Įkraunama...
Įkraunama...

L'Oreal Paris

QUOTE(ritinelis1 @ 2013 01 08, 21:59)
Pirma karta pirkau ir labai patiko Loreal veido kremas, lengvas, gerai drekina, malonus tepti. Naudoju jau apie 3 savaites, tikrai kartosiu  4u.gif
user posted image
Foto is interneto

o gal kas bandet paakiams nutri gold? g.gif
Atsakyti
va mane irgi domina loreal infallible palyginimas su true match, siaip turiu sena versija true match bet net nenaudoju,visu pirma per geltona,spalva netinka ir siaip tokia skystoka ji man.vasara per sviesi,o dabar irgi netinkama spalva. Tai maniau,kad infallible butu geresnis pasirinkimas,norisi ilgai isleikamos pudrytes,net nzn ka cia besirinkti g.gif
Atsakyti
Gal turit atsiliepimu apie profesionalius Lorealio dazus? Kaip laikosi spalvyte? smile.gif
Atsakyti
Man pats geriausias tušas - L'Oreal Telescopic Carbon black thumbup.gif Jau daugiau nei 3 metus nesu kito tušo naudojus ax.gif user posted image
Tiesa, dabar galvoju jį iškeisti į brangesnį - Hypnose Doll Eyes, bet galvoju, ar neteks nusivilti...
Atsakyti
QUOTE(Senshi @ 2013 01 13, 01:09)
Gal turit atsiliepimu apie profesionalius Lorealio dazus? Kaip laikosi spalvyte? smile.gif

Plauku dazus? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pringle @ 2013 01 13, 14:55)
Man pats geriausias tušas - L'Oreal Telescopic Carbon black  thumbup.gif Jau daugiau nei 3 metus nesu kito tušo naudojus  ax.gif user posted image
Tiesa, dabar galvoju jį iškeisti į brangesnį - Hypnose Doll Eyes, bet galvoju, ar neteks nusivilti...

Pritariu, pritariu, pritariu drinks_cheers.gif pats geriausias tusas, esu jam istikima nuo pat jo pasirodimo rinkoje smile.gif Esu isbandziusi visus Loreal tusus ir pirkdama nauja, vis vien zinau, kad grisiu prie Telescopic Carbon black. Siuo metu taip pat nusipirkau ta paskutini raudona, pabandymui blush2.gif taip, dazo, graziai, bet Telescopic'as mano wub.gif visiems laikams smile.gif
Kas liecia, ar neteks nusivilti, tai as labai nisivyliau schmoll.gif po Hypnose, Dior, Estee Lauder ir net Diorshow maximazer baze nepadare tokiu ilgu blakstienu, kaip Loreal
Atsakyti
QUOTE(ritinelis1 @ 2013 01 15, 20:36)
Plauku dazus? biggrin.gif

Uoj. Nedarasiau. Butent! Plauku dazus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(A_lika27 @ 2013 01 15, 21:10)
Pritariu, pritariu, pritariu drinks_cheers.gif pats geriausias tusas, esu jam istikima nuo pat jo pasirodimo rinkoje smile.gif Esu isbandziusi visus Loreal tusus ir pirkdama nauja, vis vien zinau, kad grisiu prie Telescopic Carbon black. Siuo metu taip pat nusipirkau ta paskutini raudona, pabandymui  blush2.gif  taip, dazo, graziai, bet Telescopic'as mano  wub.gif  visiems laikams  smile.gif 
Kas liecia, ar neteks nusivilti, tai as labai nisivyliau  schmoll.gif po Hypnose, Dior, Estee Lauder ir net Diorshow maximazer baze nepadare tokiu ilgu blakstienu, kaip Loreal

O jis nors kiek patankina?nesulipina,nepadaro penkiu voro kojeliu?
Atsakyti
QUOTE(shemsa @ 2013 01 16, 11:25)
O jis nors kiek patankina?nesulipina,nepadaro penkiu voro kojeliu?

Kad labai tankintu, tai tikrai ne, kazkiek patankina, bet labiau pailgina, mano blakstienas padaro ilgas, ilgas ir tokias juodas juodas wub.gif Siap mano blakstienos labai trumpos, bet jeigu jos visos vietoje (kartais iskrenta kokia blakstiena ir lieka tarpas, kol nauja neisauga biggrin.gif ), tai su Telescopic jos tikrai atrodo labai graziai smile.gif
Labiau tankina tie, tokioje storesneje pakuoteje Volume Million, Mega Volume ir pan. Bet jie man nepatinka, nes jeigu noriu pora sluoksniu, tai gaunasi tos voro kojeles. Ju daugiau nekartojau net.
Be to, nezinau kaip kitoms, man tas tusas ilgai nedziusta, 3-4 men. drasiai dazausi. Ko nepasakyciau apie labiau garsiu firmu tusu sad.gif
Atsakyti
QUOTE(ritinelis1 @ 2013 01 08, 21:59)
Pirma karta pirkau ir labai patiko Loreal veido kremas, lengvas, gerai drekina, malonus tepti. Naudoju jau apie 3 savaites, tikrai kartosiu  4u.gif
user posted image
Foto is interneto

Man tai alergiją sukėlė, paskui niežėjo gal 2 savaitės. Kieno jautresnė oda, tikrai nerekomenduoju...
Atsakyti
QUOTE(pringle @ 2013 01 13, 15:55)
Man pats geriausias tušas - L'Oreal Telescopic Carbon black  thumbup.gif Jau daugiau nei 3 metus nesu kito tušo naudojus  ax.gif user posted image

ir mano pats mylimiausias ir pats paciausias sis tusas bigsmile.gif bigsmile.gif wub.gif kiek esu irgi isbandziusi ivairiausiu firmu tusu, ir l'oreal nemazai.. bet sis geriausias man thumbup.gif jis prailgina blakstienas, ir atrodo naturaliai ilgos wub.gif
Atsakyti
Jei ka domina, Droge iki 17.03 L'oreal nuolaida 25% ir superkainos - kai kam net 40% nuolaidos. 4u.gif
Atsakyti