Natuliona Labai gražu. O iš kokių siūlų nėrei? Konkrečiai rožinė beretė.
natuliona,kepuriukai zaismingi kaip visada
Mano naujienele:
Mano naujienele:
Kokiu groziu uzderejo
Natuliona, Rasa32
Dodone paprasta bet neprasta
Natuliona, Rasa32
Dodone paprasta bet neprasta
Natuliona, Rasa32, dadone, kepuriukai superiniai
QUOTE(natuliona @ 2011 02 28, 19:13)
kiek reikejo kamuoliuku mergaitiskai beretei?
QUOTE(MAMICY @ 2011 03 01, 11:30)
kiek reikejo kamuoliuku mergaitiskai beretei?
sita berete 47-49 galvytei svere 76 gr , tai nepilni 2 kamuoliukai
QUOTE(natuliona @ 2011 03 01, 11:54)
sita berete 47-49 galvytei svere 76 gr , tai nepilni 2 kamuoliukai
dekui
Laba diena,
turiu klausimeli toms kas nere berniukams kepuryte futbolo kamuoli - sujungus visas detales kaip padaryt ta krasteli
turiu klausimeli toms kas nere berniukams kepuryte futbolo kamuoli - sujungus visas detales kaip padaryt ta krasteli
laba
niu jauciuos visiska neismanele ziuredama i si grozi...cai nerta ar megzta? virsu lyg nertas, apacia lyg megzta
QUOTE(natuliona @ 2011 02 28, 09:28)
mano pavasarines
niu jauciuos visiska neismanele ziuredama i si grozi...cai nerta ar megzta? virsu lyg nertas, apacia lyg megzta
QUOTE(ingauk @ 2011 03 01, 14:12)
Laba diena,
paprastai sujungus gaunasi trumpoka, tai tiesiog apvaliai dar danerti i apacia, iki reikiamo ilgio.
QUOTE(FLEXE @ 2011 03 01, 15:05)
laba
manau cia nerta iskiliais stulpeliais, del to atrodo kaip megzta, ypac del to, kad keiciamos spalvytes igaunamas toks efektas. Ane, Natuliona? ar as klystu?