Įkraunama...
Įkraunama...

Ema

QUOTE(kice @ 2009 01 22, 20:27)
Ema yra vardo trumpinys..
  Yra tam tikros nerasytos taisykles del vardu vartojimo, trumpinimo ir t.t., butu malonu, jei tevai ju laikytusi.. Tada 2m ugio ir 120kg svorio vyrui netektu prisistatineti: Vidutis.. smile.gif

ir kur jau tos nerašytos taisyklės yra? g.gif kam jau čia taip malonu būtų, jeigu grange nevadintų Ema, o Emilija ar Emanuele.
trumpiniai yra normalūs vardai šiais laikais. ir Stasys, ir Juozas, ir Pranas taip pat yra trumpiniai. tai ką, jais negalima vadinti?
mažybinė priesaga -utis yra norminė lietuvių vardų darybos priesaga. Kęstutis, Birutė labai stipriai kliūva?
siūlyčiau pirmiau pavardtyti oficialius vardynus, o paskui kalbėti apie nerašytas taisykles, kurias žino nežinia kas...
Atsakyti
4u.gif labai gražus vardas, savo dukrytei kaip tik tokį ir davėm biggrin.gif .
Atsakyti
as taip pat dukrytei tokio norejau bet gavos kaip gavos biggrin.gif kriksto vardas vis tiek emilija man jis super thumbup.gif
Atsakyti
Man labai grazus, isivaizduoju labai grazia mergaite rolleyes.gif
Atsakyti
Mano vardas Ema smile.gif thumbup.gif
Dar žinau kokias tris Emas biggrin.gif
Man patinka mano vardas... pasitaiko tokių, kurie galvoja,kad tai trumpinys iš Emanuelė ar Emilija, tad kartais pasitaiko,kad ir taip pavadina doh.gif biggrin.gif
Papildyta:
O antras mano vardas Emilija biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Mano antrasis vardas Ema. Esu labai patenkinta juo, nes seniai jo norėjau. O per sutvirtinimo sakramentą būtent jį ir rinkausi, kunigas norėjo perkalbėti, bet aš nepasidaviau. laugh.gif
Atsakyti
rimtai, o geras, nežinojau bigsmile.gif
Atsakyti
Mano vardas taip pat Ema... smile.gif Ir labai juo dziaugiuosi.. Emu pazystu tik viena, o ir per gyvenima tokiu vardu esu sutikusi is viso tik tris merginas...

Maza labai pykau del tokio vardo... biggrin.gif Norejau buti kokia gintare ar egle kaip ir kitos mergaites... biggrin.gif Tik veliau supratau kaip gera tureti reta, trumpa varda... ypac jei pavarde ilga kaip manoji... smile.gif Tik va labai nepatinka kai zmones pradeda man aiskinti kad nera tokio vardo ir kad cia trumpinys tik... Ar kai klausineja ar cia tikras mano vardas...

Beje Ema yra ne tik trumpinys... Tai taip pat germaniskas vardas... Ir butent Emma, o ne emanuele ar emilija.. Tik gaila db reiksmes nebepamenu... smile.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Labai tinkamas vardas turint ilga pavarde thumbup.gif Ir siaip, visai nieko 4u.gif Nors, man jis greiciau kaip Emilijos trumpinys 4u.gif
Atsakyti
Mes savo dukrytei davem varda Ema, man jis labai grazus ir tai nera joks trumpinys, tiesiog Ema thumbup.gif
Atsakyti
Mano vaiko pusseserės vardas Ema - trumpas, paprastas vardas. Bet aš tai būčiau davus Emilija, o sutrumpintai vadinčiau Ema. Vien todėl, kad suaugusiam žmogui sakyti ponia Emilija kažkaip solidžiau, nei ponia Ema.
Dar pažįstamą turim ponią Noną - tai irgi amžinai atrodo, kad čia kažkoks trumpinys, o ne pilnas vardas.
Atsakyti
jei turesim dukryte - ji bus Ema wub.gif
Atsakyti