Įkraunama...
Įkraunama...

L'Oreal Paris

QUOTE(Liusii @ 2012 07 12, 22:30)
turiu sita, siaip viskas ok dazo gerai tik po menesio juoda spalva jau pradejo sunkiau tepti, negi baigesi  unsure.gif  g.gif

As nusipirkau su raudonu kitu galu. Esu patenkinta. Tik lorealio pan patinka.

O tas liejukas plaukams, kaip supratau... nesu naudojusi.... faina butu pabandyti, bet va iki pardos nera galimybiu nuvaziuoti....akcijos... uuuujjj, kaip gaila..

O mano to kremuko nezinot? Reiks kada parduotuvej pasidomet, kas ten per daiktas...
Papildyta:
QUOTE(Fėja* @ 2012 09 30, 12:26)
Merginos, gal žinot, kas čia do priemonė? kam skirta ir pnš.?

user posted image

As apie sita...
Atsakyti
aš turiu šitą kremą.
tai jis toks lengvas, malonus, skaniai kvepia. Pgal viską, turėtų balinti dėmėles, bet šito nelabai pastebėjau. Vasarą beveik nenaudojau, nes kažkaip keistai riebindavo. O dabar kažkas su oda atsitiko, tai tik gydomąjį kremą naudoju, šitas bišk pamirštas.
Nežinau, pabaigsiu kaip nors ir nekartosiu
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2012 10 03, 14:02)
Negaliu pasakyti tiksliai, nebuvau, bet akcija aliejukams lyg -40 proc.  ax.gif

Pas mus Sarmoje jokios akcijos aliekumas ax.gif testeris buvo, patepiau galiukus gan skalsei, tai jokio efekto nepajutau blush2.gif tik tiek, kad kvepia labai wub.gif
Atsakyti
Pats didziausias slamstas tai Loreal, kiek kartu pasidaziau Loreal tusu, is karto akies uzdegimas, uzsikimsdavo liaukutes ir pan. Taip ir isivaizduoju ta kubila, kuriame verda trecio pasaulio salims kosmetika blink.gif
Atsakyti
QUOTE(leticia @ 2012 10 05, 21:28)
Pats didziausias slamstas tai Loreal, kiek kartu pasidaziau Loreal tusu, is karto akies uzdegimas, uzsikimsdavo liaukutes ir pan. Taip ir isivaizduoju ta kubila, kuriame verda trecio pasaulio salims kosmetika  blink.gif

Tai gal vienu ir tuo pačiu nusenusiu dažotės. Pirmą kart tokią nesamonę girdžiu...Ir išvis kam reikia dažytis antrą kart-kai jau vieną kart užpuolė akies uždegimas, užsikimšo liaukutės biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(leticia @ 2012 10 05, 22:28)
Pats didziausias slamstas tai Loreal, kiek kartu pasidaziau Loreal tusu, is karto akies uzdegimas, uzsikimsdavo liaukutes ir pan. Taip ir isivaizduoju ta kubila, kuriame verda trecio pasaulio salims kosmetika  blink.gif

Mano akys jautrios, nešioju akinukus, nuolat naudoju lorealio tušą, jokios liaukos dar neužsikimšo biggrin.gif
Gal tos liaukutės užsikemša nevalant tušo? g.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Galinti: 05 spalio 2012 - 21:46
Sveikos, gal kas bandet Loreal base? g.gif Kaip ji jums? Gal yra geresniu variantu is kitu firmu?

user posted image

Atsakyti
QUOTE(K_margo @ 2012 10 06, 13:32)
Sveikos, gal kas bandet Loreal base? g.gif  Kaip ji jums? Gal yra geresniu variantu is kitu firmu?

Aš turiu. Man nepatinka, nes atrodo toks bereikšmis dalykas. Naudoju tik kai išeinu kur nors vakare, reikia, kad makiažas nenubėgtų. Tai visų pirma, išsitepus toks keistas jausmas, lyg oda būtų padengta kokiu tinku. Ir labai sušvelnina odą. Vizualiai truputį matosi, kad užpido poras, oda atrodo lygesnė. Po tepu krempudrą ir ji nesitepa taip lygiai kaip ant paprastai paruoštos odos. Nepasakyčiau, kad makiažas išsilaiko ilgiau. Naudoju, kad sunaudočiau, bet daugiau nekartosiu ne tik šito produkto, bet ir apkritai primer'ių ax.gif
Atsakyti
QUOTE(leticia @ 2012 10 05, 22:28)

Siųskitės iš USA tarkim tą patį tušą ir galėsit būti rami, kad išvirtas ne trečio pasaulio šalims biggrin.gif

Aš dabar siunčiuosi, bet nežinau ar bus koks skirtumas nuo parduodamų pas mus ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistuliaa: 08 spalio 2012 - 09:02
O gal kuri mergina galetu atsiliepti apie lupu dazus? 4u.gif radau labai grazia spalvyte, tai mastau ar bandyti su savo jautriom lupom ax.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
gal kas bandet kokie atsilepimai apie si krema

user posted image
Atsakyti
QUOTE(K_margo @ 2012 10 06, 12:32)
Sveikos, gal kas bandet Loreal base? g.gif  Kaip ji jums? Gal yra geresniu variantu is kitu firmu?

Bandžiau Loreal bazę, nepatiko, atidaviau mamai, bet ir ji nenaudoja. Nieko gero, jokio ypatingo efekto nesuteikia, man asmeniškai tik odą labai švelnią padaro, gal kiek poros mažesnės, bet tas pats efektas man ir su paprasčiausiu, kasdien naudojamu fluidu. Nekartočiau schmoll.gif
Atsakyti