Įkraunama...
Įkraunama...

L'Oreal Paris

Giriu naująjį laką, L'Oreal Colour Richie

user posted image

Turiu keletą spalvų, bet labiausiai patinka visgi kokybė. Tik ji privertė po vieno išbandyto lako įsigyti dar kelis smile.gif
Šepetėlis super patogus, lako butelaičiai gražus, ko gi dar norėti? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Estela_: 06 liepos 2012 - 00:35
L'oreal Mythic Oil:
user posted image

Labai patinka thumbup.gif . Lengvas, neapsunkina plauko, plaukai minkšti ir blizgantys, lengvai išsišukuoja. O jau kvapas wub.gif .
Atsakyti
QUOTE(Gratis @ 2012 07 06, 08:53)
L'oreal Mythic Oil:
user posted image

Labai patinka thumbup.gif . Lengvas, neapsunkina plauko, plaukai minkšti ir blizgantys, lengvai išsišukuoja. O jau kvapas wub.gif .

Kur yra jo pirkt? Kirpyklose reikia ieskot? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Estela_ @ 2012 07 06, 00:31)

user posted image

Turiu keletą spalvų, bet labiausiai patinka visgi kokybė. Tik ji privertė po vieno išbandyto lako įsigyti dar kelis  smile.gif 
Šepetėlis super patogus, lako butelaičiai gražus, ko gi dar norėti?  biggrin.gif

Sveiki, kokius atspalvius turite? smile.gif kiek dienu mazdaug issilaiko Jums sie naglakiai? 4u.gif Ar galbut apskritai neturite bedos del ivairiu ir pigiu nagu laku laikymosi?
Atsakyti
QUOTE(Mintee @ 2012 07 06, 12:30)
Kur yra jo pirkt? Kirpyklose reikia ieskot?  4u.gif

Aš siunčiausi iš lookfantastic.com smile.gif .
Atsakyti
O as nusipirkau irgi taip dabar giriama Color Richi nagu laka, spalva 102 Macaron Noisete ir nzn, ispudzio man nepaliko, labai jau nelygiai nusilakavo, kaip ruozais tokiais, nors ir du sluoksnius 'dejau'
Dar turiu 107 Beige Boheme spalvyte,ziuresiu po keliu dienu kaip ji, gal geresnis lakavimas bus..
Atsakyti
QUOTE(Estela_ @ 2012 07 06, 02:31)

drinks_cheers.gif ir aš giriu. Vakar tik išbandžiau - patinka, žiūrėsiu, kiek išsilaikys biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ingapoc @ 2012 07 06, 11:19)
O as nusipirkau irgi taip dabar giriama Color Richi nagu laka, spalva 102 Macaron Noisete ir nzn, ispudzio man nepaliko, labai jau nelygiai nusilakavo, kaip ruozais tokiais, nors ir du sluoksnius 'dejau'
Dar turiu 107 Beige Boheme spalvyte,ziuresiu po keliu dienu kaip ji, gal geresnis lakavimas bus..

Pritariu, aš taip pat šiandien nusipirkau L'Oreal Colour Richie http://www.google.lt...:14,s:102,i:139 šią spalvą, tai įspūdžio nepaliko, spalvos gal ir gražios, bet kaip eilinis nagų lakas, šepetėlis irgi nieko neypatingas, žodžiu paprastas nagų lakas. Palyginus su Maxfactor nagų lakais, tai kokybė nekokia schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(adielaxyiuo @ 2012 07 09, 17:44)
Pritariu

Isbandziau vakar dar ir antra spalva, isvada viena- trecios spalvos nebus schmoll.gif
beto kad lakuoja negraziai, tai galiu pasakyt, kad vakar ryte nagai lakuoti, daba va ziuriu- galiukai jau apsilaupe..
Atsakyti
QUOTE(miyako @ 2012 02 08, 11:03)
Merginos, sakykit, gal kas kur mate siuos seselius??
user posted image

As visur apie juos paklausiu - niekas net negirdejo apie juos. O internetas jau pilnutelis atsiliepimu..senokai ieskau, bet niekur nemaciau

Radot LTU ? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Estela_ @ 2012 07 06, 00:31)

Turiu keletą spalvų, bet labiausiai patinka visgi kokybė. Tik ji privertė po vieno išbandyto lako įsigyti dar kelis  smile.gif 
Šepetėlis super patogus, lako butelaičiai gražus, ko gi dar norėti?  biggrin.gif

Na lakas butu idealus jei ne toks trumpas laikymasis. Viskas su juo kaip ir gerai - spalvos grazios, sepetelis patogus, lakuoja graziai, spindi... Bet man laikosi vos vos viena diena. vakare jau aptrupejes buna. Ir jei tik kur brukst - is karto zyme. Nu o galetu jis ilgiau laikytis...
Atsakyti
QUOTE(makeup @ 2012 07 09, 20:00)
Radot LTU ? unsure.gif

maciau likucius Vilniaus Oze Eurokok berods - tamsiai zalios spalvos ir auksinius... noreciau ramesnes spalvos tai niekur ner.. JAu ir Maybelline isleido kreminius seselius tai vargu ar sulaiksim LTU verysad.gif

dar noreciau paziupineti naujus Loreal lupdazius L’OREAL PARIS Rouge Caresse- klausimas ar pas mus bus?? verysad.gif
Atsakyti