Įkraunama...
Įkraunama...

Migdymas naudojant Ferberio metodą

nu jau aciu aciu uz pagyras blush2.gif nesu ir as ideali. Buvo viena nakti ir man kantrybe trukus....tai panaudojau ale ta cerberio metoda....kad ji kur galas.....
o buvo taip - mano Nojukas, eilini karta pradejo kilnotis nakti kas 15 min papuko. Tik as uzsnaudziu jis vel keliasi, vel jam papuka duok. O man jau skauda....na galop uzkniso - nebedaviau. Reke. Kadangi salia broliukas su teciu miega, teko eit i kita kabari. Nesiojau supavau. Po mazdaug valandos nusiramino. Uzmigo ant ranku. Jau svajodama apie silta lova, nusinesiau ji atgal i kambari. Na ir ka, tik i lova ir vel beeeeee. Vel atgal, vel valanda nesiojimo. Man jau kojos linksta nuo miego norejimo...uzmigo, vel atgal i kambari vel beeee. Cia ir truko mano kantrybe - padejau ji rekianti i lova ir isejau i kita kambari, nes jau galvojau pritreksiu as ta vaika tuoj. Galvoju iseisiu, suskaiciuosiu iki 10 bent ir grisiu. Matytumet kas buvo doh.gif Vargsas vaikas puole is lovos, leke i viena kambari i kita (tamsoj beje) rekdamas mama mama, tiksliau klykdamas visas issigandes doh.gif as suskaiciavau iki vieno ir lekiau jo paimt.....na papuko nedaviau ta nakti, nes gi tipo jei jau nusprendei tai reik laikytis savo, kad vaikas nepasijustu nugaletoju (briedas visiskas) Uzmigo prisiglaudes, dar ilgai kukciojo per miegus doh.gif Na ir ka, kadangi jau pries tai mes gan sekmingai migdemes su pasakele pries nakti, tai as ir toliau to laikiausi....praklykdavo po gera pusvalandi vaikas...bet as atkakliai laikiausi savo - pamaitindavau ir atimdavau papuli...budavau salia zinoma, glostydavau, tik papuko neduodavau.....tai po tos nakties vaikas klykdavo jau net nesamas i kambari miegot, paskui klykdavo jau perrengiamas pizama. Visa tai tesesi savaite. Paskui spjoviau as i visas teorijas ir pagalvojau kad nieko neatsitiks jei jis pasijus tuo laimetoju. Taigi ir toliau migdziau su papuku. Praejo bet koks noras taikyt bet kokius klykinimo metodus ir siaip....pastebejau kad su vaikais atkaklumu ir uzsispyrimu nieko nepasieksi....daug geriau mums veikia susitarimai graziuoju...ir viskas zinoma turi but savo laiku....dabar, kai jau praejo nuo tos nakties geri 5 menesiai, Nojukas lyg po biski bando uzmigti be papuko burnoj. Nebenoriu daugiau forsuoti ivykiu. Tikiu kad po truputeli po truputeli ir jis ismoks uzmigti savarankiskai.
O siaip tai....na dabar jiems beveik du. Pries miega isbuciuoju ismyluoju, rankeles kojeles paglostau, nosyte patrinu ir tt ir pan. Zodziu visokie siusi pusi. O nepraeis ne 10 metu ir tokiu malonumu sau nebegalesiu leisti smile.gif Taip kad dziaugiuosi kol galiu ir jums siulau daryti ta pati smile.gif
Atsakyti
QUOTE(AusraR @ 2010 02 05, 21:37)
O nepraeis ne 10 metu ir tokiu malonumu sau nebegalesiu leisti smile.gif Taip kad dziaugiuosi kol galiu  ir jums siulau daryti ta pati smile.gif

Pritariu mamytei wub.gif wub.gif wub.gif tiesiog mylekim ir dziaukimes kad galim asvo meile isreiskti tokia forma, nes net 10 metu nereikia, va vyresneliui 7eri jam jau susi pusi nebegalioja, jam rekia stipraus raminancio apsikabinimo, knygu kartu paskaitymo....tad myluokime savo maziukus dabar wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Nenaudoju jokių ypatingų būdų, neįnoringas mano Titas. Paguldau, pašneka vienas sau kažką po nosim ir čiūčia liūlia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Skirma @ 2006 02 05, 22:20)
O aš vis svarstau, kur ta mano "galimybių riba" g.gif Migdau vaiką jo lovytėj, tačiau ta lovytė pristumta prie mūsų lovos ir pertvara išimta, taigi gaunasi trigulė lova ax.gif Atsigulu arba atsisėdu šalia ir laukiu, kol užmigs. Jei užmiega per pusvalandį - labai gerai, o jei tenka laukti virš valandos - pradeda imti siutas. Ir ant vyro, kad drybso prie teliko bambą išvertęs, ir ant vaiko, kad bando mano kantrybę, ir ant savęs, kad esu bloga mama doh.gif
Bet turbūt šiam metodui dar nepribrendau unsure.gif Bent jau šią savaitę cool.gif

geras... doh.gif skaitau ir atrodo , kad cia as buciau parasiusi smile.gif situacija identiska ir su trigule lova ir su migdymo laiku ir su vyru ant sofos biggrin.gif
drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(laimucka13 @ 2010 02 06, 17:21)
Pritariu mamytei wub.gif  wub.gif  wub.gif tiesiog mylekim ir dziaukimes kad galim asvo meile isreiskti tokia forma, nes net 10 metu nereikia, va vyresneliui 7eri jam jau susi pusi nebegalioja, jam rekia stipraus raminancio apsikabinimo, knygu kartu paskaitymo....tad myluokime savo maziukus dabar wub.gif  wub.gif  wub.gif

Myluokime, mylekime, taip ir darom, bet kai vaiko migdymo ritualas trunka dvi valandas, kol uzmigs, tai nezinau, kazkaip kita forma tas mylavimas tepasireiskia.

Prie pirmo sedziu, guliu, kiek jam reikia. Ziuriu, artejam triju metuku link, o as pati jau luzineju greiciau, mazius vis tiek nemiega. Praeina valanda, kartais dvi.

Mylimas iki begalybes, bet darau isvada, kad su antru taip tikrai nedarysiu. Pratinti reikia, kad apkabini, apkamsai, padainuoji lopsine, ir iseini, nebutinai uzmigus jam. Taip priras, taip taps norma. O ateit ir pabuciuot mieganti dar tukstanti kartu galima wub.gif
O klykinti Ferberio metodu niekaip nesiryzciau.
Atsakyti
Mazuju loveles pakeitem didesnemis lovelemis, bet kol namuose vaiku kambarys nesutvarkytas miega abu musu kambaryje. Lovos salia musu lovos pristumtos smile.gif Gaunasi, kad visi miegam vienoj didelej lovoj, nakti buna kad ateina kuris salia musu atsigula, buna pas broli i lova ateina biggrin.gif Bet uzmiega patys vieni vakare. Nuo pat pirmu dienu miegodavo savo lovelese, ritualas buvo sukurtas kuri lyg siol turim ir sekmingai atliekam. Uzmiega patys dazniausiai, buna kad eini pasedi salia, bet nezinau kaip juos reiketu migdyti jei du is ju supti reiketu pries miega, o salia treciojo sedet kol uzmigtu doh.gif doh.gif Kai buvo vienas vaikas migdziau salia sededama ar guledama unsure.gif daznai ir valanda reikedavo sedet salia doh.gif Bet kai yra trys vienas sunkiai pajegtum uzmigdyti visus doh.gif

Ausra, tokio amziaus vaikai jau yra ganetinai dideli kad jiems taikyti si metoda mirksiukas.gif Dabar belieka islaukti kol patys supras ir panores uzmigti. O ir tu jiems esi reikalinga, nusiramina kruti gave, cia labiau sis metodas (nors net nebutinai jis) tinka tiems, kurie miega ganetinai ramiai ir jei suvirksta pakanka soskyte i burniuka ikist kad nuramint mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo knielita: 20 kovo 2010 - 15:36
Aš panašiu metodu įpratinau ax.gif Tik nedaleisdavau iki kažkokių klykimų. Dukrai buvo kažkur 9 mėnesiai.
Pirmas kartas,kuomet įdėjau miegot į lovytę,buvo rytinis miegelis.Jokių klykimų,rėkimų nebuvo.Valandą laiko lovytėj vyko akrobatikos užsiėmimai ir pavargus nulūžo (aš beje iš vis nelindau į tą kambarį kol neužmigo).
Antrasis miegelis buvo iš vis paprastas,nes stengiaus visą dieną labai užimt vaiką,kad nuvargtų.Nulūžo viena be jokių ašarų per 15 minučių.
Naktinis miegas buvo iššūkis lotuliukas.gif Prasidėjo ašaros (širdį skauda gi žiauriai).Tad nusižengiau ir prasėdėjau prie lovytės,kol užmigo.
Paskui viskas vyko savaime.Įprato greit užmigt.Aišku visko būdavo,bet stengdavaus į lovą pas save neimt.O šiaip ir išimdavau iš lovytės,ir myluodavau ir pan.
Dabar ji miega ir užmiega savo kambarį be jokių problemų viena rolleyes.gif
Didesnis chaosas buvo atpratinimai nuo valgymo naktį biggrin.gif

Šiaip niekada turbūt nebūčiau spartinus tokių dalykų,jeigu ne antras vaikelis ax.gif
Atsakyti
mano arminui pusantru metu ir jau kuris laikas uzmiega besivartudamas musu lovoj arba salia mociutes tada paguldau ir parpia sau. diena dar kartais pakelia galva paziuri ar kas yra ir toliau miega smile.gif nebereik varkt daugiau. buvo man ir kad kelias naktis be aiskiu priezasciu po kelias valandas nemiegodavo, ar paleis is ranku neidavo bet dabar jau viskas gerai. Geriausia kuo labai dziaugiuos kad neprisipratinau su mum vienoj lovoj miegot thumbup.gif
Atsakyti
Metodas manyčiau šiurkštokas. Nebandyčiau savo vaiko klykint 5 7 ar 10 min schmoll.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes,
na vat ir man teks paragaut mamiskos duonos, islaeidau broli su zmona i roko naktis, tai vat ir manes laukia naktis su mazaja, Gabijai 1,5metuku, o vat vienintele beda, nezinau kaip ja uzmigdyt, instrukcijos duotos, bet vis tiek baisu kad teks mums nakti nemiegoti, gal galit duot kokiu patarimu, kaip ja uzmigdyti? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pretty.black.kitty @ 2010 08 06, 18:14)
Sveikos mamytes,
na vat ir man teks paragaut mamiskos duonos, islaeidau broli su zmona i roko naktis, tai vat ir manes laukia naktis su mazaja, Gabijai 1,5metuku, o vat vienintele beda, nezinau kaip ja uzmigdyt, instrukcijos duotos, bet vis tiek baisu kad teks mums nakti nemiegoti, gal galit duot kokiu patarimu, kaip ja uzmigdyti?  4u.gif

Laba
Siaip net nzn ka tiksliai ir patart g.gif nes nzn koks pats vaikiukas,o taip manau pries miega kazka malonaus nuveikit,jei megsta muzika,klausantis padainuok lopsine,dar kokia knygute paskaityk...pvz.mes pries miega ramiai nusiteikiam,pries tai nusimaudom,tada knygute paskaitom,paniuniuoju,nugaryte pakasau ir pamazau iminga,o tada perkeliu i lovyte.
Jei jau ne pirma kart pasilieki ja,na turiu galvoje,kad ir diena yra teke pabut,tai manau rasi buda kas mergytei tiktu mirksiukas.gif
Atsakyti
man toks metodas nepriimtinas, negaleciau rikdyt vaiko ir leist jam uzmigt isvargus nuo verkimo, vienisam ir paliktam. tiesa pasakius, as nesuprantu, kaip kazkas (siuo atveju tas ferberis) gali rekomenduot toki migdymo buda..
Atsakyti