pasirodysiu ir as su paskutiniais darbeliais
QUOTE(Vi vi @ 2011 03 11, 16:56)
Įkeliu ir aš parodyt savo merginos kepurytę pavasariui. Kozeriuku nesu patenkinta, bet nemoku kaip kitaip ji nunert. ir vėžlio žingsnio nemoku, apnėriau kažkaip atbulyn kaip mokėjau ir tiek
jei gerai iziuriu nerei lygiai, bet manau jei siek tiek praplatintum, manau jis siek tiek uzsiriestu ir ne taip giliai uzdengtu akis
kaip sitos kepures atrodytu schema cia
Natuliona, kepurytės
Ir spalvos, ir modeliukai ir smulkios detalės, viskas nuostabu. Žaviuosi žmonėmis, kurie taip sugeba
Ir spalvos, ir modeliukai ir smulkios detalės, viskas nuostabu. Žaviuosi žmonėmis, kurie taip sugeba
Natuliona
QUOTE(natuliona @ 2011 03 12, 12:40)
mano naujos
Kokios fainos Puikiai pasiruošta pavasariui
Tigrinis-leopardinis kepuriukas į komplektą megztukui:
Liamuna reikės pabandyt pernert ta kozerka, siaip dadedinėjau as tu akiu, tik nelabai aiski man ta scjžhema, pagal panašia, o gal net tokia bandžiau
NATULIONA grožiai.
Kaip Jūs taip dailiai prisiuvat papuošimus
NATULIONA grožiai.
Kaip Jūs taip dailiai prisiuvat papuošimus
Kiek daug grozio
natuliona,gal isduosit paslapti,is kokiu siulu neriat vasarines kepurytes?
Man Maxi jau labai pradejo nebepatikti,ypac balti.YarnArt Lilly visai neblogi,bet pas mus mazai spalvu
Man Maxi jau labai pradejo nebepatikti,ypac balti.YarnArt Lilly visai neblogi,bet pas mus mazai spalvu
QUOTE(rasa32 @ 2011 03 13, 17:31)
Kiek daug grozio
siaip pagrindas pas mane vis del to MAXI tik balti ju siuliukai man nepatinka kietoki, bet pernai buvau uztaikius ir nupirkau minkstu MAXI baltu siuliuku tai turiu dar
sitie man patinka minksti ir spalvu pasirinkimas yra
http://www.mezginiup.../1126/filetta_2
QUOTE(Vi vi @ 2011 03 12, 17:11)
nu nezinau taip gaunasi