QUOTE(Elcia @ 2011 01 21, 15:44)
Ar galite kas papasakoti, kokiais budais galima pamoketi workers registration scheme? darbdavys praso kad kuo greiciau susitvarkyciau, man paciai priimtiniausia moketi kortele, padaryti pavedima internetu, (lloyds tsb), bet nelabai randu informacijos ar tai imanoma, ar reikes kankintis su visokias cekias ir pan...
reikia moketi paste, postal order lyg ir vadinasi... dar ir £9 uz ta pervedima susimokam
ten ne didele kankyne, tik 10min paste ir papildomi £9
QUOTE(mergiote... @ 2011 01 21, 21:04)
dirbu warehouse, valandine alga 6,80...tai taip ir gaunasi...o jei as seimos neturiu tai nieko nesitiket?
keista... nes man rodos man su minimumu anksciau gaudavosi virs kazkiek virs 10k metams uz 40val. o cia 6,80
siaip manau, kad sunkus atvejis jums juos gauti, nors bandyti galit - per galva niekas neduos
QUOTE(Egliukasz @ 2011 01 21, 22:24)
As dirbau warehouse, 6 svarai uz valanda ir kreipiausi del working tax credit, kas menesy is ten gaunu apie 226 svarus papildomai prie algos. Siaip jeigu neturit santaupu ir neuzdirbat daugiau 16000, galit kreiptis
£226 WTC? o kiek valandu dirbate jus ir jusu vyras?
nes mes kazkodel gaunam tik beveik £38 savaitei... sumazejus darbo valandu skaiciui WTC nepadidejo
drauge sake, kad mazai gaunam kaip su 2 vaikais