QUOTE(Skirma @ 2006 02 05, 23:20)
O aš vis svarstau, kur ta mano "galimybių riba"

Migdau vaiką jo lovytėj, tačiau ta lovytė pristumta prie mūsų lovos ir pertvara išimta, taigi gaunasi trigulė lova

Atsigulu arba atsisėdu šalia ir laukiu, kol užmigs. Jei užmiega per pusvalandį - labai gerai, o jei tenka laukti virš valandos - pradeda imti siutas. Ir ant vyro, kad drybso prie teliko bambą išvertęs, ir ant vaiko, kad bando mano kantrybę, ir ant savęs, kad esu bloga mama
Bet turbūt šiam metodui dar nepribrendau

Bent jau šią savaitę
Aš irgi savo klecka supau iki 6 mėn ant ranku,netiko niekieno supimas,tik mano,paskui liktai pats mikdėsi,bet aš visada buvau šalia,daug kas keitėsi kas keli mėn, tai mūsų lovoj užmiega ,paskui iškeliame, bet labai džiaugiausi,kad užmikdamas mato ne tuščia kambari,o mane,taip gera budavo prisiglausti prie zuikio savo, tai vasara i gamta išlėkdavom,tai i svečius,vėl nesavo lovelė,mikdymas keičiasi... Bat jis augo ir nuo kokių 9 mėn gulėdavau šalia kol užmiega,mažesnis greit lušdavo,o veliau su pažaidimais ir iki 1 valandos tenka guleti...Bet dabar kai jau didelis nusprendžiau keisti kažka.

ligiai taip pat jaučiausi, kaip apie mane rašytum....diau kad man taip nebetinka,ir...pradėjau nuo pietų miego keisti viska,paguldžiau,paaiškinau kad miegotu ir išėjau,bandė suzizenti,bet tai truko labai trumpai,dar pora kartu iėjau gal,užkloti,soske iduoti,ir užmigo,taip ir antra pietu miegeli užsimikdė,ir vakare pats,tik koliduriuje šviesa palikau,kad butu šiek tiek šviesiau,,ir liuks užmigo per 10 min, ir taip jau trys dienos mikdomės,labai palengvėjo,per ta laika kur turėdavau pragulet,galiu daug ka pasidaryti,ir vaikams pusryčius suruošti,ir grindis prasiplauti vakare, man pasiteisino,geriausia yra mastyti taip... kai pats supranti kad taip nebegerai,tikrai gali pakeisti viską
Net ir niūriausią kambarį papuoš vaikai, dailiai sustatyti į kampus .