Įkraunama...
Įkraunama...

L'Oreal Paris

QUOTE(Fėja* @ 2012 06 10, 09:49)
Labukas, gal kuri išbandžiusi atsiliepimą parašys 4u.gif kuris geresnis, kuo jie apskritai skiriasi

user posted image

turiu sita, siaip viskas ok dazo gerai tik po menesio juoda spalva jau pradejo sunkiau tepti, negi baigesi unsure.gif g.gif
Atsakyti

geresniu blakstienu tušų už šios firmos dar neesu atradus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(AnnaKonda @ 2012 07 12, 11:22)
maciau likucius Vilniaus Oze Eurokok berods - tamsiai zalios spalvos ir auksinius... noreciau ramesnes spalvos tai niekur ner.. JAu ir Maybelline isleido kreminius seselius  tai vargu ar sulaiksim LTU  verysad.gif

dar noreciau paziupineti naujus Loreal lupdazius L’OREAL PARIS Rouge Caresse- klausimas ar pas mus bus??  verysad.gif

Maybelino turiu tuos color tatoo thumbup.gif tikrai verta siustis rolleyes.gif O sie labiau pigmentai, papresuoti. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Preilauskaitė @ 2012 07 06, 13:11)
Sveiki, kokius atspalvius turite? smile.gif kiek dienu mazdaug issilaiko Jums sie naglakiai? 4u.gif  Ar galbut apskritai neturite bedos del ivairiu ir pigiu nagu laku laikymosi?

Turiu bėdų su laikymųsi visada biggrin.gif Lorealis nėra stebuklas, bet visgi laiko gerai su pigiena kokia palyginus, .. Man puikiai laiko 3-4 dienas, 5-ą įmanoma vaikščioti, bet jau pradėję būna lupinėtis ax.gif

Turiu 3 lakus, dabar negaliu konkrečiai pavadinimų parašyti, bet pirkau savo mylimiausias: persikinę, bei kūno\beige spalvas, kurios pas mane visada būna ant rankų nagų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Estela_ @ 2012 07 20, 21:03)
Turiu bėdų su laikymųsi visada  biggrin.gif  Lorealis nėra stebuklas, bet visgi laiko gerai su pigiena kokia palyginus, .. Man puikiai laiko 3-4 dienas, 5-ą įmanoma vaikščioti, bet jau pradėję būna lupinėtis  ax.gif

Turiu 3 lakus, dabar negaliu konkrečiai pavadinimų parašyti, bet pirkau savo mylimiausias:  persikinę, bei kūno\beige  spalvas, kurios pas mane visada būna ant rankų nagų  smile.gif

Uj aciu uz atsakyma! 4u.gif Fsio, reiks isbandyti butinai, man kad ~4 dienas islaikytu tai as dziaugciausi, aciu labai smile.gif
Atsakyti
user posted image

Na va, įsigyjau pagaliau thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Labai džiaugiuosi, gaila, kad LTU nėra šių šešėlių (yra pan. pakuotės, bet ne šie).

Produktas primena pigmentus supresuotus ir supurkštus su fixatoriumi. thumbup.gif Žinau, kad lyginami su Armani, bet aš lyginčiau su Make up for ever pigmentais, kadangi prieš naudojima teptuką supurškiu su fixeriu. bigsmile.gif Labai gražios spalvytės, laikosi iš ties ilgai. Labai patinka violetinė spalva, nes primena mufe pigmentą, bet lengviau loreal pasikabina ir tvirtinasi thumbup.gif

user posted image

ir man labai patinka pirmoji ruda, tokia iškirtinė, gal nelabai matosi foto smile.gif, bet vadinasi endless chocolat
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo makeup: 31 liepos 2012 - 22:05
Šiandien išbandžiau BB kremą (revitalift repair 10). Ir ką - sužavėjo. Mano oda dabar išgyvena beprotystės tarpsnį: turiu keletą spuogiukų, t-zona itin riebi pasidarė, o aplink nosį ir burną - pašerpetojimai. Išbuvau apie 6 val, nenuplaukė ir nepradėjo blizgėti be proto, sulygino odos spalvą, spuogų neužmaskavo, bet tam yra maskuokliai, pašerpetojimų neišryškino. Apskritai veidas toks gaivus atrodė. Kasdienai man pudra per sunki, tai šis bus pats tas. Pirksiu pilną pakuotę, nors kaip suprantu jis skirtas kiek brandesnei odai irnesakyk.gif
Atsakyti
Ar pas mus atsirado naujieji aliejukai? Pakuotes primena Kerastase, o ir gamintojas tas pats... ax.gif

user posted image
Atsakyti
aha, yra, rodos Sarmoje mačiau
Atsakyti
QUOTE(makeup @ 2012 07 31, 23:04)

Na va, įsigyjau pagaliau  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  Labai džiaugiuosi, gaila, kad LTU nėra šių šešėlių (yra pan. pakuotės, bet ne šie).

a-ha g.gif ir is to dziaugsmo siulot seselius isparduotuvej lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(AnnaKonda @ 2012 09 21, 12:38)
a-ha  g.gif  ir is to dziaugsmo siulot  seselius  isparduotuvej  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(AnnaKonda @ 2012 09 21, 12:38)
a-ha  g.gif  ir is to dziaugsmo siulot  seselius  isparduotuvej  lotuliukas.gif

Dėja, turiu visą kolekciją wub.gif , naudoju ir esu labai patenkinta thumbup.gif Nupirkau pigiau ne tik draugėms, bet liko ir pardavimui tongue.gif
poster_offtopic.gif
Kažkaip nelabai išėjo paprikolint lotuliukas.gif doh.gif Kur matei, kad paruodu panaudotus, man nepatikusius? doh.gif Parduodu naujus, nepradarytus. rolleyes.gif umn.gif hihihi.gif

O jei kam įdomu, pasinaudokite google arba youtube kanalu, pilnas internetas nuostabiausių atsiliepimų... bis.gif
Atsakyti