nu jau aciu aciu uz pagyras

nesu ir as ideali. Buvo viena nakti ir man kantrybe trukus....tai panaudojau ale ta cerberio metoda....kad ji kur galas.....
o buvo taip - mano Nojukas, eilini karta pradejo kilnotis nakti kas 15 min papuko. Tik as uzsnaudziu jis vel keliasi, vel jam papuka duok. O man jau skauda....na galop uzkniso - nebedaviau. Reke. Kadangi salia broliukas su teciu miega, teko eit i kita kabari. Nesiojau supavau. Po mazdaug valandos nusiramino. Uzmigo ant ranku. Jau svajodama apie silta lova, nusinesiau ji atgal i kambari. Na ir ka, tik i lova ir vel beeeeee. Vel atgal, vel valanda nesiojimo. Man jau kojos linksta nuo miego norejimo...uzmigo, vel atgal i kambari vel beeee. Cia ir truko mano kantrybe - padejau ji rekianti i lova ir isejau i kita kambari, nes jau galvojau pritreksiu as ta vaika tuoj. Galvoju iseisiu, suskaiciuosiu iki 10 bent ir grisiu. Matytumet kas buvo

Vargsas vaikas puole is lovos, leke i viena kambari i kita (tamsoj beje) rekdamas mama mama, tiksliau klykdamas visas issigandes

as suskaiciavau iki vieno ir lekiau jo paimt.....na papuko nedaviau ta nakti, nes gi tipo jei jau nusprendei tai reik laikytis savo, kad vaikas nepasijustu nugaletoju (briedas visiskas) Uzmigo prisiglaudes, dar ilgai kukciojo per miegus

Na ir ka, kadangi jau pries tai mes gan sekmingai migdemes su pasakele pries nakti, tai as ir toliau to laikiausi....praklykdavo po gera pusvalandi vaikas...bet as atkakliai laikiausi savo - pamaitindavau ir atimdavau papuli...budavau salia zinoma, glostydavau, tik papuko neduodavau.....tai po tos nakties vaikas klykdavo jau net nesamas i kambari miegot, paskui klykdavo jau perrengiamas pizama. Visa tai tesesi savaite. Paskui spjoviau as i visas teorijas ir pagalvojau kad nieko neatsitiks jei jis pasijus tuo laimetoju. Taigi ir toliau migdziau su papuku. Praejo bet koks noras taikyt bet kokius klykinimo metodus ir siaip....pastebejau kad su vaikais atkaklumu ir uzsispyrimu nieko nepasieksi....daug geriau mums veikia susitarimai graziuoju...ir viskas zinoma turi but savo laiku....dabar, kai jau praejo nuo tos nakties geri 5 menesiai, Nojukas lyg po biski bando uzmigti be papuko burnoj. Nebenoriu daugiau forsuoti ivykiu. Tikiu kad po truputeli po truputeli ir jis ismoks uzmigti savarankiskai.
O siaip tai....na dabar jiems beveik du. Pries miega isbuciuoju ismyluoju, rankeles kojeles paglostau, nosyte patrinu ir tt ir pan. Zodziu visokie siusi pusi. O nepraeis ne 10 metu ir tokiu malonumu sau nebegalesiu leisti

Taip kad dziaugiuosi kol galiu ir jums siulau daryti ta pati