Įkraunama...
Įkraunama...

L'Oreal Paris

QUOTE(doruta @ 2013 06 20, 21:58)
Oi, kaip aciu, reiks ryt nuvaziuoti. O tikrai jis jau toks geras?

Tikrai geras, labai puikiai nuvalo visą veido makiažą, įskaitant ir akių. Manau, kad tinka visų tipų odai. Jau baiginėju ir pirksiu antrą. Mačiau dabar ir Rimi yra akcijos, kaina iki 15 Lt. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(metamorphosis @ 2013 06 22, 12:35)
Tikrai geras, labai puikiai nuvalo visą veido makiažą, įskaitant ir akių. Manau, kad tinka visų tipų odai. Jau baiginėju ir pirksiu antrą. Mačiau dabar ir Rimi yra akcijos, kaina iki 15 Lt.  mirksiukas.gif

Jau isbandziau, tikrai labai patiko. Net ryte valiau nusipraususi. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(guodzik @ 2013 06 21, 08:26)

QUOTE(metamorphosis @ 2013 06 22, 12:35)

QUOTE(doruta @ 2013 06 22, 14:30)

Aš irgi išbandžiau, patiko thumbup.gif
Atsakyti
Merginos sorry uz durna klausima doh.gif
ar si maskuokli naudojate ant pudros ar pries pudra? blush2.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(ritinelis1 @ 2013 07 10, 08:09)
Merginos sorry uz durna klausima  doh.gif
ar si maskuokli naudojate ant pudros ar pries pudra?  blush2.gif

jei čia toks, kaip YSL Touche Eclat, tai asmeniškai aš naudoju po pudros ir po šešėlių smile.gif jei ne toks - atsiprašau už klaidinimą biggrin.gif blush2.gif
Atsakyti
skaiciau, kad lyginamas su garsiuoju YSL. Aciu Almost as ir manau, kad naudosiu ant pudros 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ritinelis1 @ 2013 07 10, 12:23)
skaiciau, kad lyginamas su garsiuoju YSL. Aciu Almost as ir manau, kad naudosiu ant pudros  4u.gif

šiaip jis, bent jau kaip mums per makiažo pamoką sakė meistrė, nėra maskuoklis ar pan. - jis tiesiog skaistina paakius, todėl ir siūlo naudot pasidažius akis jau ant pudros smile.gif bet kiekvienas naudoja savaip, tai galit bandyt skirtingai ir rast Jums tinkamiausią variantą smile.gif
Atsakyti
Esu labai nustebinta L'oreal priemonių plaukams kokybe bigsmile.gif Labai daug atradimų, nenusileidžia daugeliui prof. priemonių.
Naudoju Ever riche ir Ever sleek

Iš esmės, abi linijos labai panašios. Abejose linijose yra kelių rūšių šampūnai : labai sausiems ir normaliems-sausiems. ( Mano - labai sausiems )

user posted image

user posted image

Abi kaukės labai patiko, šiaip esminio skirtumo tarp jų nepastebėjau ( kvapas ever riche labiau patiko wub.gif ) Tobulos sausiems plaukams wub.gif Pagal drėkinimą ir glotninimą galiu prilygint Redken smooth lock, o kaina gerokai mažesnė wub.gif Redken taip pat priklauso L'oreal biggrin.gif
user posted image

Šampūnai iš pradžių taip pat patiko, tik po ilgesnio naudojimo pastebėjau ,kad daug greičiau plaukai riebaluotis pradėjo blink.gif antrą dieną jau nebe ''švieži'' , o mano nėra iš tų kur greit riebaluojasi.

Ir dar vienas atradimas : L'oreal aliejus wub.gif (bandžius aš ir moroccanoil ir Kerastase , Macadamia ) naudoju antrą buteliuką. O baziniai ingridientai palyginus su labai brangių sudėtim gana panašūs smile.gif

Palyginimas

user posted image
Loreal £8.49 :

Cycloprntasiloxane Dimethiconol, Chamomilla Recutita Extract/ Matricaria Flower Extract, Cocos Nucifera Oil/ Coconut Oil, Nelumbium Speciosum Extract/ Nelumbium Speciosum Flower Extract, Benzyl Alcohol, Cinnamal, Linalool, Linum Usitatissimum Flower Extract, Caprylic/Capric Triglyceride, Gardenia Tahitensis Flower Extract, Rosa Canina Flower Extract, Bisabolol, Glycine Soja Oil/Soybean Oil, Parfum/ Fragrance

user posted image

Shu Uemura £39.50 :

Cyclopentsiloxane, dimethiconol, camellia kissi/camellia kissi seed oil, ethylhexylmethoxycinnamate, butylphenyl methylpropional, hexyl cinnamal, hydroxycitronellal, parfum/fragrance.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Féline: 20 rugsėjo 2013 - 13:54
QUOTE(Féline @ 2013 09 20, 14:53)

user posted image

Ir dar vienas atradimas : L'oreal aliejus 

user posted image

Kur pirktos priemonės, turbūt ne LT?

________

Kuo patinka aliejus? ar pamaitina plauką?

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Estela_ @ 2013 09 20, 14:21)
Kur pirktos priemonės, turbūt ne LT?

________

Kuo patinka aliejus? ar pamaitina plauką?

4u.gif

iš feelunique thumbup.gif pas mus nėra
suglotnina, pamaitina smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ritinelis1 @ 2013 07 10, 09:09)
Merginos sorry uz durna klausima  doh.gif
ar si maskuokli naudojate ant pudros ar pries pudra?  blush2.gif

tiek loreali, tiek ysl naudoju pries pudra. pudra paakiu nedengiu biggrin.gif

QUOTE(Féline @ 2013 09 20, 13:53)
Ir dar vienas atradimas : L'oreal aliejus

va, sudetis mane irgi nustebino biggrin.gif ir patinka jis man labiau nei kerastase violetinis.. bigsmile.gif
Atsakyti
Gal kuriai teko išbandyti šias naujienas? ax.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti