Labas vakaras, esu naujokė jūsų temoje
norėjau paklaust, gal turit kokią paprastutę nertos kepurytės schemą? labai noriu dukrytei nunerti vasarai kepuriuką, bet nerandu schemučių, arba nežinau kur jų ieškoti ačiū
noriu jūsų mezgėjėlių paklaust, noriu nunerti kepurę.išmatavau vaiko galvos apimtį, pvz.48cm, kažkada jūsų temoje radau ,kad tuos 48cm reikia: 48 :3,14 : 2= 7,6cm. tai suprantu ,kad neriu nuo pat kepurytės pradžios (viduriuko )platintama, iki 7,6cm.tą vadinamą " blyną"(viduriuką kepurės nėriau vienu raštu). paskui pasirinkau kitą raštą, bet jau neplatinau, bet kažkaip per greitai riečiasi, tai va bėda? nežinau ką daryt kad taip nebūtų, lauksiu jūsų patarimų?
QUOTE(irmucė @ 2011 01 19, 16:26)
noriu jūsų mezgėjėlių paklaust, noriu nunerti kepurę.išmatavau vaiko galvos apimtį, pvz.48cm, kažkada jūsų temoje radau ,kad tuos 48cm reikia: 48 :3,14 : 2= 7,6cm. tai suprantu ,kad neriu nuo pat kepurytės pradžios (viduriuko )platintama, iki 7,6cm.tą vadinamą " blyną"(viduriuką kepurės nėriau vienu raštu). paskui pasirinkau kitą raštą, bet jau neplatinau, bet kažkaip per greitai riečiasi, tai va bėda? nežinau ką daryt kad taip nebūtų, lauksiu jūsų patarimų?
arba rastas netinka (sutraukia/isplecia) arba kazkur akis pametei/pridejai. Pabandyk pasiskaiciuoti. reikia kad kiekvienoje eileje akiu skaicius butu vienodas. o jei rastas kaltas, tada reiketu meginuka nusinerti ir matysi, ar reikia daugiau/maziau motyvu
Sveikos Stengiausi atidziai ziureti, bet kaip megzti ta salika-gobtuva nerandu...Gal galetumet padet
buvau temuke pametus tai dabar perziurejau saunuoles liamuna, tavo raudona su katinukais nereali , ta balta irgi natuliona, ir tau pavyko
jau si kokia nereali o kaip ta ilga ilga numegzt? nunert? kokiu buvu? gal kas parasysit
Dalinuosi paskutiniu savo darbu: brolienei dovanu numezgiau salika-mova.
labai idomu ir grazu
ir sis, ir tas su kasom
sita rasta senai noriu isbandyt...turbut siais metais teks
tie, 7.6cm tai spindulys, o ne skersmuo turi but..skersmuo 15.2 cm
QUOTE(norwa @ 2010 12 04, 19:46)
jau si kokia nereali o kaip ta ilga ilga numegzt? nunert? kokiu buvu? gal kas parasysit
QUOTE(IRIM @ 2010 12 30, 16:06)
Dalinuosi paskutiniu savo darbu: brolienei dovanu numezgiau salika-mova.
labai idomu ir grazu
QUOTE(rasa32 @ 2011 01 09, 20:12)
ir sis, ir tas su kasom
QUOTE(kristinalm @ 2011 01 14, 12:57)
sita rasta senai noriu isbandyt...turbut siais metais teks
QUOTE(irmucė @ 2011 01 19, 16:26)
tie, 7.6cm tai spindulys, o ne skersmuo turi but..skersmuo 15.2 cm
QUOTE(bonda @ 2011 01 19, 20:58)
jau si kokia nereali o kaip ta ilga ilga numegzt? nunert? kokiu buvu?
man atrodo čia su lėlyte reik pasidarbuot
QUOTE(fishke @ 2011 01 19, 20:04)
man atrodo čia su lėlyte reik pasidarbuot
ka turi omenyje?
QUOTE(bonda @ 2011 01 19, 20:58)
o kaip ta ilga ilga numegzt? nunert? kokiu buvu? gal kas parasysit
As darau taip:uzmeti pvz.kokias 4-5-6 akis,priklausomai nuo siulu storiu ir mezgu ant kojninio virbalo(kad abu galai butu laisvi).Numezgu eilute i prieki gerai,tada nustumiu mezgini jo neapsukus atgal i virbalo pradzia ir vel mezgu gerai.Tada gaunasi tokia deserele,Visa laika mezgu tik gera puse,ar suprantamai parasiau?
QUOTE(bonda @ 2011 01 20, 12:06)
ka turi omenyje?
Tur but ta,kad reiks daznai matuot kepuryte ant mergytes
QUOTE(rasa32 @ 2011 01 20, 11:13)
As darau taip:uzmeti pvz.kokias 4-5-6 akis,priklausomai nuo siulu storiu ir mezgu ant kojninio virbalo(kad abu galai butu laisvi).Numezgu eilute i prieki gerai,tada nustumiu mezgini jo neapsukus atgal i virbalo pradzia ir vel mezgu gerai.Tada gaunasi tokia deserele,Visa laika mezgu tik gera puse,ar suprantamai parasiau?
nu lyg ir bet kai meginsiu -itariu dar klausimu kils jo man ta desrele labai patiko
QUOTE(rasa32 @ 2011 01 20, 11:13)
Man lyg aišku, bet siūlas nepasilieka kitoj pusėj? Jei ne, tada nesupratau