Contrast ?
Sruogelėmis balintų plaukų šampūnas,kauke Švelniai valo ir stiprina plaukus, suteikia šilko švelnumo, žvilgesio.
- L'oreal Professionnel Sensi Balance? raminamoji.Detoksikuoja, drėkina ir ramina jautrią galvos odą, apsaugo nuo sudirginimų
- L'oreal Professionnel Shine Blond? Šviesių plaukų šampūnas,kauke Praturtintas keramidais, kurie atkuria plaukų struktūrą. Panaikina balkšvą ir gelsvą plaukų atspalvį, suteikia žvilgesio natūraliai šviesiems ir dažytiems plaukams.
- L'oreal Professionnel Vitamino Color ? Dažytų plaukų šampūnas,kauke Efektyvi plaukų dažų fiksavimo sistema, intensyvi plaukų spalva, stiprūs, šilko švelnumo žvilgantys plaukai. lgalaikis poveikis
- L'Oreal Serie Expert Force Vector ? (raudonoji) Gležnų, lūžinėjančių plaukų šampūnas,kauke Stiprinamasis. Maitina, minkština, stiprina, apsaugo nuo lūžinėjimo, suteikia gyvybingumo.
ir is naturalios linijos
L'oreal Professionnel Serie Nature šampūnas (kauke)
Natūrali serija siūlo pagalbą ploniems plaukams priemones su kakava. Dėl išskirtinių kakavos savybių, atstatomas plaukų gyvybingumas ir apimtis. 100 % natūralumas, be silikonų.
ar bus geriausi Jums priklauso nuo Jusu plauku tipo, tik pagal linijos aprasyma niekas neatspes , kuri labiausiai tiks