Įkraunama...
Įkraunama...

L'Oreal Paris

Kokie atsiliepimai apie Loreal Expert (L'oreal Professionnel Liss Ultime Thermohuile) serumą galiukams?

user posted image
Atsakyti
Gal matete toki Loreal blizgi? g.gif
user posted image
Atsakyti
pagaliau turiu nauja bronzeri bigsmile.gif
L'oreal Glam Duo bronzer
user posted image

Labai liuks bigsmile.gif maniskis Blonde, viena puse maziau blizgi, kita labiau. Gali modeliuotis kaip nori biggrin.gif Sepetukas irgi liuks, svelnutelis. Tik pati pakuote kiek papigiaska, klibanti kiek... Bet gal man tokia papuole. Pats produktas tikrai fainas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 11 30, 21:39)
Taip, naudoju aš jį dabar. Tankina jis labai gražiai, bet man labai trūksta ilginimo, kitą kartą manau nepirksiu smile.gif šiaip nenubyra, neblogas tikrai.

g.gif kazi kodel man jis byrejo.. Jei ryte pasidazydavau,tai pavakary jau paakiai pajuodę.
O va teleskopicas tai man superinis tongue.gif jau taip graziai ilgina,tik kai nusipirkau kiek keista buvo,nes tekdavo palaukti kol nudzius.
Atsakyti
Sveikos!

Gal kuri bandėt? Kokie atsiliepimai apie:

user posted image

ir

user posted image
(arba tos pačios serijos purškiklį, jau nedėsiu foto)

Ačiū!
Atsakyti
Išbandžiau šito mėginėlį:
user posted image
Tik ant manojo parašyta "smoothing perfecting primer". Man patiko, bet gal yra ilgiau naudojančių ar naudojusių ir galinčių jį kažkiek plačiau pakomentuoti? 4u.gif
Atsakyti
Nors gana ilgą laiką kračiausi LOrealio, bet pastaruoju metu įsigijau 2 produktus, kurių kokybe esu gana patenkinta, kažkas panašaus į mano mylimą Bourjois drinks_cheers.gif

Neseniai gavau tokią pudrytę Bare Naturale, patinka, neblogai palygina odos spalvą (tepu tik ant kreminės pudros) gražiai matizuoja veidą, tik spalvytę laabai jau šviesią pasiėmiau, nors ir esu šviesiaodė, bet vasarą jau net nesveikai atrodo doh.gif biggrin.gif
Bus rudeniui - žiemai drinks_cheers.gif

Įdėtas šepetėlis labai šiurkštus, tai aš jį išėmiau ir įsidėjau kempinėlę ax.gif
user posted image

Taip pat pirkau šį bronzantą, Glam Bronze
Gražiai natūraliai parudina mano išbalusį veidą biggrin.gif
(niekada jo nedeginu, tai tenka pasitelkt bronzantus...)

Tikrai labai gerai išlieka ir nėra per daug pigmentuotas, spalva 03 - man tiko, ne ryža ir ne tamsiai ruda.
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Estela_: 06 rugpjūčio 2011 - 12:36
QUOTE(metamorphosis @ 2011 08 03, 07:48)
Išbandžiau šito mėginėlį:
user posted image
Tik ant manojo parašyta "smoothing perfecting primer". Man patiko, bet gal yra ilgiau naudojančių ar naudojusių ir galinčių jį kažkiek plačiau pakomentuoti? 4u.gif

Kokia jo kaina? Ir kaip atrodo ant odos?
Atsakyti
QUOTE(Label @ 2011 08 06, 13:49)
Kokia jo kaina? Ir kaip atrodo ant odos?

Nežinau, kokia jo kaina biggrin.gif Mėginėlį teturėjau smile.gif Ant odos labai įdomiai atrodo, nes jis toks gana kietas kaip koks vaškas, oda atrodo matinė ir tokia kaip šilkinė, paslepia visas poras ax.gif
Atsakyti
QUOTE(metamorphosis @ 2011 08 06, 12:58)
Nežinau, kokia jo kaina biggrin.gif Mėginėlį teturėjau smile.gif Ant odos labai įdomiai atrodo, nes jis toks gana kietas kaip koks vaškas, oda atrodo matinė ir tokia kaip šilkinė, paslepia visas poras ax.gif

Dabar akcijos jai droge ir sarmoj 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Elija* @ 2011 02 10, 00:29)
Is tusu temos atnesu atsiliepima ir cia ...  4u.gif
Lash architect 4D
user posted image

Nu ka .. ateinu su atsiliepimais apie si tusa  ax.gif  Nu zinokit man laabai patiko. Labai panasus i ta senaji Architect. Pacioj pradzio truputi pasiima kiek daugiau tuso , bet issisukuodavau ir visai nelipdo . O seip labai ilgina , patankina, paryskina . Tiks toms kurios megsta barbiskas blakstutes  wub.gif Pirmas tusas su kuriuo vienu isgaunu norima rezultata . As paprastai dazausi dviem tusais ,ilginanciu ir tankinanciu , dazniausias derinys buvo telescopic+ milion lash ,arba anksciau calogen+ , kai milijono dar nebuvo. O vat si tusa naudoju viena ... tik dabar susimasciau del byrejimo... Turbut nebyra , nes neatsimenu...  biggrin.gif  As jam duodu 10 balu  thumbup.gif

sveikos 4u.gif
as isbandziau daug tusu.isr is maxfactor,ir loreal,bei nei vienas neprilygsta'' loreal teleskopic'' man jis geriausiai istempia mano blakstienas.bet..gal noretusi kad jos butu truputi tankesnes(nes mano siaip naturaliai is retesniu blasktienu)
tai dabar susidomejau tvo idetu tusu,ar jis tikrai poanaSUS KAZKIEK I TELESCOPIC?,nes jau net baisu bebandyti tusus,nes nemazai kainuoja,o netikusius nera kur deti.
Atsakyti
QUOTE(escada* @ 2011 09 22, 11:20)
sveikos 4u.gif
as isbandziau daug tusu.isr is maxfactor,ir loreal,bei nei vienas neprilygsta'' loreal teleskopic'' man jis geriausiai istempia mano blakstienas.bet..gal noretusi kad jos butu truputi tankesnes(nes mano siaip naturaliai is retesniu blasktienu)
tai dabar susidomejau tvo idetu tusu,ar jis tikrai poanaSUS KAZKIEK I TELESCOPIC?,nes jau net baisu bebandyti tusus,nes nemazai kainuoja,o netikusius nera kur deti.

Man jis lb prastas. auksinis daug geresnis.. Tuso tiek daug, visas sepetelis apsiveles.. doh.gif va tau 4D..
Atsakyti