Esu labai nustebinta L'oreal priemonių plaukams kokybe
Labai daug atradimų, nenusileidžia daugeliui prof. priemonių.
Naudoju
Ever riche ir
Ever sleekIš esmės, abi linijos labai panašios. Abejose linijose yra kelių rūšių šampūnai : labai sausiems ir normaliems-sausiems. ( Mano - labai sausiems )
Abi kaukės labai patiko, šiaip esminio skirtumo tarp jų nepastebėjau ( kvapas ever riche labiau patiko
) Tobulos sausiems plaukams
Pagal drėkinimą ir glotninimą galiu prilygint Redken smooth lock, o kaina gerokai mažesnė
Redken taip pat priklauso L'oreal
Šampūnai iš pradžių taip pat patiko, tik po ilgesnio naudojimo pastebėjau ,kad daug greičiau plaukai riebaluotis pradėjo
antrą dieną jau nebe ''švieži'' , o mano nėra iš tų kur greit riebaluojasi.
Ir dar vienas atradimas :
L'oreal aliejus (bandžius aš ir moroccanoil ir Kerastase , Macadamia ) naudoju antrą buteliuką. O baziniai ingridientai palyginus su labai brangių sudėtim gana panašūs
Palyginimas
Loreal £8.49 :
Cycloprntasiloxane Dimethiconol, Chamomilla Recutita Extract/ Matricaria Flower Extract, Cocos Nucifera Oil/ Coconut Oil, Nelumbium Speciosum Extract/ Nelumbium Speciosum Flower Extract, Benzyl Alcohol, Cinnamal, Linalool, Linum Usitatissimum Flower Extract, Caprylic/Capric Triglyceride, Gardenia Tahitensis Flower Extract, Rosa Canina Flower Extract, Bisabolol, Glycine Soja Oil/Soybean Oil, Parfum/ Fragrance
Shu Uemura £39.50 :
Cyclopentsiloxane, dimethiconol, camellia kissi/camellia kissi seed oil, ethylhexylmethoxycinnamate, butylphenyl methylpropional, hexyl cinnamal, hydroxycitronellal, parfum/fragrance.