As rinkciausi Emilija. Juk ji galima trumpint ir vadint Ema. Emos vardo nesirinkciau gyvenant lietuvoje.
grazu!
QUOTE(Chenelle @ 2008 12 17, 09:53)
As rinkciausi Emilija. Juk ji galima trumpint ir vadint Ema. Emos vardo nesirinkciau gyvenant lietuvoje.
o tai kam tada rinktis Emilija ir trumpinti vistiek Ema nesuprantu

Man labai gražus,nei trumpinti nereikia

Mano dukryte Emilija,ir visi trumpina Ema,tai daug kas galvoja,kad jos vardas Ema
Labai grazus vardas

GRAZUS,BET DAZNAS VARDAS.BET GI VISADA TAIP BUS:ATRODO ISRENKI RETA VARDA O PO METU ZEK JAU KAIMYNU PAZISTAMU VAIKU VARDAI TOKIE PATYS

Emilija>Ema nes gražiau skamba, ir Ema nelabai į vardą panašu, tai greičiau tik Emilijos sutrumpinimas

Ema yra vardo trumpinys.. Is Emilijos ar Emanueles.. Juokinat su tom Emom, Medom, Viduciais ir t.t. Jei as vaikuti savo vadinu zuikiuku, tai man ir varda toki deti, nes man grazu?
Yra tam tikros nerasytos taisykles del vardu vartojimo, trumpinimo ir t.t., butu malonu, jei tevai ju laikytusi.. Tada 2m ugio ir 120kg svorio vyrui netektu prisistatineti: Vidutis..
Yra tam tikros nerasytos taisykles del vardu vartojimo, trumpinimo ir t.t., butu malonu, jei tevai ju laikytusi.. Tada 2m ugio ir 120kg svorio vyrui netektu prisistatineti: Vidutis..

Gražus

QUOTE(kice @ 2009 01 22, 20:27)
Ema yra vardo trumpinys.. Is Emilijos ar Emanueles.. Juokinat su tom Emom, Medom, Viduciais ir t.t. Jei as vaikuti savo vadinu zuikiuku, tai man ir varda toki deti, nes man grazu?
o kur tu matai prievartą, negražu, nevadink, kokia problema?
Man irgi labai grazu vardukas
Vakar sedejau ir TV ziurejau ir kazkaip i galva atejo mintis, kad jei bus mergyte- tau bus Ema
Vyrui vakare pasakiau- tai irgi pritare, nes UK visi istars, ne taip kaip su pirma 
grange, neplanuoji dar pirmojo?
Ziuriu jau du metus sita tema rutuliojasi, bet is taves ziniu vis nera?

grange, neplanuoji dar pirmojo?

Grazus vardas