Įkraunama...
Įkraunama...

Ema

Man kaip mamai labai grazus vardas ir grazi reiksme wub.gif wub.gif Mes auginame Emute mirksiukas.gif
Atsakyti
Man labai grazus vardas
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Okei: 11 spalio 2008 - 18:29
Puikus wub.gif
Atsakyti
Mano mociute buvo Emma. Labai grazus man šis vardas smile.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
permeciau kelis lapus, ir nustebau kad siuo varduku sunis net vedina blink.gif negi sunims nera paprastesniu vardu, na bet tiek to kiekvieno pasirinkimo laisve mirksiukas.gif
As asmeniskai zinau tris Emilijas, o Emu musu tarpe nera. Si varda rinkdami derinome prie pavardes ir dukrai labai jis tiko wub.gif
Labai grazi reiksme vardo, sventas vardas, toks trumpas ir paprastas. Siais laikais yra ivairiu vardu, iskraipo tuos vardus, sulietuvina ir t.t.
Man pats mieliausias, graziausias sis vardas wub.gif wub.gif Pasakai varda ir neklausia zmogus koks vardas antra karta, nes jis labai paprastas wub.gif
Atsakyti
gražus wub.gif
Atsakyti
labai grazus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(@@vandeniuke@@ @ 2008 10 13, 12:41)
Sveikos 4u.gif
permeciau kelis lapus, ir nustebau kad siuo varduku sunis net vedina blink.gif negi sunims nera paprastesniu vardu, na bet tiek to kiekvieno pasirinkimo laisve mirksiukas.gif

nereikėtų taip stebėtis, visgi pastebėjau kad šunys paprastai vadinami angliškai vardais, o šis toks ir yra rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(l'eau @ 2008 10 17, 09:28)
nereikėtų taip stebėtis, visgi pastebėjau kad šunys paprastai vadinami angliškai vardais, o šis toks ir yra rolleyes.gif

Sis vardas nera angliskas schmoll.gif
Atsakyti
Aiškus, trumpas, paprastas ir labai nuostabus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(@@vandeniuke@@ @ 2008 10 17, 09:34)
Sis vardas nera angliskas schmoll.gif

na, vokiškas, bet ne esmė. svarbu, kad nelietuviškas.
Atsakyti
QUOTE(LLaura @ 2008 10 09, 18:29)
Labai gražus vardukas thumbup.gif

man jau vaikysteje sis vardas patiko, labai ...... mirksiukas.gif
Atsakyti