Įkraunama...
Įkraunama...

Migdymas naudojant Ferberio metodą

nebandziau savo vaikui jokiu migdymo metodu, bet man keista, kad dauguma mamu vaikus vienus lovyteje migdo tik nuo tam tikro amziaus g.gif mano sunus nuo gimimo miega savo lovyteje ir tik kai verkia susirges ar del dantu, pasiguldom i savo lova, ir tai tik tam laikui, kol vel uzmiega, tada atgal i savo lovyte.
manau vaika reikia tiesiog myleti ir maziau skaityti auklejimo teoriju ar metodu wub.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Atsiprasau uz nuomone. Nenoriu nieko izeisti, manau, kas reikia myleti vaika ir tuo viskas pasakyta. Man cia minimi metodai tai metodai, kurie naudingi patiems tevams. Pagrindine metodo mintis kaip ismustruoti vaika, kad jis augtu kuo maziau trukdydamas tevams. Man tai ir baisu ir nesuvokiama, kaip galima rikdyt vaika ir dar dengtis kazkokiu metodu, kuriam beveik 100 metu:) Pats baisiausias pasakymas, nedaryk to ar ano, nes pripras.

Pagarba AusraR! Tiek atsiduoti gali ne kiekviena mama 4u.gif
Atsakyti
Su miegu niekada problemų neturėjom... Iki dabar... kurį laiką namuose buvo šaltą, o vaikas naktim nusispardydavo kaldrą ir šaldavo. tai pasiėmiau pas save į lovą, kad galėčiau nusispardymo atveju užkloti. O dabar, kad ir kaip stengiuos į lovyte daugiau neprivilioju... Ir tas metodas, dėmesio nekreipimo, nelabai padėjo. tai dabar paguldau su savim į lovą, kai užmiega perkelių į lovyte...
Atsakyti
QUOTE(sigeika @ 2009 12 11, 23:07)
Atsiprasau uz nuomone. Nenoriu nieko izeisti, manau, kas reikia myleti vaika ir tuo viskas pasakyta. Man cia minimi metodai tai metodai, kurie naudingi patiems tevams. Pagrindine metodo mintis kaip ismustruoti vaika, kad jis augtu kuo maziau trukdydamas tevams.  Man tai ir baisu ir nesuvokiama, kaip galima rikdyt vaika ir dar dengtis kazkokiu metodu, kuriam beveik  100 metu:) Pats baisiausias pasakymas, nedaryk to ar ano, nes pripras.

Čia tai pasakyta drinks_cheers.gif Nenoriu nieko įžeisti, bet ir aš taip galvoju blush2.gif Savo mažiuką supiau ir migdžiau ant rankų iki 1m ir 3mėn ir vargo nemačiau rolleyes.gif Man nebuvo sunku, mažius nenorėjo kitaip migdytis, aš nenorėjau, kad jis verktų be reikalo.... ir atėjo diena, kai mažiukas pats pasiprašė paguldyt jį į jo lovelę ir nuo tos dienos užmiega joje pats thumbup.gif Ir nebuvo jokių ašarų 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo m@muk@s: 02 sausio 2010 - 18:55
QUOTE(m@muk@s @ 2010 01 02, 20:49)
Čia tai pasakyta drinks_cheers.gif Nenoriu nieko įžeisti, bet ir aš taip galvoju blush2.gif Savo mažiuką supiau ir migdžiau ant rankų iki 1m ir 3mėn ir vargo nemačiau rolleyes.gif Man nebuvo sunku, mažius nenorėjo kitaip migdytis, aš nenorėjau, kad jis verktų be reikalo.... ir atėjo diena, kai mažiukas pats pasiprašė paguldyt jį į jo lovelę ir nuo tos dienos užmiega joje pats  thumbup.gif Ir nebuvo jokių ašarų 4u.gif

Sveikos.va cia tai lelius thumbup.gif mano kvaksiukas uzmigdavo tik man ant ranku arba gulint salia jo ir tik kai savo kakta remdavaus i jo kaktyte smile.gif bandziau pagal ferberio programa,bet dabar galvoju,kad tai vaiko gazdinimas.klyke kaip pjaunamas.migdziau taip kaip tinkamiausia jam ir nesu nusiteikus pries vaiko miegojima tevu lovoja.as visad leidziu sunui mieguti daryt su mumis,kartais mazuciui yra labai svarbu jaust tevu artuma ir siluma...ir nemanau,kad taip yra pazeidziama nuostatu tvarka ar auklejimas.Teisingai pasakyta"vaika reikia tiesiog mylet"tai nereiskia,jog viska lengvai sudeliosim i vietas.taciau esant tinkamu ir netinkamu dalyku vidury be apibreztu taisykliu lengviau rasim visiem ir laiku ateisianti sprendima smile.gif
Atsakyti
QUOTE(m@muk@s @ 2010 01 02, 19:49)
Čia tai pasakyta drinks_cheers.gif Nenoriu nieko įžeisti, bet ir aš taip galvoju blush2.gif Savo mažiuką supiau ir migdžiau ant rankų iki 1m ir 3mėn ir vargo nemačiau rolleyes.gif Man nebuvo sunku, mažius nenorėjo kitaip migdytis, aš nenorėjau, kad jis verktų be reikalo.... ir atėjo diena, kai mažiukas pats pasiprašė paguldyt jį į jo lovelę ir nuo tos dienos užmiega joje pats  thumbup.gif Ir nebuvo jokių ašarų 4u.gif

drinks_cheers.gif ir aš manau, kad nereikia jokių mokslininkų atrastų metodų, o šis tai išvis.... nuo gimimo dukrytė pati užmigdavo savo lovytėj, vėliau tik ant tėčio rankų, po kurio laiko migdėme su lopšine, supuodami, bet įpročiai jos keitėsi, supau jau be lopšinės, poto pradėjau migdyt mūsų lovoje, pati šalia gulėdavau, sekantis etapas gaunasi - kad miega j lovytėj, aš paguliu šalia, kol užmiega, manau tuoj užmiginės ir viena ax.gif , po truputį stebi vaiką ir matai, kaip jai geriau, o tie metodai - suaugusiųjų įrankis, ne vaikų...
AušraR pagarba thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mindaiva: 25 sausio 2010 - 00:08
QUOTE(Skirma @ 2006 02 05, 23:20)
O aš vis svarstau, kur ta mano "galimybių riba" g.gif Migdau vaiką jo lovytėj, tačiau ta lovytė pristumta prie mūsų lovos ir pertvara išimta, taigi gaunasi trigulė lova ax.gif Atsigulu arba atsisėdu šalia ir laukiu, kol užmigs. Jei užmiega per pusvalandį - labai gerai, o jei tenka laukti virš valandos - pradeda imti siutas. Ir ant vyro, kad drybso prie teliko bambą išvertęs, ir ant vaiko, kad bando mano kantrybę, ir ant savęs, kad esu bloga mama doh.gif
Bet turbūt šiam metodui dar nepribrendau unsure.gif Bent jau šią savaitę cool.gif

Aš irgi savo klecka supau iki 6 mėn ant ranku,netiko niekieno supimas,tik mano,paskui liktai pats mikdėsi,bet aš visada buvau šalia,daug kas keitėsi kas keli mėn, tai mūsų lovoj užmiega ,paskui iškeliame, bet labai džiaugiausi,kad užmikdamas mato ne tuščia kambari,o mane,taip gera budavo prisiglausti prie zuikio savo, tai vasara i gamta išlėkdavom,tai i svečius,vėl nesavo lovelė,mikdymas keičiasi... Bat jis augo ir nuo kokių 9 mėn gulėdavau šalia kol užmiega,mažesnis greit lušdavo,o veliau su pažaidimais ir iki 1 valandos tenka guleti...Bet dabar kai jau didelis nusprendžiau keisti kažka.
drinks_cheers.gif ligiai taip pat jaučiausi, kaip apie mane rašytum....diau kad man taip nebetinka,ir...pradėjau nuo pietų miego keisti viska,paguldžiau,paaiškinau kad miegotu ir išėjau,bandė suzizenti,bet tai truko labai trumpai,dar pora kartu iėjau gal,užkloti,soske iduoti,ir užmigo,taip ir antra pietu miegeli užsimikdė,ir vakare pats,tik koliduriuje šviesa palikau,kad butu šiek tiek šviesiau,,ir liuks užmigo per 10 min, ir taip jau trys dienos mikdomės,labai palengvėjo,per ta laika kur turėdavau pragulet,galiu daug ka pasidaryti,ir vaikams pusryčius suruošti,ir grindis prasiplauti vakare, man pasiteisino,geriausia yra mastyti taip... kai pats supranti kad taip nebegerai,tikrai gali pakeisti viską thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo stonjur1: 25 sausio 2010 - 15:28
QUOTE(spinduliukasss @ 2009 08 01, 23:28)
Oi,nezinau,nezinau,bet man sis metodas kazkoks nesveiko zmogaus sugalvotas.Mano vyrukui 4 menesiai ir pora savaiciu.Maziukas tikrai l.irzlus,buna verkia ir po 2 val.uzmiega tik ant ranku.Aciu dievui ,kad nakti visa ismiega,bet dienos kosmariskos.Negaleciau jo palikti lovytej,ir klausytis jo verkimo.Plystu is skausmo sirdele.As saviski kaip tik pradeda verkt o jis verkia stipriai pries kekviena miegeli kartais valanda kartais sakau ir daugiau.Prisileidziu vandenuko ypilu levandu putu,skirtu vaikams,mudu pasimaudom jis aprimsta,duodu atsigerti siltos arbateles,arba pavalgom jaigu laikas,ir migdau thumbup.gif .Verkia tikrai maziau,ir uzmiega greiciau.O palikti vaika viena,kad uzsiverktu,man skamba tikrai labai ziauriai. verysad.gif
4 mėn tai tikrai jis nesupranta dar nieko, manau ateina tam laikas,kiti nuo gimimo miega taip,paguldei ,apklojai,ir išeini,kiti ne,pati turiu tris vaikučius,visi skirtingai miegojo.Ateis laikas ir tavo kleckiukui miegoti pačiam,sekmės.
Atsakyti
Man tai skamba baisiai. Nenoriu,kad mano vaikas jaustusį paliktas,vienišas ir užmigtų nuo verksmo schmoll.gif

Manau kad nuo mazens pratinti reikia miegoti atskirai vaikus,nebus problemu ir veliau.Kuo ilgiau vaikas buna arciau tevu miegodamas,tuo jam sunkiau po to priprasti miegoti vienam.

Tai ka rekomenduoja psichologai ar medikai ir t.t. teoriskai gal ir galima taikyti,bet praktiskai neviska galima taikyti ir pritaikyti.Lengviau kartais buna pasakyti,nei padaryti.

Kas liecia miega ,mano manymu viskas priklauso nuo paciu tevu,kaip jie pripratina vaika miegoti.
Man su vaikais nebuvo problemu del miego,jie visi buvo ir yra migdomi savo lovytese,pasikalbu su jais,atsisveikinu ,isjungiu sviesa ir uzdarau duris...ir jie zino kad atejo laikas miegoti smile.gif
Atsakyti
Man tai irgi tas Ferberio, kaip kokio cerberio lotuliukas.gif Nors mažiui mano su užmigimu ir apskritai miegojimu nekaip sekas, bet taip klykinti vaika tai ka aš žinau.. Geriau panešiot, pasupt ar papuką duot, negi sunku? Kad vaikas mylimas jaustųsi, o ne tramdomas smile.gif Juk nereiks nešiot iki 18 metų lotuliukas.gif Paaugs, ir pats nebenorės. Mamos, pasidžiaukit kleckais, kol maži, spės juos gyvenimas išmuštrint smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ieglius @ 2010 02 03, 23:34)
Man tai irgi tas Ferberio, kaip kokio cerberio lotuliukas.gif Nors mažiui mano su užmigimu ir apskritai miegojimu nekaip sekas, bet taip klykinti vaika tai ka aš žinau.. Geriau panešiot, pasupt ar papuką duot, negi sunku? Kad vaikas mylimas jaustųsi, o ne tramdomas smile.gif Juk nereiks nešiot iki 18 metų lotuliukas.gif Paaugs, ir pats nebenorės. Mamos, pasidžiaukit kleckais, kol maži, spės juos gyvenimas išmuštrint smile.gif

thumbup.gif
Atsakyti
nei rikdžiau, nei rikdysiu. Mergytė užmigdavo prie papulio mūsų lovoj. galop jau buvo atsibodę, nes gerokai nučiulpdavo. paskui ūgtelėjus užtekdavo už rankytės palaikyti. paskui lovytę perstūmėm į kitą kambario pusę, pagerdavo pienuko iš buteliuko ir kai pasakydavau labanakt, išjunkdavau šviesą, ir visi miegodavom savo lovose. o kai buvo beveik 3 metukų, vieną dieną "kažkas pavogė" lovytę. bet vietoj jos buvo nauja ir didelė, tik kitam kambary. pakalbėjom, kad kaip gaila senosios lovytės, bet ta naujoji tokia puiki, didelių mergaičių lova mirksiukas.gif pratinomės miegoti atskirai. pagulėdavau kol užmigs, paskaitydavom pasakų. Žinoma ir naktinę lempelę palikom degti. Visko buvo, norėdavo ir pas mus miegoti, ir man liepdavo miegoti su ja, bet susitardavom. Dabar miega viena, naktį jei sysiu nori, šaukia tėtį į pagalbą. Tėtis kartais pasiduoda provokacijai ir užmiega kartu su dukryte mirksiukas.gif bet paskui skundžiasi, kad prastai miegojo, nes ji labai per miegus spardosi doh.gif
o su mažyliu kitas reikalas, jam dar 4 mėnesiai. Žindažinda ir užmiega, paguldau lovytėn. Kai nesiseka miegoti dieną, guldau vežimo lopšiukan ir supu ant didelio kamuolio. padeda. o kai kada guli lovytėj sotus, žaidžia ir pavargęs pats užmiega smile.gif
Atsakyti