Sveikos auksarankes..
prasau pagalbos
noriu savo pupa papuosti tokiu komplektuku foto skolinta is vienos forumietes.. tikiuosi ji labai nesupyks.. pasakiskai atrodo!
tik vat.. beda.. nemoku megzti.. tai gal kasnors turi panasios kepurytes schema tik NERTOS...
ir dar..
turiu salikiuko schema tik nesuprantu kaip ji nerti.. tai gal kasnors mane galetu paprotint nuo kurio cia galo pradet?ar is pradziu ilga virvute nusinert ir eit ratu ar kaip?
is anksto dekoju...
QUOTE(ANGELIUKSTE @ 2011 03 20, 17:40)
turiu salikiuko schema tik nesuprantu kaip ji nerti.. tai gal kasnors mane galetu paprotint nuo kurio cia galo pradet?ar is pradziu ilga virvute nusinert ir eit ratu ar kaip?
is anksto dekoju...
Taip,reikia nerti nuo virveles ir apvaliai,schema sifruoti nuo viduriuko
O nertu bereciu pasiieskokit temoj ''Kepures(schemos be komentaru)'',ta tema tolaiu kazkur yra.
QUOTE(rasa32 @ 2011 03 20, 16:57)
Taip,reikia nerti nuo virveles ir apvaliai,schema sifruoti nuo viduriuko
O nertu bereciu pasiieskokit temoj ''Kepures(schemos be komentaru)'',ta tema tolaiu kazkur yra.
tai pradzioj man nusinert norimo ilgio virvele ir vaziuot ratu ar taip? 1,2,3,4 ir t.t. ?
Kiekviena eilė yra skirtinga spalva papaišyta. Pirmoji žalia, nusineri kokio nori ilgio ir padarai tuos rutuliukus. Paskui antra eilė jau rožinė, niu ir t.t. neri ratu.
viskas aisku.. aciu labai
cia mano mylimam suneliui
QUOTE(sauadsa @ 2011 03 21, 17:42)
wow grozis
QUOTE(sauadsa @ 2011 03 21, 19:42)
Koks grožis super