Įkraunama...
Įkraunama...

kepurės, skarelės, skrybelaitės - nertos/megztos

QUOTE(Vaidullka @ 2010 12 12, 09:50)
Osinkoj radau štai tokią kepurytę. Bet nelabai suprantu  g.gif
user posted image
http://club.osinka.r...4611628#4611628

SOS gal ka galėtų paaiškinti kaip megzti šias kepurytes
Atsakyti
sauadsa,labai labai mielas komplektukas wub.gif wub.gif wub.gif

son,labai ''prikolnas'' kepuriukas biggrin.gif thumbup.gif

Tai ir as pasirodysiu biggrin.gif ,nors vakare spalvos gaunasi ne tokios gyvos,kaip diena.

user posted image
Atsakyti
Gal kuri turite šios beretės schemutę? Esu tokią nėrusi, tačiau neišsisaugojau schemos ir pamiršau, kaip nerti kraštelį (ant ausyčių). Viršų gal prisiminsiu rolleyes.gif Didelis AČIŪ iš anksto
user posted image
Atsakyti
QUOTE(audradv @ 2011 03 21, 23:03)
SOS gal ka galėtų paaiškinti kaip megzti šias kepurytes

po apačia yra nuoroda pas rusaites patekti 4u.gif
o grubiai aiškinant: numegztas kvadratas, šonai sutraukti, vietoj skylučių - gėlytės, o kraštas primegztas galiausiai - priduoda tvirtumą.
Aš taip suprantu, gal ir klystu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agnesyte: 22 kovo 2011 - 08:08
QUOTE(sauadsa @ 2011 03 21, 17:42)
Pavasarinis komplektukas panelytei, Hello Kitty mėgėjai smile.gif

labai grazhu ir dailu smile.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(rasa32 @ 2011 03 22, 00:23)
Tai ir as pasirodysiu biggrin.gif ,nors vakare spalvos gaunasi ne tokios gyvos,kaip diena.

Dėl spalvų tai savaime suprantama, bet kepurytė labai graži: paprasta, ir labai dailiai atlikta smile.gif
Atsakyti
Kaip gražu, mergaitės. bigsmile.gif Hello Kitty ir kiti kepuriukai stulbinamo grožio. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnesyte @ 2011 03 22, 08:04)
po apačia yra nuoroda pas rusaites patekti  4u.gif
o grubiai aiškinant: numegztas kvadratas, šonai sutraukti, vietoj skylučių - gėlytės, o kraštas primegztas galiausiai - priduoda tvirtumą.
Aš taip suprantu, gal ir klystu  ax.gif

siek tiek klystat cool.gif , megzta sutrumpintom eilem, kaip aiskina rusaites: gerosios eiles sutrumpintos, blogosios pilnai ismegztos, tik deja nenurodo kiek reiketu nedamegzti. Nes jei tai butu kvadratas, manau labai jau stora butu ties sutraukta vieta. 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(liamuna @ 2011 03 22, 13:07)
siek tiek klystat  cool.gif , megzta sutrumpintom eilem, kaip aiskina rusaites: gerosios eiles sutrumpintos, blogosios pilnai ismegztos, tik deja nenurodo kiek reiketu nedamegzti. Nes jei tai butu kvadratas, manau labai jau stora butu ties sutraukta vieta. 4u.gif .

Agnesyte, liamuna
Ačiū merginos už pagalbą, bet man čia ukštas pilotažas 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(liamuna @ 2011 03 22, 14:07)
siek tiek klystat  cool.gif , megzta sutrumpintom eilem, kaip aiskina rusaites: gerosios eiles sutrumpintos, blogosios pilnai ismegztos, tik deja nenurodo kiek reiketu nedamegzti. Nes jei tai butu kvadratas, manau labai jau stora butu ties sutraukta vieta. 4u.gif .

Ten ir rašiau grubiai blush2.gif O nedamegzti reikėtų mano manymų kokius 2/5 arba 3/5 visos apimties, t. y. 1/5 arba 1,5/5 iš kraštų, nes kitaip tikrai storoka būtų tongue.gif
QUOTE(audradv @ 2011 03 22, 14:18)
Agnesyte, liamuna
Ačiū merginos už pagalbą, bet man čia ukštas pilotažas 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Visai neaukštas mirksiukas.gif
Mergaitės neturiu, pabandyčiau megzti. O maniškis ne kaip atrodys su gėlytėm lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rasa32 @ 2011 03 17, 23:29)
Pora nauju vasariniu kepuryciu smile.gif

user posted image

Sveikos, esu tik pradedancioji nerimu vaseliu, noriu jusu paklausti kokiu rasteliu cia yra uzbaigta kepuryte?
Atsakyti
QUOTE(kamiila @ 2011 03 22, 15:03)
Sveikos, esu tik pradedancioji nerimu vaseliu, noriu jusu paklausti kokiu rasteliu cia yra uzbaigta kepuryte?

Pora eiluciu zemais stulpeliais,o paskutine eile:3zemi stulpeliai,3-4pyneles kilpos ir vel 3zemi stulpeliai.Zemu stulpeliu ir pynutes akiu skaiciu galima rinktis pagal nora mirksiukas.gif
Atsakyti