Įkraunama...
Įkraunama...

L'Oreal Paris

Loreal tai didžiausia pasaulio grožio kompanija, kuri turi tikrai garsių ženklų, kurių mūsų protai turbūt niekaip negali susieti biggrin.gif
pasiskaitykit straipsnio apačioj, kurie brandai priklauso Loreal bigsmile.gif
nesistebiu ir dėl Urban Decay ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egluti: 27 lapkričio 2012 - 12:30
ar butu atsiliepimu apie Loreal pudra le teint true match ta atnaujinta?
Atsakyti
Kur matėt pirkti šviesių L'oreal true match foundation atspalvių?
niekur nerandu pirkti Lietuvoje C N1 W1 sad.gif
Atsakyti
O glas galite sulyginti True Match ir Infallible kremines pudras? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Noya @ 2012 10 21, 19:51)
Ar kas nors apie nauja alieju plaukams pasisakys? Buvau nusiteikus pirkt,bet pabandziau testeri, vandenelis pasirode, susilaikiau.

as nusipirkau, kvapas wub.gif ir siaip sakyciau neblogas. neriebina.
Atsakyti
Merginos, turiu klausima.. Ar Loreal True Match pudryte su dozatoriumi kazkuo skiriasi nuo tokios pacios be dozatoriaus? Nes kiek ziurejau internete labai daug geru atsiliepimu apie ta be dozatoriaus, o pas mus lyg ir tokios neuzmaciau... 4u.gif Imetu tos su kamsteliu foto user posted image

Nes su dozatoriumi kiek pamenu man neitin patiko...
Atsakyti
QUOTE(FoxLady @ 2013 01 03, 09:25)
O glas galite sulyginti True Match ir Infallible kremines pudras? ax.gif

Man true match kur kas geriau maskuoja ir gražiau padengia veidą, tačiau dabar naudoju Infallible kreminę ir kompaktinę pudras. Kažkokių didelių minusų nėra, bet kai vėl teks rinktis, tai pirksiu TrueMatch, nes su ja veido oda man gražiau atrodo
Atsakyti
QUOTE(Swychek @ 2013 01 08, 14:52)
Merginos, turiu klausima.. Ar Loreal True Match pudryte su dozatoriumi kazkuo skiriasi nuo tokios pacios be dozatoriaus? Nes kiek ziurejau internete labai daug geru atsiliepimu apie ta be dozatoriaus, o pas mus lyg ir tokios neuzmaciau... 4u.gif Imetu tos su kamsteliu foto
Nes su dozatoriumi kiek pamenu man neitin patiko...

Imesiu dar nuotraukele tos su dozatoriumi kaip atrodo smile.gif

user posted image
Atsakyti
Pirma karta pirkau ir labai patiko Loreal veido kremas, lengvas, gerai drekina, malonus tepti. Naudoju jau apie 3 savaites, tikrai kartosiu 4u.gif
user posted image
Foto is interneto
Atsakyti
Mažai atsiliepimų apie Lumi magique pudrą,o Drogas nuolaida gundo pirkti...
Kaip ji naudojančioms patinka?
Atsakyti
man tai patinka.turiu du atspalvius,graziai pamaskuoja, veidas gaivus, nera kaukes efekto. nerekomenduociau jei oda linkusi labai i riebuma, nes blizges veidas.siaip verta demesio pudryte, bandykit jei gera kaina 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(xde @ 2013 01 08, 23:45)
Mažai atsiliepimų apie Lumi magique pudrą,o Drogas nuolaida gundo pirkti...
Kaip ji  naudojančioms patinka?

QUOTE(zydrune0916 @ 2013 01 09, 00:53)
man tai patinka.turiu du atspalvius,graziai pamaskuoja, veidas gaivus, nera kaukes efekto. nerekomenduociau jei oda linkusi labai i riebuma, nes blizges veidas.siaip verta demesio pudryte, bandykit jei gera kaina 4u.gif

drinks_cheers.gif pritariu, esu bandžiusi, tikrai smagi, tik man netiko dėl blizgesio smile.gif sausesnei odai tikrai nebloga pudra
Atsakyti