Įkraunama...
Įkraunama...

L'Oreal Paris

QUOTE(Estela_ @ 2012 03 31, 13:11)
O kaip jum pudra, nepasirodė super lengva.. ? Bandžiau ant rankos tai atrodė kad visiškai peršviečiama, o maskavimo norėčiau kiek didesnio, gal maždaug tokio kaip dabar naudojamos Bourjois Healthy Mix..  smile.gif
Pabandykit su šešėlių pagrindu, prie jo turėtų milteliai labiau prilipti ir taip nebyrėti..

Aš prieš tai HM naudojau, tai man nepasijautė, kad Loreal žymiai mažiau maskuoja smile.gif nėra labai daug maskavimo, bet man kasdienai į darbą pakanka, pamaskuoja tamsesnes dėmeles, palygina spalvą. Norint daugiau maskavimo, turiu kitų pudrų, o kasdienai papildomai maskuoklį nusipirkau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2012 03 31, 16:11)
Aš prieš tai HM naudojau, tai man nepasijautė, kad Loreal žymiai mažiau maskuoja smile.gif nėra labai daug maskavimo, bet man kasdienai į darbą pakanka, pamaskuoja tamsesnes dėmeles, palygina spalvą. Norint daugiau maskavimo, turiu kitų pudrų, o kasdienai papildomai maskuoklį nusipirkau  ax.gif

O kaip su blizgejimu? Islenda greiciau nei su kitomis pudromis, ar veliau? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(FoxLady @ 2012 04 10, 19:55)
O kaip su blizgejimu? Islenda greiciau nei su kitomis pudromis, ar veliau? ax.gif

Abi blizga biggrin.gif užsisakiau šiandien mineralinę vasarai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(_sala_ @ 2011 12 09, 10:20)
Merginos, kaip suprantu Lorealis yra išleidęs liniją Bare Naturale, bet LT da turbūt nėra..Gal ka jau esat bandžiusios ką nors?

Išbandžiau šitos naujos serijos mineralinę, kolkas nepajutau skirtumo su senąja, tik tiek, kad žymiai švelnesnis šepetukas biggrin.gif pati pudrytė man labai patinka, tokiais orais žymiai smagiau nei visos skystos...
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2012 04 30, 09:49)
Išbandžiau šitos naujos serijos mineralinę, kolkas nepajutau skirtumo su senąja, tik tiek, kad žymiai švelnesnis šepetukas  biggrin.gif  pati pudrytė man labai patinka, tokiais orais žymiai smagiau nei visos skystos...

Aš ir nemaniau kad jos skirias g.gif , kiek žinau tai JAV rinkai vadinasi Bare Minerals, kitur dar kitaip, pvz dabar aš papirkau va tokią
user posted image

..tai čia Vokietijos rinkai skirta. Nebent iš Vakarų parvežtos kokybė geresnė ... bandysiu kai saviškę pavadinimu True Match Minerals subaigsiu. smile.gif
Tokiems orams man ji irgi superinė, nei nubėga, nei dingsta kur thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Estela_ @ 2012 04 30, 19:28)
Aš ir nemaniau kad jos skirias  g.gif , kiek žinau tai JAV rinkai vadinasi Bare Minerals, kitur dar kitaip, pvz dabar aš papirkau va tokią
  smile.gif

Bare Minerals yra kita kosmetikos firma g.gif L'Oreal yra Bare Naturale

pastaruoju metu naudojau Lumi Magique kremine pudra, tai po poros savaiciu naudojimo padejau giliai i kosmetine, nes taip nenormaliai kimso poras doh.gif ir labai sunki man ji buvo, tad gryzau prie Vichy...

Taip pat karts nuo karto naudoju Nude Magique BB cream

user posted image

is esmes geras daiktas jei nesinori kremines pudros, bet maskuoja prastokai o ir neislaiko dienos, tai kaip ir nevertas buvo pirkti, bet vis tiek naudoju as ji biggrin.gif
Atsakyti
man įdomu paklausti apie tušą 4D.kas naudojate ar pastebėjote pačiame tuše daug mažų mažulyčių plaukelių-atplaišėlių.pirkau internetu "šį gėrį", kas jam padaryta?ar jis tiesiog toks yra?iš kur tie plaukeliukai? doh.gif user posted image
Atsakyti
QUOTE(rentabili @ 2012 05 02, 20:15)
man įdomu paklausti apie tušą 4D.kas naudojate ar pastebėjote pačiame tuše daug mažų mažulyčių plaukelių-atplaišėlių.

Taip, yra, "prilimpa" jie prie blakstienų ir prailgina smile.gif .
Atsakyti
Gal kas bandet? Idomu atsiliepimai

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Noya @ 2012 05 21, 18:51)
Gal kas bandet? Idomu atsiliepimai

Mane taip pat domina 4u.gif
Atsakyti
bandau po truputį, bet dar per mažai laiko naudoju, kad ką nors pastebėčiau.
Porų atrdo kaip ir nekemša, veidas kalėdine eglute nepatamta, pudra ant jo tepasi lengvai. O ar ką ten balina (tikrai turiu ką) dar nežinau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Estela_ @ 2012 04 30, 19:28)
Aš ir nemaniau kad jos skirias  g.gif , kiek žinau tai JAV rinkai vadinasi Bare Minerals, kitur dar kitaip, pvz dabar aš papirkau va tokią
user posted image

..tai čia Vokietijos rinkai skirta. Nebent iš Vakarų parvežtos kokybė geresnė ... bandysiu  kai saviškę pavadinimu  True Match Minerals subaigsiu.  smile.gif
Tokiems orams man ji irgi superinė, nei nubėga, nei dingsta kur thumbup.gif

Gal tada ir nesiskiria, aš iš JAV ir siunčiausi smile.gif
Atsakyti