Įkraunama...
Įkraunama...

L'Oreal Paris

QUOTE(Estela_ @ 2013 03 21, 12:15)
Norėčiau atsiliepimų apie BB kremuką  4u.gif

user posted image

QUOTE(Estela_ @ 2013 04 04, 22:25)
Jei tirštas tai gal gerai maskuoja?

man ji kaip vandenukas, skysta. padengia gerai, bet laaaaabai naturaliai. sakyciau reikia idealios odos, tada atspalvi sia pudra palyginti ir viskas:) ant virsaus dejau sausa BB, tai so so (as megstu vidutini maskavima, si, mano nuomone, nemaskuoja visai)

tiesa, BB pilksvai odai man patiko labiau nei paprasta BB

----------------------------

gal zinote, kur siuo metu vyksta nuolaidos Loreal dekoratyvinei kosm.?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vi-Vian: 05 balandžio 2013 - 20:12
Zurnale maciau pristatytas naujienas is loreal -BB kremas, CCkremai du, vienas i geltonuma linkusiai odai,kitas i raudonuma,ir kompaktine BB pudra, ar kas nors meginot ta CC kremuka ar kitas naujienas?
Atsakyti
QUOTE(Vi-Vian @ 2013 04 05, 21:11)
man ji kaip vandenukas, skysta. padengia gerai, bet laaaaabai naturaliai. sakyciau reikia idealios odos, tada atspalvi sia pudra palyginti ir viskas:) ant virsaus dejau sausa BB, tai so so (as megstu vidutini maskavima, si, mano nuomone, nemaskuoja visai)

tiesa, BB pilksvai odai man patiko labiau nei paprasta BB
----------------------------

gal zinote, kur siuo metu vyksta nuolaidos Loreal dekoratyvinei kosm.?

QUOTE(Heichera @ 2013 04 06, 10:15)
Zurnale maciau pristatytas naujienas is loreal -BB kremas, CCkremai du, vienas i geltonuma linkusiai odai,kitas i raudonuma,ir kompaktine BB pudra, ar kas nors meginot ta CC kremuka ar kitas naujienas?

buvau netiksli savo poste - tas mano vadinamasis BB pilksvai odai ir bus CC gelsvai
Atsakyti
Sveiki smile.gif Gal kas jau bandėte Loreal Ombre plaukų dažus? Kokie vertinimai? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo odriana: 14 balandžio 2013 - 10:05
Gal kas gali paaiškinti kaip naudojamos tos nudu magique priemonės? Žiūrinėjau stenda,tepliojaus, bet tai kaaaip baisumas tos pudros,ranka buvo geltona doh.gif ir nesupratau cia maskuojanmoji priemone pries tepant pudra/bb krema ar cia ir yra tas pagrindas??
Ir siaip sviesiausia spalva tokia geltona gaunasi,net nepanasu kaip is foto g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristinelez: 15 balandžio 2013 - 12:28
tas loreal nude bb kremukas kazkoks nesusipratimas, paskutinis s.... doh.gif Jokio drekinimo, grynu gryniausia pudra, ir dar koks tamsus blink.gif naudojau vidutini atspalvi 02 ir man ziauriai per tamsus, nors nesu baltaode, kai nusivalinejau veida toks vaizdas kad pudros tona prisitepus buvau... Zodziu nerekomenduoju blush2.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ritinelis1 @ 2013 04 16, 17:57)
tas loreal nude bb kremukas kazkoks nesusipratimas, paskutinis s....  doh.gif  Jokio drekinimo, grynu gryniausia pudra, ir dar koks tamsus  blink.gif  naudojau vidutini atspalvi 02 ir man ziauriai per tamsus, nors nesu baltaode, kai nusivalinejau veida toks vaizdas kad pudros tona prisitepus buvau... Zodziu nerekomenduoju  blush2.gif  ax.gif

drinks_cheers.gif

Pritariu 100proc., man lygiai tokie pat įspūdžiai.... O jau taip išgirtas... g.gif
O kol nusivaliau, turbūt užtrukau geras 10 minučių, jausmas toks, kad tas kremas tiesiog taip įsigėrė į odą, jog reikėjo vos ne trinti, norint jį nuvalyti... ir atspalvis man netiko, gryna oranžinė spalva, fui schmoll.gif
Papildyta:
Tik įdomu, kaip ta BB kompaktinė pudra? Gal geresnė? g.gif
Atsakyti
as turiu CC (pilksvai odai) ir sausa BB pudra, sviesiausia atspalvi. esu labai patenkinta, puikiai prisitaiko prie odos atspalvio. su nuvalymu jokiu problemu neturiu:) manau, kad pirksiu dar
Atsakyti
QUOTE(Karjeriste @ 2013 03 15, 23:13)
Gal kuri turi atsiliepimų apie  blakstienų tušą L'Oréal Paris False Lash Wings?
user posted image
Papildyta:

Man ir patinka, tik poras tikrai labai kemša doh.gif  doh.gif

vakar teko isbandyti si tusa,pusesere atsiveze is UK, ir galiu pasakyti,jog tikrai lux thumbup.gif
labai gerai padengia tiek virsutines tiek apatines blakstienas,pailgina labaaaai bigsmile.gif verta pirkti
Atsakyti
Gal jau isbandete micelini vandeni?
Atsakyti
QUOTE(besišypsanti @ 2013 04 22, 12:15)
Gal jau isbandete micelini vandeni?

ir as klaust norejau biggrin.gif
Papildyta:
ka tik permeciau kelis review tai lygina su Biodermos vandenuku kuri ir naudoju tai aceit ziauriai geras, kaip tik bioderma baigiasi tai manau bandysiu smile.gif
Atsakyti
O aš nelabai suprantu kas tas micelinis vanduo? g.gif Makiažo valiklis? Prausiklis?
Atsakyti