Įkraunama...
Įkraunama...

L'Oreal Paris

QUOTE(Estela_ @ 2012 05 24, 10:11)
Kaip jums Arginin Resist linija, ar padeda nuo slinkimo pvz šampūnas?

user posted image

As naudojau tik kauke. Nieko ypatingo. Paprasta kauke, kad labai drekintu nepastebejau, nuo slinkimo, kad pades net nesitikejau, manau jei yra slinkimo problema, reikia rimtesniu priemoniu. Tik tiek, kad po plovimo plaukai buvo slidus, lengvai sukavosi. Bet cia irgi nededu didelio pliuso, nes visos kaukes sioje kategorijoje palengvina sukavima. Pirkau su didele nuolaida, tai uz tokia kaina (2eur) likau patenkinta, kita karta pirkciau, jei butu vel tokia kaina. smile.gif
Atsakyti
Gal kas nors bande Loreal BB bent meginuka?smile.gif

Kaip jis?
Atsakyti
Gal kuri jau bandė?

user posted image
Atsakyti
Kaip tik turiu dabar sios serijos sampuna ir purskiama balzama, naudojau jau ne karta, ispudis labai gerai, kazkokio stebuklingo volume, aisku, nepadaro, bet plaukai tikrai graziai krenta wink.gif

user posted image

Ir labai giriu Riche nagu lakus thumbup.gif kolkas tik viena spalva turiu isigijus, bet tikrai pirksiu ir kitu, man visi lakai labai trumpai laikosi, tai sis tikrai ilgiau, puikiai uztenka vieno sluoksnio (bent mano spalvai) ir sepetukas be galo patogus lakuoti thumbup.gif
Atsakyti
Nusipirkau tusa million lashes. Praskiecia blakstienas graziai,taciau nepailgina,kaip as tikejausi. Teks vel grizti prie telescopic, jis man pats geriausias,nes tik su juo isgaunu pailginimo efekta smile.gif
Atsakyti
Gal kuri galetu palyginti loreal bazes su clinique?ar panasios?
Atsakyti
Nusipirkau vakar krema nutri gold ,maitinanti.Nors mano oda riebi,bet jauciu kad yra dehidratuota,tai bandysiu ja pamaitinti per nakti,o ryte tepsiu lengvu drekinanciu kremu. kremas gan riebus ,konsistencija kaip sviestmedzio sviesto kazkas panasaus,kietas toks.ziuresiu kaip patiks odai ilgiau panaudojus, man beveik 30metu, parasyta kad skirtas visoms amziaus grupems,bet ir pastangrina atseit smile.gif

user posted image
Atsakyti
Riebiai odai puikiai tinka Loreal paris mat morphose pudra. Tik vasarai gan sunkoka. Bet rudeniui ir žiemai - tobulas variantas. Blizgesys išlenda tik antroje dienos pusėje. Tai supeeeer, nes oda mano tikrai riebi thumbup.gif
Šaltesniam sezonui tikrai siūlau. Tik daug jos neperkraukit, nes kaip su moliu galit atrodyti.
Papildyta:
Taip pat man labai patiko Loreal nagų lakai. Laiko virš 10 dienų, jei ten nešveiti vonios ir pan. Tiesiog nuostabūs! Ypač raudonas, iškart atkreipia dėmesį. Matosi, kad ne pigiausiu nagų laku nusilakavai.
Atsakyti
Išmėginau ir aš tą nagų laką, spalvą Milk Shake in LA, tai net nežinau.. ;< Spalvos šiaip labai gražios ir gražiai atrodo, šepetukas gan patogus pasirodė (išskyrus gal mažiausią pirštelį), bet laikymas... Džiuvo gan ilgokai, o kai išsiploviau galvą, tai tiesiog nusilupo taip gražiai ir lengvai kaip juostelė kokia. Nesu mėgėja naudot top coat'ų ar lako pagrindų, tai net nežinau kame čia bėda - ar nelaiko man tie lakai išvis, ar tiesiog nevykusį pagriebiau. Šiaip, gal dar pirkčiau per kokią akciją, bet nuomonė nukrito apie juos :/// Daug tikėjausi.
Atsakyti
QUOTE(illuminated @ 2012 07 05, 18:44)
Išmėginau ir aš tą nagų laką, spalvą Milk Shake in LA, tai net nežinau.. ;< Spalvos šiaip labai gražios ir gražiai atrodo, šepetukas gan patogus pasirodė (išskyrus gal mažiausią pirštelį), bet laikymas... Džiuvo gan ilgokai, o kai išsiploviau galvą, tai tiesiog nusilupo taip gražiai ir lengvai kaip juostelė kokia. Nesu mėgėja naudot top coat'ų ar lako pagrindų, tai net nežinau kame čia bėda - ar nelaiko man tie lakai išvis, ar tiesiog nevykusį pagriebiau. Šiaip, gal dar pirkčiau per kokią akciją, bet nuomonė nukrito apie juos :/// Daug tikėjausi.

Sepetelis labai patogus, man patiko smile.gif naudoju pagrinda ir top coat'a, issilaike 4 dienas, kaip ir pigesni lakai, pvz Golden Rose. Indu rankomis neplaunu, namu tvarkymui naudoju pirstines. Labiausiai patiko septelis, vien del jo pirkciau si laka, bet nors ir daug spalvu, as nerandu idomesniu atspalviu, labai jau standartines spalvos smile.gif
Atsakyti
Oij, aš tai randu nemažai gražių spalvų ten : ) Mauve Rendezvous, Mysterious Icon, tie ala mėtiniai atspalviai, levandinės kelios rods, nude spalvų berods neblogų, Marrakech Sand, Exotic Canarie linksmai atrodo.. Raudonų atspalvių nežiūrinėjau, bet įdomu ar būtų tokia ne skaisčiai raudona, o tokia tamsi, kraujo spalvos. Nes aš arba spalvų neskiriu, arba sunkiai sekasi man tokį atspalvį surast biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(illuminated @ 2012 07 05, 19:40)
Oij, aš tai randu nemažai gražių spalvų ten : ) Mauve Rendezvous, Mysterious Icon, tie ala mėtiniai atspalviai, levandinės kelios rods, nude spalvų berods neblogų, Marrakech Sand, Exotic Canarie linksmai atrodo.. Raudonų atspalvių nežiūrinėjau, bet įdomu ar būtų tokia ne skaisčiai raudona, o tokia tamsi, kraujo spalvos. Nes aš arba spalvų neskiriu, arba sunkiai sekasi man tokį atspalvį surast biggrin.gif

As pripazistu tik raudona ir visus jo atspalvius, tai man nera daug graziu spalvu biggrin.gif Arba yra tokios, kurias as jau turiu is kitu firmu smile.gif
Atsakyti