Įkraunama...
Įkraunama...

Migdymas naudojant Ferberio metodą

QUOTE(J&A @ 2006 02 18, 11:39)
uiiii  unsure.gif ..............  tokiu metodu nedrysčiau savo vaiko kankinkt  schmoll.gif man daug malioniau kai mudu užmiegam apsikabinę  wub.gif

drinks_cheers.gif visiškai pritariu wub.gif wub.gif
Atsakyti
as su savo megicka miegu nuo pat gimimo,nes maitinau man buvo patogiau mirksiukas.gif o paskui labai nusispardo ax.gif ir dar yra"atmazas"nuo tevelio blush2.gif jeigu kas supras blush2.gif
Papildyta:
o beto niekad neleisciau savo vaikiukui rekti tamsoj,ir bijoti tai ne mamos sirdziai schmoll.gif
Atsakyti
Visiska nesamone lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Ateis laikas ir vaikas pats eis miegoti ir uzmigs vienas be mamos ir tecio!!!!

Jei yra rezimas dar galima nuo 6-7 menesiu "bandyti",bet tada vaikui reikalinga mamos meile ir svelnumas wub.gif tai kada pasidziaugsi,jei ne kudikystej ax.gif

Kol pagal metoda vaikas uzmigs praeis 2-3 val.,jei pasiseks-anksciau,bet per ta laika susinervuos mama,vaikas,kiti seimos nariai ir galu gale vaikas bus nugaletojas tongue.gif tai kam vargti??? g.gif Nors kiekvienas augina vaikus pagal save ir yra daug nuomoniu.

Man tai schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif viskam savo laikas!!!!!
Atsakyti
visiskai sutinku thumbup.gif viskam ateina savo laikas,ir nereikia be reikalo traumuoti vaikiuku doh.gif tai kankinasi ir vakas ir mama schmoll.gif
Atsakyti
Sveiki, noriu pasakyti, kad aš su vyru taikėmės prie savo vaiko miego įpročių. Pirmaisiais mėnesiais supavau ant rankų, dainavau lopšines, vežiodavau vežime ir pan. Maždaug metukų Rapolas ėmė miegoti kartu su mumis, t.y. užmigdavo kartu, paskui jį perkeldavome į jo lovytę, pusantrų metukų užmigdavo kai šalia būdavau ir pasakodavau, kad katytė miega, šuniukas miega ir taip be galo be krašto, o beveik dviejų metukų ėmė užmigti vienas pats, pasiguldęs šalia savo mėgstamą daigtą, nereikėjo man jo kankinti, viskas gavosi natūraliai. Dabar baramės tik kai dūksta lovytėje ir nenori eiti miegoti, nors laikrodis rodo beveik vidurnaktį, tada kantrybė mano trūksta, bet šiaip viskas, kas susiję su miegu yra super. biggrin.gif
Atsakyti
baisus padetius su tokiu metodu doh.gif schmoll.gif
jei mazgis uzmigs rekdamas tai nakti tikrai ramiai nemiegos geriau jau as savaip ji ismokinsiu svoj lovytej miegoti wub.gif wub.gif
Atsakyti
Dukrytė nuo kūdikystės nebuvo miegalė. Tėvelis buvo ištremtas iki metų ant čiužinio. Nuo metų miegojom kartu, bet neretai paryčiui persiversdavo iš savo lovelės ir ant mūsų užgriūdavo. Prieš pat gimstant jaunesniambroliui aš išėjau į kitą kambarį. Su tėčiu vaikas graičiau užmiega, nes jis dažnai pirmas nulūžta. Naktinis užmgdymas išsisprendė (tiesa, sunku vyrą įpratinti prie režimo).

Nors dukrai dar nėra trijų, bet dieną ji niekada nebemiga. Keliasi 7-9 val. gulasi 21-22 val. Tiesa, kartais po pietų be problemų ižmiega mašinoje. Šitaip jau tęsiasi gal pusmetį. Iš pradžių pykdavomės, dabar tik pažiūri multukus prigulusi ant sofos ir vėl aktyvi. Bandymai sekti pasakas, uždarymai kambaryje nieko gero nedavė. Dabar net nežinau ką darys po kelių mėnesių darželyje per pietų miegą.

Beje, jaunėlį dar maitinu ir įprastu metu dažniausiai lengvai užmigdau, o tik tada įkeliu lovytėn.
Atsakyti
QUOTE(DiDiDu @ 2006 02 05, 23:25)
  Man šis metodas nepriimtinas. Vien dėl to,kad taip yra sulyginami visi vaikai ,o juk jie visi skirtingi
Nenoriu,kad mano vaikas jaustusį paliktas,vienišas ir užmigtų nuo verksmo  schmoll.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(DiDiDu @ 2006 02 06, 00:25)
Tas Ferberis rašo taip pat kaip Spokas.Buvo toks super duper gydytojas apie 1945 Amerikoj. Jo metodai jau dvidšimt metų tenai laikomi pasenusiais ir jais seniai nbesivadovaujama.

Man šis metodas nepriimtinas. Vien dėl to,kad taip yra sulyginami visi vaikai ,o juk jie visi skirtingi blink.gif  Skirtingi charakteriai,polinkiai,baimės. Pavargs ir užmigs iš nuovargio blink.gif  g.gif  Man tai skamba baisiai. Nenoriu,kad mano vaikas jaustusį paliktas,vienišas ir užmigtų nuo verksmo  schmoll.gif

Tarp kitko,juk net supermamos tituliniame pyuslapyje buvo psichologų komentarai, taip pat ir ,rodos, " Mažylio" žurnale taip pat psichologo aiškinimai,jog toks migdymo būdas yra atgyvena ir nerekomenduojamas . Pasirodo ,jog vaikai prisimena šią palikimo būsena ir tai gali pavirsti į nerimo sutrikimus jiems jau esant suaugusiems. Vaikas turi visą laiką jausti tėvų meilę ir rūpestį ( ne lepinitą).

Rikdymai man panašūs į kareivio muštrą. cool.gif

100% drinks_cheers.gif Pabandziau viena karta ir daugiau ne noriu. Vaikas klyke 15 min. o po to ant ranku kokia val. negalejau nuraminti.
Atsakyti
tik šiandien užsukai šitą skyrelį, pasirodo, aš jau beveik nuo gimimo avo mažąją net to nežinodama auginu pagal Ferberio metodiką thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif ,

įpratom, kitaip nei būti negalėtų, bet jei nuo mylavimo technikos tiesiai vieną dieną nei iš šio nei iš to pereiti prie šios, manau, vaikui smūgis g.gif
Atsakyti
Pabandziau as kelis kart palaukti, 3 min. laukiau, 5 laukiau, kaip stauge mano grazuole taip ir staugia. Manau, kad ne kiekvienam vaikui gali naudoti bendrus metodus, tai individualu, subtilu ir eksperimentams nepasiduodama. Man nepasiseke, gal jums pavyks.
Atsakyti
Ateis laikas ir vaikas pats užmigs be jokių verksmų ir cypimų smile.gif mano dukrytei tas laikas dar neatėjo schmoll.gif
Atsakyti