Loreal tai didžiausia pasaulio grožio kompanija, kuri turi tikrai garsių ženklų, kurių mūsų protai turbūt niekaip negali susieti
pasiskaitykit straipsnio apačioj, kurie brandai priklauso Loreal
nesistebiu ir dėl Urban Decay
ar butu atsiliepimu apie Loreal pudra le teint true match ta atnaujinta?
Kur matėt pirkti šviesių L'oreal true match foundation atspalvių?
niekur nerandu pirkti Lietuvoje C N1 W1
niekur nerandu pirkti Lietuvoje C N1 W1
O glas galite sulyginti True Match ir Infallible kremines pudras?
QUOTE(Noya @ 2012 10 21, 19:51)
Ar kas nors apie nauja alieju plaukams pasisakys? Buvau nusiteikus pirkt,bet pabandziau testeri, vandenelis pasirode, susilaikiau.
as nusipirkau, kvapas ir siaip sakyciau neblogas. neriebina.
Merginos, turiu klausima.. Ar Loreal True Match pudryte su dozatoriumi kazkuo skiriasi nuo tokios pacios be dozatoriaus? Nes kiek ziurejau internete labai daug geru atsiliepimu apie ta be dozatoriaus, o pas mus lyg ir tokios neuzmaciau... Imetu tos su kamsteliu foto
Nes su dozatoriumi kiek pamenu man neitin patiko...
QUOTE(FoxLady @ 2013 01 03, 09:25)
O glas galite sulyginti True Match ir Infallible kremines pudras?
Man true match kur kas geriau maskuoja ir gražiau padengia veidą, tačiau dabar naudoju Infallible kreminę ir kompaktinę pudras. Kažkokių didelių minusų nėra, bet kai vėl teks rinktis, tai pirksiu TrueMatch, nes su ja veido oda man gražiau atrodo
QUOTE(Swychek @ 2013 01 08, 14:52)
Merginos, turiu klausima.. Ar Loreal True Match pudryte su dozatoriumi kazkuo skiriasi nuo tokios pacios be dozatoriaus? Nes kiek ziurejau internete labai daug geru atsiliepimu apie ta be dozatoriaus, o pas mus lyg ir tokios neuzmaciau... Imetu tos su kamsteliu foto
Imesiu dar nuotraukele tos su dozatoriumi kaip atrodo
Mažai atsiliepimų apie Lumi magique pudrą,o Drogas nuolaida gundo pirkti...
Kaip ji naudojančioms patinka?
man tai patinka.turiu du atspalvius,graziai pamaskuoja, veidas gaivus, nera kaukes efekto. nerekomenduociau jei oda linkusi labai i riebuma, nes blizges veidas.siaip verta demesio pudryte, bandykit jei gera kaina
QUOTE(xde @ 2013 01 08, 23:45)
Mažai atsiliepimų apie Lumi magique pudrą,o Drogas nuolaida gundo pirkti...
QUOTE(zydrune0916 @ 2013 01 09, 00:53)
man tai patinka.turiu du atspalvius,graziai pamaskuoja, veidas gaivus, nera kaukes efekto. nerekomenduociau jei oda linkusi labai i riebuma, nes blizges veidas.siaip verta demesio pudryte, bandykit jei gera kaina
pritariu, esu bandžiusi, tikrai smagi, tik man netiko dėl blizgesio sausesnei odai tikrai nebloga pudra