Įkraunama...
Įkraunama...

Ema

Be galo grazus vardas smile.gif pati deciau dukrai varda Ema arba Ula wink.gif
Pazystu viena Ema, labai miela mergyte, ir viena Emanueli todel ir blogu asociaciju nekyla cool.gif
Atsakyti
smile.gif+2009 09 14, 19:45-->
QUOTE(Lina smile.gif @ 2009 09 14, 19:45)
na nezinau,kodel sakai ne lietuviskas g.gif  mano uosvenei netoli 60 m. ir jos vardas Ema.......gal apart Onos ir Antano daugiau lietuvisku vardu nera? lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Ema

Kilmė: hebrajų; Lytis: moteriška; Raidžių: 3; Paplitimas: dažnas; Vertinimas: labai gražus;
Reikšmė:
trumpinys iš Emanuelė: „dievas su mumis“ Tikrai juokinga! Zinau daug lietuvisku vardu,bet tavo anyta,ne uosve,uosves turi tik vyrai biggrin.gif turi zydiska varda bigsmile.gif Pries rasydama ir juokdamasi pagalvok ar pati nejuokingai atrodai.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lolita123 @ 2009 09 15, 21:47)
Ema

Kilmė: hebrajų; Lytis: moteriška; Raidžių: 3; Paplitimas: dažnas; Vertinimas: labai gražus;
Reikšmė:
trumpinys iš Emanuelė: „dievas su mumis“  Tikrai juokinga!  Zinau daug lietuvisku vardu,bet tavo anyta,ne uosve,uosves turi tik vyrai biggrin.gif  turi zydiska varda bigsmile.gif  Pries rasydama ir juokdamasi pagalvok ar pati nejuokingai atrodai.. smile.gif

man cia tavo filosofiju apie vardus nereikia-Aciu,as turiu savo nuomone,kas man patinka,o kas ne...vienareiksmiskai nei Lolitos,nei Emos man ne schmoll.gif wub.gif labai atsiprasau,jeigu nuomone mano skiriasi nuo tavos smile.gif taip,kad apie hebrajus,as galiu pati pasiskaityti....bet vistiek Dydelis ACIU,kad pasiskaitei apie Emos vardo kilme ir apsvietei visus sios temos skaitytojus thumbup.gif
Atsakyti
smile.gif+2009 09 15, 23:55-->
QUOTE(Lina smile.gif @ 2009 09 15, 23:55)
man cia tavo filosofiju apie vardus nereikia-Aciu,as turiu savo nuomone,kas man patinka,o kas ne...vienareiksmiskai nei Lolitos,nei Emos  man ne  schmoll.gif  wub.gif  labai atsiprasau,jeigu nuomone mano skiriasi nuo tavos smile.gif  taip,kad apie hebrajus,as galiu pati pasiskaityti....bet vistiek Dydelis ACIU,kad pasiskaitei apie Emos vardo kilme ir apsvietei visus sios temos skaitytojus thumbup.gif

Labai prasom! As nieko nefilosofuoju,tai tik paprasti faktai lotuliukas.gif Turek savo nuomone,kaip ir as ja turiu. Ir man visai nera svarbu ar tau patinka Lolita. Man jis paciai nelabai patinka bigsmile.gif Atsiprasineti nebutina,visi cia turi teise pareiksti ka galvoja. drinks_cheers.gif O apie vardo kilme parasiau tik del to,kad tau jis atrodo lietuviskas,tai ko cia pykti tada? ? Jei tavo anyta Ema lietuve,tai dar nereiskia,kad jis lietuviskas..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lolita123: 16 rugsėjo 2009 - 11:51
Ka manotia apie si varda mergaitei? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(**karina** @ 2010 11 30, 16:44)
Ką manote apie šį vardą mergaitei? smile.gif

Nei gražus, nei negražus; kadangi šiuo vardu buvo viena šauni mokytoja, - dar ir įprastas mirksiukas.gif .
Atsakyti
Turiu 6 m. dukrą Emą, man tas vardas gražus, bet labai jau dažnas verysad.gif
Atsakyti
nesąmonė schmoll.gif tik nelietuviukei.
Atsakyti
O man sis vardas grazus tik su dviems m Emma. Tada ir skamba graziau, bet kadangi lietuvoje neturime teises deti dvi raides, tai ir negrazus jis man. Kaip ir Anna. Labai grazus vardas, bet lietuviai ji iskreipia smile.gif
Atsakyti
gražus vardas ir tiek lotuliukas.gif
Atsakyti
O man gražus šis vardas,net labai wub.gif todėl tokį vardą ir turi mūsų dukrytė wub.gif
Atsakyti
grazus
Atsakyti