Moteriška kepurė. Siūlai - 50% vilna, 25%merino vilna, 25%akrilas
Raštas iš arčiau:
QUOTE(juodauoga @ 2011 01 25, 14:04)
Moteriška kepurė. Siūlai - 50% vilna, 25%merino vilna, 25%akrilas
Grazus rastas
sveikutės,
nelabai turiu kada visko skaityti ir žiūrinėti- gal galima būtų kokią nuorodėlę vąšeliu nertų kepuryčių, skrybėlaičių
būčiau labai dėkinga
nelabai turiu kada visko skaityti ir žiūrinėti- gal galima būtų kokią nuorodėlę vąšeliu nertų kepuryčių, skrybėlaičių
būčiau labai dėkinga
QUOTE(sidrulka @ 2011 01 28, 02:15)
sveikutės,
būčiau labai dėkinga
būčiau labai dėkinga
http://club.osinka.r...56598?&start=15
QUOTE(juodauoga @ 2011 01 25, 14:04)
Labai fainas raštas Čia smulkus gervuogių raštelis ar koks ???
QUOTE(bazuka @ 2011 01 28, 10:15)
ačiū manua tikrai kokį grožį iš tiek daug išsirinksiu
QUOTE(chimera @ 2011 01 28, 11:43)
Labai fainas raštas Čia smulkus gervuogių raštelis ar koks ???
Dėkui ,
Megzta tokiu raštu : http://www.mezgimozo...
Čia mezgiau sau, pavasariui-rudeniui
Modeliukui mažoka, savininkui gražiau žiūrisi
QUOTE(irmusiux @ 2011 01 28, 15:12)
Čia mezgiau sau, pavasariui-rudeniui
grazu
O koks ros moteriskos rastas? gal pasidalintum?
Aha, labai gražu. Aš irgi raštuko ar instrukcijos norėčiau. O kaip snapelį mezgat? Gal būna kokie pakietinimai, kuriuos apneri ir viskas?
QUOTE(liamuna @ 2011 01 28, 16:23)
QUOTE(naiste777 @ 2011 01 28, 16:28)
Aha, labai gražu. Aš irgi raštuko ar instrukcijos norėčiau. O kaip snapelį mezgat? Gal būna kokie pakietinimai, kuriuos apneri ir viskas?
Pati kepurė megzta virbalais, kraštas ir snapelis vašeliu. Jokio pakietinimo nėra, tiesiog tvirtai paprastu stulpeliu nunerta. Kadangi nedidelis tai nesilanksto, stovi gražiai, tik tai labai priklauso nuo jo prisiuvimo, aš prinėriau. O juostelė ir sagos iš galvos. Ai dar apnėriau vadinamu lyg ir vėžlio žingsneliu. Kas nori rašto ir snapelio schemos parašykite į AŽ Emailo adresiuką, atsiūsiu, nes įkelti iš wordo nemoku.