Įkraunama...
Įkraunama...

Migdymas naudojant Ferberio metodą

Paskaiciau savo posta, rasyta, kai sunus buvo maziukas... kur mano galva buvo tada doh.gif kad bandziau sita metoda... taip isgyvenau, kad nemoka pats uzmigt, bet atejo laikas ir dideliu pastangu nereikejo. Su dukra to tikrai nedarysiu, miegosim abi, kol paaugs ir nustos pienuka gerti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Meina @ 2009 09 24, 15:10)
Paskaiciau savo posta, rasyta, kai sunus buvo maziukas... kur mano galva buvo tada doh.gif kad bandziau sita metoda... taip isgyvenau, kad nemoka pats uzmigt, bet atejo laikas ir dideliu pastangu nereikejo. Su dukra to tikrai nedarysiu, miegosim abi, kol paaugs ir nustos pienuka gerti ax.gif

Kaip šaunu, kai paiskaitai...Tikiuos kad mes irgi išaugsim ir išmoksim pačios užmigt smile.gif
Atsakyti
thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos!
As tokiu budu savo maziuke migdau nuo pat gymimo...aisku isskirtiniais atvejais kai matau jog jai kazka skauda as ja tada ant ranku pasubdavau,bet niekada nesipratinau jos ant ranku ir iki siolei ja paguldzius i lovyte ji pati uzmiega.Aisku buna kad atsistoja lovyteje,paverkslena,bet as ja atgal paguldau ir ji po kokiu 15 minuciu nusiramina pati ir uzmiega.Beje nuo pat mazens kai guldydavau i lovyte dar sakydavau jai 'Liulialiulia' ir ji jau tada supranta kad laikas miegot,ji pati tada isideda soske i burnyte ir glaudzia merliuka prie veidelio,pati pasiruosia taip miegui wub.gif
Atsakyti
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dianulis @ 2009 09 25, 15:15)
Kaip šaunu, kai paiskaitai...Tikiuos kad mes irgi išaugsim ir išmoksim pačios užmigt  smile.gif

Tikrai išmoks, tik mes prissikaitom kaip "turi būti" ir bandom pakeisti savo vaikus tokiais būdais doh.gif Dabar jau man net gaila būna, kai sūnus pasako "miegosiu pas močiutę"...
Atsakyti
Budas tai geras, tik ar visiems lengvai igyvendinamas cia jau klausimas? Juk tie vaikai visi skirtingi, visokiu situaciju buna, nejaugi klykdinti vaika neduodant jam gerti pienelio? Nematau nieko blogo, jeigu uzmiega su pieneliu ar arbatele, uzaugs vaikas ir ateis laikas miegoti tokiu budu savaime 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Truzka @ 2009 09 27, 13:52)
Budas tai geras, tik ar visiems lengvai igyvendinamas cia jau klausimas? Juk tie vaikai visi skirtingi, visokiu situaciju buna, nejaugi klykdinti vaika neduodant jam gerti pienelio? Nematau nieko blogo, jeigu uzmiega su pieneliu ar arbatele, uzaugs vaikas ir ateis laikas miegoti tokiu budu savaime 4u.gif

va va s tiesa tas nemelas
Atsakyti
as manau, kad tam ir esu mama , kuri tuos kelis mazylio metus dainuociau jam lopsines, supuociau ant ranku, glausciau jo neramuma prie kruties... tai dievo dovana.. kuri laikina.. nes uztenka gyvenimui prateketi 5-6 metus ir siu pojuciu netenkame.. prasideda naujas gyvenimo etapas... be viso sito...
Atsakyti
Manau, kad svarbiausia, jog visi vaikai skirtingi ir jiems vieno metodo negalima taikyti. turiu du, abu be galo skirtingai elgiasi. didysis miegojo savo lovelej, uzmigdavo pats, nieko nereikejo daryti. didesnio prasydavau pamiegoti, kai tetis budavo isvykes, ne, paguli ir kai nori miego - i savo lova. ir is kambario musu pats isejo. supirkom baldus. jis budamas 2.7 pasake, kad kai nuspres ir iseis. nusprende 2.11. isejo ir jokiu bedu.
o dukra. nuo gimimo issireikalavo miegot kartu, pavargau keliolika kartu keltis nakti ir ja guldyti i lova, keliama nubunda, isterikuoja, isikimba i mane. o kam vaika kankint? prisikankins dar gyvenume. jei matyt artumo poreikis didesnis, jauciasi nesaugi. juk tik as ta jai ir galiu uztikrinti. tai iki siol vis dar ta ir darau 4u.gif
Atsakyti
Teko girdėti apie šį metodą, tačiau juo nesinaudoju. Tikiu, kad jis gali būti veiksmingas, bet manau, kad mano atveju netekčiau kantrybės ir nusileisčiau. doh.gif
Atsakyti
siaip as savo mergyte, jai 1 ir 4 men, migdau labai panasiai kaip sis metodas ir jau senokai smile.gif nors apie si metoda man ir neteko skaityti, kazkaip man nera problemu del nakties miego. ateina laikas paguldau, ijungiu muzikyte, isjungiu sviesa ir iseinu i kita kambari ir ji migdosi smile.gif po kurio laiko ateinu pataisau ja, vel muzikyte uzvedu ir vel iseinu smile.gif aisku kai mazesne budavo ir supdavau, ir dainuodavau, dabar jei bandyciau su ja kartu buti, tai ji pradetu zaisti su manim, ne kiek nesimigdo kai as salia smile.gif
jei kartais isejus man ji suzirzia ateinu paglostau galvyte ir vel iseinu smile.gif
visada taip darau ir labai liuks thumbup.gif
Atsakyti