Įkraunama...
Įkraunama...

Įvairios pašalpos UK, problemos, sprendimai

QUOTE(vida/d @ 2011 01 18, 00:25)
ryt einu i interviu i Job centra.Apsiforminau,kaip bedarbe,turiu 3m+ staza,bet jauciu be reikalo lendu,nes vistiek nei ka pasiulys,nei ka gausiu,nes reikia "plikam" buti jauciu,kad gautum??Idomu,jei mokytis nori daro nuolaidas bedarbiams maziau moketi uz moksla?

nemokamai bedarbiam ax.gif pas mane puse kurso bedarbes bobos virs kokiu 40 doh.gif
Atsakyti
Sveikos mamos,nu ir prigasdino mane nezinau ar tiketi ar ne,gal kuri paneiks,gavau pries pat naujus visas pasalpas child benefit WTC,ir Child tax creditus,dabar padave man darbe P45 forma isiunciau laiska kad mane paliosavo,tai man viena pazystama sako kad be teikalo siunciau sako reikejo iskarto darbintis semfemploidu (atsiprasau nezinau kaip rasosi) nes tipo as gausiu dabar tik child tax creditus,ir tai labai mazai,o man kazkaip atrodo kad WTC skaiciuos kaip seimai nes vyras dyrbantis,ir kaip tik kaip as nedirbanti turetu padideti ,tai dabar nebezinau nei ka daryti,darbintis kad dyrbu namuose ar ne? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(camelia1525 @ 2011 01 18, 14:16)
Sveikos mamos,nu ir prigasdino mane nezinau ar tiketi ar ne,gal kuri paneiks,gavau pries pat naujus visas pasalpas child benefit WTC,ir Child tax creditus,dabar padave man darbe P45 forma isiunciau laiska kad mane paliosavo,tai man viena pazystama sako kad be teikalo siunciau sako reikejo iskarto darbintis semfemploidu (atsiprasau nezinau kaip rasosi) nes tipo as gausiu dabar tik child tax creditus,ir tai labai mazai,o man kazkaip atrodo kad WTC skaiciuos kaip seimai nes vyras dyrbantis,ir kaip tik kaip as nedirbanti turetu padideti ,tai dabar nebezinau nei ka daryti,darbintis kad dyrbu namuose ar ne? doh.gif

buvom ir mes taip pasielge...tik vyras pranese kad jis self-emploer neranda darbo ir siuo metu bedarbis,mokejimai pasikeite tik tiek kad mes nebegavom kompensacijos uz darzeli,o visa kita mums mokejo taip pat,nes mano valandu uzteko...tik kai pranesem labai keistai jie mums per savaite net du kartus ismokejo tas pacias sumas...nereikia labai gazdintis smile.gif gal butu buve geriau paciai skambinti ir pasiklausti kokie pakeitimai bus...sekmes...
Atsakyti
sveikos 4u.gif

gal kas zinot ,jei mokejimas buvo gruodzio 31 tai kada bus sekantis ,pasimeciau visai g.gif
Atsakyti
QUOTE(katherine2 @ 2011 01 18, 12:31)
sveikos    4u.gif

gal kas zinot ,jei mokejimas buvo  gruodzio 31 tai kada bus sekantis ,pasimeciau  visai g.gif

Kokia diena jums seip moka?
Papildyta:
QUOTE(camelia1525 @ 2011 01 18, 12:16)

Jei vyras dirba bent 16 val,tai niekas WTC nenutrauks,manau kad bendra suma padides kazkiek.
Tikrai neverta specialiai fiktyviai self registruotis ax.gif
Atsakyti
kazkur apie viduri menesio,bet buvo nauji metai ir ismokejo 31d. tai gal si menesi ir nebus as taip manau g.gif
Atsakyti
QUOTE(katherine2 @ 2011 01 18, 13:08)
kazkur apie viduri menesio,bet buvo nauji metai ir ismokejo 31d. tai gal si menesi ir nebus as taip manau g.gif

Jus apie Child benefit'us klauset?Ar jums tax credit'us karta i keturias savaites moka?
Atsakyti
as klausiau apie tax creditus ,man moka viena karta i men
Atsakyti
QUOTE(Jojoskia @ 2011 01 17, 21:59)
nemokamai bedarbiam ax.gif pas mane puse kurso bedarbes bobos virs kokiu 40  doh.gif

O tai pagal jus tokiam amziuj gal jau siutis drabuzius graban gult huh.gif? Kazkoks siaubas, sitokio senumo babutes dar mokosi ohmy.gif swoon.gif
umn.gif
Atsakyti
QUOTE(katherine2 @ 2011 01 18, 13:49)
as klausiau apie tax creditus ,man moka viena karta i men

kas 4 savaites moka ,vadinasi paziurekit i gruodzio menesio vidury moketa diena ir pridekit 4 savaites.
Papildyta:
QUOTE(Kuzia @ 2011 01 18, 15:18)
O tai pagal jus tokiam amziuj gal jau siutis drabuzius graban gult huh.gif? Kazkoks siaubas, sitokio senumo babutes dar mokosi ohmy.gif swoon.gif
umn.gif

Jo ,virs 40 totali senatve biggrin.gif
Atsakyti
o kiek jus gaunat WTC?

mes tik £37 su kapeikom.
Atsakyti
QUOTE(Kuzia @ 2011 01 18, 18:18)
umn.gif

prisigimde bobikes vaiku,tada isaugino kol i mokykla pradejo eit ir tada i koledza.. lotuliukas.gif atsiprasau,as mastyciau,kad gal viska atvirksciai reiktu daryti...pirma mokslai,tada darbas ir tada vaikai unsure.gif
as turiu sunu 3 metu ir tikrai nezadu daugiau turet dabar,nes noriu sau irodyti,kad galiu succeed moksle ir karjeroij...
dar turiu grupei viena vyra,kuriam 53 metai lotuliukas.gif ir eina koledzam mokytis,tipo nori dirbt health care assistant ar panasiai doh.gif g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jojoskia: 18 sausio 2011 - 21:16