Laba, aš labai atsiprašau, kad taip įsibraunu, bet galėtumėt pasidalint tokios kepurės schema? labai skubiai reikia
http://public.fotki....b909.html#media
QUOTE(Restar @ 2010 11 30, 10:43)
Liamuna - gražu . O katinus įmezgei ar siuvinėjai?
imezginejau.
QUOTE(IngridaGal @ 2010 11 30, 13:29)
Liamuna - wow kokios nuostabios katytes Atnesiau parodyti savo kepuriuka, bet pries jusu grozi maniske nublanksta
labai grazus tavo komplektukas , man eileje laukia tokio tipo salykas.
QUOTE(·..SunShine..· @ 2010 11 30, 13:52)
Nuostabu, neina atsigrožėti
O iš kokių siūlų mezgėte, ir dėjote vieną ar dvigubą siūlą? Ir kokiu nr virbalais mezgėte?
O iš kokių siūlų mezgėte, ir dėjote vieną ar dvigubą siūlą? Ir kokiu nr virbalais mezgėte?
pusvilne, siulas viengubas (100gr. ->200 m), bet dedant rasta gaunasi silciau, kaip dvigubai. virbalai 2,5 ir netoli 4 (nes as turiu rinkini virbalu, ten nr eina su ketvirtadaliais )
Šilta kepurytė nuostabiam berniukui Suspėjau kaip tik prieš šalčius
QUOTE(man-patinka-tyla @ 2010 11 30, 17:21)
Šilta kepurytė nuostabiam berniukui Suspėjau kaip tik prieš šalčius
o cia kokia sudetis siulu kur apacia megzta? labai jau fainuciai, kaip kailiukas atrodo
Liamuna, labai gražu, labai linksma, labai miela.
Toks rastas yra kiekvienoj mezgimo knygoj,o kepures krastas megztas dvigubas,t.y. uzlenktas ir is karto platintas snapelis.Bet taip labai nepatogu.As tokia kepure dariau taip:numezgiau paprasta krasteli ir snapeli atskirai,i vidu idejau kieta snapeli,kuri isemiau is pirktines beisbolkes,Tada snapeli prisiuvau prie krasciuko.
QUOTE(bumbasi @ 2010 12 01, 10:08)
pasirodysiu ir savo vaikinui megzta kepure. Labai greit nusimezge
paprasta ir elegantiska
QUOTE(liamuna @ 2010 11 30, 20:23)
o cia kokia sudetis siulu kur apacia megzta? labai jau fainuciai, kaip kailiukas atrodo
apačią mezgiau štai iš šitų siūliukų
http://www.schoeller...t...rik=A bis Z
QUOTE(man-patinka-tyla @ 2010 12 01, 13:12)
gal siuntetes siulu is to puslapio?
QUOTE(man-patinka-tyla @ 2010 12 01, 13:12)
as su siais siulais nekokia patirti turiu, tai kazkaip bijau jas pirkti vel (nusipirkau ruzavai baltus, ir mezgiau su baltais siulais, tai viska teko ismesti, bet ir rankos ir siulai tapo viskas ruzava