[quote=maybe24,2011 01 20, 18:17]
Atostogos,tas pat,kas ir darbas,nes nuo ju tuos pacius mokesciu nuskaiciuoja.Kai gausit P45 tada ir skambinkit,joje bus ir data uzrasyta,kada oficialiai is darbo isejot,nebent nuo atostogu pabaigos negausit p45 ilga laika menesi ir daugiau.
Dar patarciau jokiu formu jiems pastu nesiusti,o skambinti,nes daznai ju nesugrazina,o cia svarbus dokumentas.Paskambinus,galima gauti verteja.
Papildyta:
Aciu Jums labai nuraminot O jau buvau pasiruosusi laiska jiems siusti,dar kol neiteike P45 kad pries atostogas nedyrbau Tai as tos formos ir nesiusciau tik laiska kad paliosavo,nu gal isisuksiu kad nedyrbau ta menesiuka pries atostogas ir neperspejau
Kita syki busiu apdairesne o jiems reik butinai parasyti data kuria mane atleido ar tiesiog pasakyti kad nebedyrbu jau?
QUOTE(camelia1525 @ 2011 01 20, 15:22)
Kita syki busiu apdairesne o jiems reik butinai parasyti data kuria mane atleido ar tiesiog pasakyti kad nebedyrbu jau?
Data sakykit ta,kuri bus ant P45,vistiek ji bus velesne uz atostogas.Zodziu reikia tikslios datos,o ne vien pasakyti kad nebedirbi.
QUOTE(maybe24 @ 2011 01 20, 18:33)
Data sakykit ta,kuri bus ant P45,vistiek ji bus velesne uz atostogas.Zodziu reikia tikslios datos,o ne vien pasakyti kad nebedirbi.
aha tai taip iseina kad dabar dyrbau nuo 17-20 dienos (ta prasme atostogos) o jie man skambinau i dabar ryt paduos forma,tai turbut rasys kad mane atleido 21 diena,(data kiek as suprantu rasys tokia kuria diena pyldo ta forma )
QUOTE(camelia1525 @ 2011 01 20, 15:43)
tai turbut rasys kad mane atleido 21 diena,(data kiek as suprantu rasys tokia kuria diena pyldo ta forma )
Taip turetu buti.Rytoj pamatysit
Aciu labai maybe 24 uz atsakyma , dabar jau ramu
QUOTE(maybe24 @ 2011 01 20, 18:45)
Taip turetu buti.Rytoj pamatysit
aciu labai O jau galvojau kad prisidyrbau
Sveikos
Ar buvote kas susidure su tokia situacija, kad benefitai nukeliautu i uzdaryta banko saskaita, jiems tai buvo pranesta apie nauja saskaita kur vesti pinigelius? As jiems dar karta paskambinau, jie is senos saskaitos grazino sau atgal, o po to tik i nauja mano saskaita. Jau beveik menesi laiko laukiu, kol jie perves i nauja saskaita sukauptus pinigelius, ar tiesa, ka jie sako, kad tai trunka menesi laiko? Aciu.
Ar buvote kas susidure su tokia situacija, kad benefitai nukeliautu i uzdaryta banko saskaita, jiems tai buvo pranesta apie nauja saskaita kur vesti pinigelius? As jiems dar karta paskambinau, jie is senos saskaitos grazino sau atgal, o po to tik i nauja mano saskaita. Jau beveik menesi laiko laukiu, kol jie perves i nauja saskaita sukauptus pinigelius, ar tiesa, ka jie sako, kad tai trunka menesi laiko? Aciu.
sveikos mergaites.
o mes vis dar laukiam child benefitu kuriuos jau netekau vilties gauti. Gruodzio pradzioje buvo metai.skambinau o atsakymas buvo toks.........pasitikslino mano telefono numeri ir pasake kad paskambins jie patys per 5 darbo dienas ir pasakys kokiu dar dokumentu reikia (nebezinau kokiu dar jiems reikia nes viskas buvo issiusta), va ir spekit ar man kas skambino , aisku ne.tai visai nebesuprantu situacijos kiek dar reiks laukti ar isvis dar laukti.
Jau kazkada rasiau kad parasiau apeliacija del working tax nes jie mums priklauso , tai ja jau nagrineja virs 3 menesiu.
o mes vis dar laukiam child benefitu kuriuos jau netekau vilties gauti. Gruodzio pradzioje buvo metai.skambinau o atsakymas buvo toks.........pasitikslino mano telefono numeri ir pasake kad paskambins jie patys per 5 darbo dienas ir pasakys kokiu dar dokumentu reikia (nebezinau kokiu dar jiems reikia nes viskas buvo issiusta), va ir spekit ar man kas skambino , aisku ne.tai visai nebesuprantu situacijos kiek dar reiks laukti ar isvis dar laukti.
Jau kazkada rasiau kad parasiau apeliacija del working tax nes jie mums priklauso , tai ja jau nagrineja virs 3 menesiu.
QUOTE(meduke @ 2011 01 20, 23:59)
sveikos mergaites.
del cb as padaviau 2009 liepa ir pradejau gauti tik 2010 spalio men
QUOTE(katherine2 @ 2011 01 21, 00:16)
del cb as padaviau 2009 liepa ir pradejau gauti tik 2010 spalio men
o kodel tiek ilgai truko aisku atsakymo negavote.ar susikaupiusius pinigelius visus grazino?
QUOTE(meduke @ 2011 01 21, 00:19)
o kodel tiek ilgai truko aisku atsakymo negavote.ar susikaupiusius pinigelius visus grazino?
taip viska grazino ,pries tai gavau laiska nuo okios datos paskaiciuota
nezinau taip galima ar ne bet jie man P45 israse du men atgal data,o ne tada kada mano holidei baiges vakar.gal kas patars ka tokiu atveju daryti?