Įkraunama...
Įkraunama...

Įvairios pašalpos UK, problemos, sprendimai

QUOTE(Niurzgike @ 2011 01 23, 13:58)
Aciu uz atsakyma, na dar palauksiu smile.gif

Greitai jie gali tik sustabdyti mokejimus,visa kita uztrunka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(maybe24 @ 2011 01 23, 17:00)
Greitai jie gali tik sustabdyti mokejimus,visa kita uztrunka  smile.gif

smile.gif ...kas tiesa,tai ne melas.....o ypač šiais laikais cool.gif
Atsakyti
Va va o as jau nuziteikiau kad sustabdys uz tai kad nepraneziau laiku.nors viliuosi kad dar jiems isaiskinsiu kad darbas mane perspejo kad atleizia pries pora sav.o atleidimo diena raso du men atgal :-(

Atsakyti
QUOTE(camelia1525 @ 2011 01 23, 19:32)
Va va o  as jau  nuziteikiau kad sustabdys uz tai kad nepraneziau laiku.nors viliuosi kad dar jiems isaiskinsiu kad darbas  mane  perspejo kad atleizia pries  pora sav.o atleidimo diena raso du  men atgal :-(

Tax credit'ai neprasys parodyti P45 formos,jei atostogu metu buvo nuskaiciuoti nin contribution,tai jiems ta data ir bus paskutine.
Atsakyti
QUOTE(maybe24 @ 2011 01 23, 23:04)
Tax credit'ai neprasys parodyti P45  formos,jei atostogu metu buvo nuskaiciuoti nin contribution,tai jiems ta data ir bus paskutine.

Siaip tureciau kita sav gauti payslipa,nes forma holiday uzpildziau ir padaviau i ofisa,tai jau privalejo isleist

Atsakyti
labas visoms mamytems
esu cia naujoke, ir is viso forumuose nesusigaudau dar. bet gal as cia rasiu atsakyma? jau daugiau nei pries puse metu kreipiausi i viena firma Londone, kuri berods, anglija.lt reklamuojasi, kad sutvarko pasalpas ir visa kita. sutarties jokios jie su manim nepasirase, avansa issireikalavo... o dabar jauciuosi, kad esu palikta viena musio lauke. jei pati paskambinu i mokesciu inspekcija, man atsako, kad man issiuncia laiskus ir laukia mano atsakymu. o as jokiu laisku butent del work tax ir negaunu... pati tvarkiausi svarankiskai child benefit, ir viska susitvarkiau kuo puikiausiai. patarkit, kaip issivynioti is sios situacijos, nes manau, kad toji firmele nieko nedirba mano labui...
nuosirdus aciu!
Atsakyti
QUOTE(asta_uk2 @ 2011 01 24, 00:13)
labas visoms mamytems
esu cia naujoke, ir is viso forumuose nesusigaudau dar. bet gal as cia rasiu atsakyma? jau daugiau nei pries puse metu kreipiausi i viena firma Londone, kuri berods, anglija.lt reklamuojasi, kad sutvarko pasalpas ir visa kita. sutarties jokios jie su manim nepasirase, avansa issireikalavo... o dabar jauciuosi, kad esu palikta viena musio lauke. jei pati paskambinu i mokesciu inspekcija, man atsako, kad man issiuncia laiskus ir laukia mano atsakymu. o as jokiu laisku butent del work tax ir negaunu... pati tvarkiausi svarankiskai child benefit, ir viska susitvarkiau kuo puikiausiai. patarkit, kaip issivynioti is sios situacijos, nes manau, kad toji firmele nieko nedirba mano labui...
nuosirdus aciu!

mao patarimas kuo greiciau atsiimti dokumentus is tos firmos schmoll.gif
Atsakyti
ax.gif
QUOTE(katherine2 @ 2011 01 24, 01:16)
mao patarimas kuo greiciau atsiimti dokumentus is tos firmos  schmoll.gif
as cia tarpkitko idomu kokia firma blush2.gif gadangi man panasiai buvo tai patarciau geriau paciai tvarkytis cia mamos labai geros tikrai pades smile.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(numanreik @ 2011 01 24, 12:39)
ax.gif  as cia tarpkitko idomu kokia firma  blush2.gif  gadangi man panasiai buvo tai patarciau geriau paciai tvarkytis cia mamos labai geros tikrai pades  smile.gif  mirksiukas.gif

ir as buvau taip papuolus ,ju deka daug pinigeliu praradau doh.gif
Atsakyti
ir man prireik patarimo blush2.gif
nuo taxu metu pradzios zmogus dirbo part time iki liepos men,tada pora menesiu buvo ant jobseeker ir pradejo full time dirbt nuo spalio men...dirba po 33-40 val per savaite.As kiek suprantu,jei nesi uzdirbes to netaxinio 6740 lygtais,taxu is taves neturi niekas imt? blink.gif o is jo ima,po 140-200 kas men g.gif tai man isaiskinkit kaip cia yr,nes tas neapmokestintas minimumas nera dar pasiektas blush2.gif tikiuos supratot ka turiu omeny ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Jojoskia @ 2011 01 24, 12:02)
ir man prireik patarimo  blush2.gif
nuo taxu metu pradzios zmogus dirbo part time iki liepos men,tada pora menesiu buvo ant jobseeker ir pradejo full time dirbt nuo spalio men...dirba po 33-40 val per savaite.As kiek suprantu,jei nesi uzdirbes to netaxinio 6740 lygtais,taxu is taves neturi niekas imt?  blink.gif o is jo ima,po 140-200 kas men  g.gif tai man isaiskinkit kaip cia yr,nes tas neapmokestintas minimumas nera dar pasiektas  blush2.gif tikiuos supratot ka turiu omeny  ax.gif

Ar jis turi P45 forma is part-time darbo?Ar vienodas tax'u kodas ant ju abieju?
Atsakyti
QUOTE(maybe24 @ 2011 01 24, 16:58)
Ar jis turi P45 forma is part-time darbo?Ar vienodas tax'u kodas ant ju abieju?

neturi p 45,bet yra uzpildes p46 naujam darbe ax.gif
Atsakyti