Įkraunama...
Įkraunama...

L'Oreal Paris

Kiek mazai atsiliepimu apie Lumi Magique maskuokli bei pudra... unsure.gif

Sunaudojau pudros megineli, tai man ji labai patiko, nesimato visiskai ant odos, va tik tas blizgesys nelemtas doh.gif Sakau gal imanoma ji sumazinti su kokia presuota pudra? Gal kuri bandet?

Na o maskuoklis man sausina paakius... Turiu dvi spalvas, bet kazkaip nelabai jis man.... Matyt teks pirkti YSL Touch Eclat vis tik smile.gif O kaip kitoms, nesausina? 4u.gif
Atsakyti
Tik ką pribaigiau Lumi Magique maskuoklį. Bet taip greit blink.gif to produkto labai mažai pagal mane. Pirmas įspūdis buvo nekoks, smirdėjo lipalu, užtepus paakius ir kitas vietas ant pudros ji lyg pasivalydvo tose vietose, nemoku paaiškinti. Vėliau prisijaukinau ir rodos išmokau juo naudotis. Maskuoti nemaskuoja tikrai, bet gražiai paskaistina, tepu pakius, po antakiu, tarp nories ir lūpos, nosies viduriuką...
Nežinau ar kartočiau, gal sekantį pirksiu YSL g.gif
Atsakyti
QUOTE(Saidutia @ 2013 06 04, 13:00)
Tik ką pribaigiau Lumi Magique maskuoklį. Bet taip greit  blink.gif  to produkto labai mažai pagal mane. Pirmas įspūdis buvo nekoks, smirdėjo lipalu, užtepus paakius ir kitas vietas ant pudros ji lyg pasivalydvo tose vietose, nemoku paaiškinti. Vėliau prisijaukinau ir rodos išmokau juo naudotis. Maskuoti nemaskuoja tikrai, bet gražiai paskaistina, tepu pakius, po antakiu, tarp nories ir lūpos, nosies viduriuką...
Nežinau ar kartočiau, gal sekantį pirksiu YSL  g.gif

gerai kad ir nesusigundziau, visgi rinksiuos YSL.
Atsakyti
QUOTE(guodzik @ 2013 05 25, 09:49)
isbandziau micelini vandenuka, netgi labiau patiko uz bioderma  g.gif

Niekur nermatau jo pirkti g.gif kokia jo kaina? sakot geresnis uz bioderma? na tuomet tikrai reiks isbandyti
Atsakyti
QUOTE(ritinelis1 @ 2013 06 05, 22:12)
Niekur nermatau jo pirkti  g.gif kokia jo kaina? sakot geresnis uz bioderma? na tuomet tikrai reiks isbandyti

Uzvakar maciau Eurokos pardej, Droge nebuvo.
Atsakyti
QUOTE(camelija82 @ 2013 04 30, 13:11)
Gal butu atsiliepimu apie CODE LUMINIZE BB krema:
http://www.loreal-pa...s/code-luminize

QUOTE(xde @ 2013 05 25, 00:09)
Gal yra jau atsiliepimų apie naująjį Lumiere BB?:
user posted image

Naudoju tris savaites, man super thumbup.gif
Atsakyti
Kur sito gerio pigiau nusipirkti?
user posted image
Atsakyti
QUOTE(doruta @ 2013 06 20, 15:49)
Kur sito gerio pigiau nusipirkti?
user posted image

Droge vakar tokį pirkau, tai sumokėjau 14,79 lt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(_Only_ @ 2013 06 20, 21:37)
Droge vakar tokį pirkau, tai sumokėjau 14,79 lt  4u.gif

Oi, kaip aciu, reiks ryt nuvaziuoti. O tikrai jis jau toks geras?
Atsakyti
QUOTE(doruta @ 2013 06 20, 21:58)

negaliu pasakyti, nes dar nebandžiau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(doruta @ 2013 06 20, 20:58)

man geras, irgi pirkau Droge, akcija-apie 15 Lt.
anksciau naudojau Bioderma, dbr naudoju si. Su juo valkau akis, turiu labnai jautrias bet ne trupucio negriauzia ir makiazo likucius smile.gif atgaivina odyte thumbup.gif
Atsakyti
user posted image
LT gal dar nera. nuostabi butu pudra, bet spalva 160 Beige Rose nors pati sviesiausia is gaminamos, gan tamsi. Labai graziai dengiasi, neislenda jokie serpetojimai, kas man darosi absoliuciai su dauguma pudru, nors veido oda nera sausa.kazkuom panasi i Lumi Magique, tik neislenda blizgesys. Skirta sausai, normaliai, misriai odai. kiek esu turejus visokiu chaneliu, dioru, shiseido ir visa kruva kitokiu brangiu bei pigesniu pudru, sita butu viena nuostabiausiu, jei ne spalva...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ašara: 22 birželio 2013 - 10:09