Įkraunama...
Įkraunama...

L'Oreal Paris

Šita bazė tai kažkoks nesusipratimas, tikrai. doh.gif Prigriebiau gal prieš pusmetį, nes akcija buvo. Tekstūra tokia įdomi, panaši į mousse, sunkokai pasiskirsto ant veido, bet ištepus labai lygi ir švelni oda jaučiasi, kažkiek užpildo poras, bet ne tiek, kiek norėtųsi. Pagrindinės problemos atsiranda tepant kreminę pudrą (bandžiau su įvairiomis, nė su viena nepasiteisino): tampa labai sunku ją vienodai paskirstyti, visi bent kiek sausesni odos ploteliai išsiryškina (taip nebūna naudojant kitas bazes), o T zona susiriebaluoja labai greitai (mano oda - mišri). Išsilaikyt makiažui nepadeda net ir užfiksavus kompaktine/fiksuojančiąja pudra, sakyčiau, pudra netgi greičiau subėga į poras. Tikrai nerekomenduoju.

Atsakyti
QUOTE(Preilauskaitė @ 2012 10 11, 09:40)
O gal kuri mergina galetu atsiliepti apie lupu dazus? 4u.gif  radau labai grazia spalvyte, tai mastau ar bandyti su savo jautriom lupom ax.gif

As bandziau COLOR RICHE serijos, bet ypatingo ispudzio nepaliko. Spalvyte graziai, lygiai tepasi, bet nusitrina-mygam. Nelaiko nei poros valandu...
Labai ilgai naudoju ju tusus, paskutiniu metu vis isbandau kazka naujo, bet isbandziusi MILLION LASHES ir 4D turbut grisiu prie seno gero TELESCOPIC. Tos naujoves ne visada i gera... Million lashes dar pradzioj visai graziai tepesi, o 4D tai tragedija nuo pacios pradzios-tas mechanizmas kur nuvalo sepeteli pries ji istraukiant kazkaip prastai padarytas-apsiveles jis viskuo, kuo tik imanoma.
Atsakyti
QUOTE(byebyelondon @ 2012 10 20, 22:52)
As bandziau COLOR RICHE serijos, bet ypatingo ispudzio nepaliko. Spalvyte graziai, lygiai tepasi, bet nusitrina-mygam. Nelaiko nei poros valandu...
Labai ilgai naudoju ju tusus, paskutiniu metu vis isbandau kazka naujo, bet isbandziusi MILLION LASHES ir 4D turbut grisiu prie seno gero TELESCOPIC. Tos naujoves ne visada i gera... Million lashes dar pradzioj visai graziai tepesi, o 4D tai tragedija nuo pacios pradzios-tas mechanizmas kur nuvalo sepeteli pries ji istraukiant kazkaip prastai padarytas-apsiveles jis viskuo, kuo tik imanoma.

Aciu uz atsiliepima, butent is Color Riche serijos ir buvau nuziurejusi lupdazi, tai gal geriau apseisiu smile.gif o Telescopic Carbon Black nuostabiausias tusas man is visu 4u.gif
Atsakyti
Ar kas nors apie nauja alieju plaukams pasisakys? Buvau nusiteikus pirkt,bet pabandziau testeri, vandenelis pasirode, susilaikiau.
Atsakyti
o man baze labai patinka. paslepia visa dienos nuovargi, vis susilaukiu komplimentu is zmoniu kad kazkokia pailsejusi atrodau kai su ja issitepu. biggrin.gif kad nelygiai dengtusi krempudra tai nepastebejau bet kad sausina tai tikrai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo guodzik: 22 spalio 2012 - 21:24
L’Oreal Paris Visible Lift Repair Absolute Foundatio
user posted image

parsisiunčiau iš usa grynai del idomumo nes gan neblogi atsiliepimai forumose, spalva atitaikiau beveik idealiai true beige, (pastoviai naudoju apie antrus numeriukus pudru) pudra pati kremine, ne putos, bet ir nera "sunki" , taupi tai tikrai, pakuotei 20gr, apačioje yra kempinele, bet aš juos net nebandžiau
user posted image
tepiau su teptuku, tai po savaites naudojimo, ir mama dar kelis kartus buvo "įlindus" tai vos matosi bigsmile.gif manau užteks ilgai ir dar bus dalis išmesta del "ai nusibodo"
laikosi puikiai, tiks labiau sausesnes odos savininkems, nors esu riebiaode bet tokiais orais stipriai pasauseja, nekemša bigsmile.gif (pas mane tikra beda su kimšimu) kaukes efekto nera, sausas vietas neparyškina, vien žo vykes pirkinys biggrin.gif nors buvo pirktas del smalsumo ir su mintim kam nors iš draugiu atiduosiu biggrin.gif

del alejuko, turiu geltona, mano pirmas aliejukas tad atsiliepimai nera objektyvus, nes neturiu su kuom palyginti, man ant trumpu plauku per akis vieno paspaudimo, riebus bet kai įsigeria plaukai lieka glotnus ir neapsunkinti, juodi plaukai tiesiog spindi, labai primine "sausa" alieju kunui (turejau NUXE) nupiliau draugei puse, tai ji tuos aliejus naudoja jau senai, plauku galiukai pas ja išsauseja ir šakuojasi, tai jai labai patiko ir sake kaip už tokia kaina tai liuks dalykas, dar plius apie kuri ji sake kad "neištempia" plauko, pas ja banguojasi- garbanuojasi plaukai, ir tai jai patinka, tai pažimejo kad bangos niekur nedingsta thumbup.gif
del ko naudoju (nors man jo tikrai nereikia) tai del kvapo wub.gif jis man dieviškas biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo julkanos: 06 lapkričio 2012 - 09:23
Gal būtų atsiliepimų apie kaukę?

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Noya @ 2012 05 21, 18:51)
Gal kas bandet? Idomu atsiliepimai

user posted image

Šiaip Lorealio man viskas tinka, nes siunčiuos, neLT perku, nes mūsų kosmetikos parduotuvėse ta pati prekė būna visai kitokios konsistencijos nei atsisiuntus, net pakuotės skirias kartais, bet rašau norėdama pasisakyti apie šį kremuką.
Teko bandyti tik mėginuką, deja taip išbėrė, kad dvi savaites negalėjau išsigydyti, tik po dviejų savaičių nuėmė deginimą veido ir bėrimą... Mėginuką buvau neseniai gavus su žurnalu, galiu pastebėt, kad pagaminimo/ galiojimo datos ant jo taip ir neradau...
Atsakyti
QUOTE(bonza @ 2011 11 16, 14:10)
sitas mano mylimiausias  wub.gif naudoju ir kaip bronzantavisam veidui pagyvint, ir kaip skaistalus. Mano nr 1, tai gan sviesus, sunku padaugint  ax.gif

mano taip pat mėgstamiausia, labai gera spalvytė, o jei dar vasara prieš saulę... mmm pasaka kaip blizgiosios dalelės spindi smile.gif
Atsakyti
as turiu ir jau kuri laika naudoju aliejuka plaukams su raudonu kamsteliu. man uz kaina jis labai geras. palyginimui as esu turejus kerastase raudona (soleil), john frieda,tony guy ir dar kelis tai pirmoj vietoj statyciau kerastase bet tikrai nelabai jau kazkuo ir prastesnis sia mano turimas lorealio. plauku neapsunkina, plaukai blizga. man labaiusiai patinka ji naudoti riebiai pritepus pries plovima. plaukai buna svelnus ir padrekinti kaip po aliejiniu kaukiu. vienintelis trukumas sunkiai sutramdo islendancius is sukuosenos plauku galiukus, nu neitin glotnina ar kaip cia pasakius... ir ir nei vienas iki siol turetas neglotnino man idealiai. gundausi pabandyti macadamia ar marocan oil- gal tie pateisins viltis?
Atsakyti
Nusipirkau aliejuka. Na is dalies esu patenkinta juo,net nustebau,kad jis man labiau tinka nei kerastase oleo relax. Plaukai tampa glotnus, ju neapsunkina,kaip mano minetas kerastase.
Atsakyti
Va čia tai naujiena:
Today, it was announced that L’Oreal has signed an agreement to buy Urban Decay Cosmetics. blink.gif
Atsakyti